Als ze blunder op blunder stapelen bij corona.

Incompetent zijn met woningbouw.

Vals spelen bij de fiscus en zelfs dat incompetent doen.

Liegen op het hoogste niveau.

En alles bij elkaar geteld, blijft er na fiscus en heffingen, steeds minder besteedbaar over.

En dan nog, roepen steeds meer mensen dat de overheid problemen moet oplossen.

Laten we die mensen duidelijk maken dat de overheid zelf, het probleem is.

11 REACTIES

 1. Ik schreef het al eerder: steeds als er over versoepelingen gepraat wordt, dan gaan in de media het aantal besmettingen en opnames omhoog. Alsof die cijfers gemanipuleerd worden.
  Zo ook vandaag; het kabinet gaat versoepelingen aankondigen en prompt worden meer ziekenhuisopnames en besmettingen gemeld in de media.

  Ik geloof er allemaal geen moer meer van. Ik houd me aan wat IK verstandig vind en IK heb verder lak aan de overheid.
  Mijn moraal: gebruik je eigen hersens en vertrouw niet op Rutte met zijn selectieve Alzheimer of op de Delftsblauwe schoenen van de Rotterdamse schoolmeester De Jonge.

 2. met cijfertjes omgaan is heel wat anders dan het geven van een succesvolle behandeling.
  Flavia Groșan, Roemeense longarts , kent u haar behandeling?
  Cijfertjes genezen niet, succesvolle behandelingen wel.

 3. Wellicht omdat die puinhoop het plan is, wellicht hebben we allemaal dezelfde vijand?

  • Dezelfde vijand voor ons allen, dat weet ik wel zeker. Dat is al decennia lang zo.
   De Nederlandse Staat beschouw ik als de grootste vijand van Nederlandse burgers. En om dat internationaal te maken is de EU bedacht, zodat het in de ons omringende landen ook zo is/wordt.
   Burgers zijn/worden eigendom van overheden, die bestuurd worden door multinationals en een selectie kliek van rijken. Dit is 1984 van George Orwell heden ten dage.

   Vraag aan vluchtelingen uit dictaturen hoe je daar mee moet omgaan; zij zijn ervaringsdeskundigen.

   • En nu gaan banken 0.5% rente berekenen over uw spaargeld. De grens wordt door de grootbanken binnenkort verlaagd naar € 100.000,- maar het is zeer waarschijnlijk dat die binnen niet al te lange tijd naar € 50,000,- of zelfs € 20,000,- gaat.
    Heb je meer dan die grens, dan kun je spaarrekeningen openen bij meerdere banken waarbij je je spaargeld per bank onder die grens houdt. Let er wel op dat die banken onder de depositogarantie vallen.
    Of je belegt je geld in lijfsieraden (zoals een dure Rolex of armband), waardoor je daar geen vermogensbelasting over hoeft te betalen.
    Goudbaren worden door de fiscus gezien als belegging en daarover ben je wel vermogensbelasting verschuldigd.
    *** uit spambak gehaald ***

   • @Winston. Bij een Rolex heb je enorme transactie kosten, loop je de winkel uit dan ben je meer dan 30 procent van de waarde kwijt. Koop je gouden munten zonder verzamelaarswaarde dan is de spread maar een paar procent. En die kan je heel gemakkelijk verbergen en als je de aankoop contant doet dan kan je helemaal onder de radar blijven. Of je koopt goud van een particulier. Of je koopt het in het buitenland en neemt het mee in de auto.

 4. Als Rutte en De jonge in het bedrijfsleven zouden werken, dan waren ze binnen 2 maanden ontslagen wegens disfunctioneren.
  Daarom zijn ze blijkbaar politicus; vanwege de baangarantie. Politiek is een dik betaalde sociale werkplaats.

  • Ik heb maar één omschrijving voor de demissionaire coalitiepartijen: “tuig van de richel”

 5. Goedemorgen. Ik word wakker met het volgende:
  https://www.nrc.nl/nieuws/2021/04/21/onthullingen-ministerraad-zetten-opnieuw-druk-op-formatie-a4040850

  Laat Rutte nou gisteravond voor de camera’s zeggen dat er niets oneerlijks is gebeurd! Rutte’s begrip van transparantie en waarheid is volkomen verwrongen door zijn machtsgeilheid. Bovendien blijkt dat ook D66, CDA en CU hier vrolijk aan meedoen. Hoe kunnen we nog ooit vertrouwen hebben in onze overheid?

  De les die ik hieruit leer is dat je gewoon mag liegen tegen de overheid als dat je beter uitkomt. Goed voorbeeld doet goed volgen. Artikel 1 van de Grondwet geldt voor de burgers en de overheid, toch?

Comments are closed.