Een vaccinatie paspoort. Klinkt voor sommigen onschuldig. Ik geef het woord aan Naomi Wolf. Feministe en adviseur van de Clinton regering. Een vaccinatie paspoort is een social credit system. Zoals ingevoerd in China. En eenmaal geaccepteerd door de bevolking. Word dit niet zomaar afgeschaft en gaat het ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Een social credit system, waarmee de overheid bepaalt wie toegang heeft tot het openbaar vervoer, tot scholing, werk, theater, sport of buitenlandse reizen is het einde van alle vrijheden die we thans kennen. Dit accepteren is je hoofd in een strop steken. Totale controle. Door de staat.

Tenzij we onze politici mogen vertrouwen omdat ze beloven dat dit een tijdelijke maatregel is…..


Victor heeft me op deze dame gewezen. Alhier een langere versie van de video. Victor, dank voor je ingezonden artikelen en suggesties. Heb je ook iets te delen? Doe als Victor en stuur je link of bijdrage op naar info@vrijspreker.nl. Of vrijspreker@protonmail.com.

11 REACTIES

 1. Dit is een reëel gevaar. De ambtenaren van de EU zijn al langer, in de achtergrond, de hoeren van China aan het uithangen. Ik zie China al langer als gidsland voor hoe de EU wil zijn. Inlcusief heropvoedingskampen die zondaars “de Europese waarden” gaan bijbrengen. De Chinese communistische partij is een gevaar voor de vrijheid op de hele planeet.

  Dus je moet inderdaad nooit een ‘token’ accepteren waarmee een sociale krediet status kan worden bijgehouden. Maar wees bewust dat een OV Chipkaart ook kan dienen als ‘corona paspoort’.

 2. Accepteer nooit dat een Overheid bepaalt wat u wel of niet mag. Dat bepalen we zelf en dwingen we af met verzet. Ik ben door ervaring wijs geworden en zal nooit zomaar aan de overheid gehoorzamen. Dat zouden meer mensen moeten doen.
  Word en blijf onafhankelijk.

 3. De massa laat zich sturen, de meeste mensen zijn heel dom. Zij hebben een trucje geleerd om geld te verdienen. Maar, dat wil niet zeggen dat zij slim of intelligent zijn.
  Techniek is als magie, het is verstandig dat je leert coderen en weet hoe techniek werkt. Dan leer je ook hoe je het kan omzeilen.
  Het heeft geen zin om mensen te overtuigen dat het anders moet. Dat is praten tegen een betonnen muur.
  Kijk maar naar de verkiezingsuitslag, dan weet je wat de geestelijke gesteldheid is van de massa. Dat belooft weinig goeds!

 4. We zijn miljarden groot uitschot, we zijn overbodige zionistische goyem, we zijn labratten geworden, we zijn ten dode opgeschreven, daarom kan gebeuren wat nu gebeurt en weinigen protesteren, geen massaverzet maar lamlendigheid. Waarschijnlijk zijn velen, zonder het te weten, gedrogeerd of mentaal over jaren verlamt met stoffen die we krijgen toegediend via medicijnen, voedsel of vloeistoffen.

  En niet alleen is het grotere deel van de bevolking te lamlendig en te laf zelf na te denken, maar zelfs zo (chemisch)geprogrammeerd, mentaal gecastreerd en verzwakt dat ze alleen nog kan accepteren wat er van bovenaf met ze gebeurt en heeft het grauwdeel slaafs en mak geaccepteerd gedood te worden met een experimentele ‘cyclon c spuit’.

  Korte termijn bijwerkingen zijn redelijk duidelijk: koppijn, verhoging tot aan een plotselinge dood. Lange termijn bijwerkingen voor outsiders onbekend, nog wel.

  Heel bijzondere ervaring om te constateren hoe de massa zich naar het slachthuis laat drijven en deze met enthousiasme en kinderlijke vrolijkheid accepteert, deze massamoord per ‘cyclon c spuit’.

  Een coronapaspoort lijkt wat dat betreft een afleidingsmanoeuvre en overbodig, na afspuiten.

  Of https://www.xandernieuws.net/algemeen/oekraiense-artillerie-opent-vuur-op-luhansk-eerste-burgers-omgekomen/

 5. Allemaal maatregelen om de gevaccineerden te beschermen tegen de niet-prikkers, hoe zit het andersom,
  de niet-prikkers ontslaan van belastingheffing?

 6. Het zogenaamde ‘coronavaccin’ is feitelijk hetzelfde als een griepvaccin dat constant achter de fanfare aanloopt, omdat er volgens de wetenschap en virologie mutaties optreden waarvoor nog geen vaccin is ontwikkeld en het bestaande vaccin niet (wel-niet?) werkt.

  Mocht dat voor een ‘coronavaccin’ niet gelden, dan zou één keer vaccineren afdoende moeten zijn, gelijk aan bijv. een klassiek polio-, hepatitis- of rodehondvaccin.

  Het zogenaamde en constant muterende ‘coronavirus’ is dus niet uit te roeien en zal men het moeten accepteren en het laten voor wat het is en kan men zich beter concentreren op het verbeteren van de persoonlijke weerstand en het opbouwen van natuurlijke immuniteit.

  De zinloosheid van een ‘coronavaccin’, nota bene ook nog een experimenteel ‘vaccin’.

  • …Een experimenteel middel toegediend krijgen betekent dat men deelneemt aan een experiment. Dat betekent ook dat bij fysieke of mentale schade een zorg- of levensverzekering niet hoeft te vergoeden of uit te keren. Lees de kleine lettertjes.

   Sterkte en succes gewenst met afspuiten, “op hoop van zegen”, dan maar.

   • Het is hoogste tijd om met de waanzin en de leugens rond een zogenaamd ‘killervirus’ te stoppen en de maatschappij en economie weer open te gooien en zo te proberen, na de enorme schade en leed die er is aangericht, te redden wat er nog te redden valt.

  • Dankjewel, heldere video…👍🏻

   Weg uit deze gevangenis, weg met deze grootste misdaad ooit gepleegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in