Introductie website Het Andere Nieuws. Ik laat ze zelf aan het woord:

In de huidige tijd is censuur eerder regel dan uitzondering. Vooral de kwalitatief zeer goede “alternatieve” media heeft hier goed last van. Wij spreken overigens liever over de Nieuwe Media. Zij leveren hoogwaardige informatie die altijd beschikbaar en openbaar moet zijn. Door de censuur van tegenwoordig op de verschillende videoplatforms, worden video’s op verschillende platforms of eigen websites geplaatst, waardoor het overzicht verdwijnt. Wij van Het Andere Nieuws willen daar iets aan doen! Wij verzamelen de video’s van de verschillende Nieuwe Media en plaatsen die op Het Andere Nieuws, zodat je zelf niet hoeft te gaan zoeken en dus niets mist! De video’s staan op onze eigen beveiligde servers en kunnen dus niet verwijderd worden. Zo is Het Andere Nieuws de startpagina van de nieuwe media.

Het Andere Nieuws is onderdeel van Vriendenplek.nl, hét censuurvrije social media alternatief! Ook onderdeel van Vriendenplek zijn: deeljevideos, deeljenieuws, jefotosdelen en blogging4fun.

5 REACTIES

 1. Censuur vrij? Nog even dan. httpss://www.xandernieuws.net/algemeen/wef-werkt-aan-digitaal-staatsburgerschap-voor-iedereen-critici-krijgen-geen-toegang-meer-tot-internet/

  En daarmee de geboorte van het Social Creditsystem.

  *** uit spambak gehaald. excuus ***

 2. Inderdaad ander nieuws, ook dit hieronder.
  Zo groene rakkers al eens van Phantomstrom gehoord.
  Nee, zoek het eens op en het lachen zal je niet vergaan, de overheid wel zij voelt phantoompijn in haar beurs.
  Vraag uw groen rakkertje er eens naar als u hem weer spreekt of bel hem anders eens.
  Maar u snapt al waar ik heen wil nl uw investering in uw paneeltjes op het dak zal nooit een succes worden zodra de garantie op afname vervalt.
  Groen rakkertje wat raad je nu aan paneeltjes of agregaatjes

 3. https://www.coronavirus.vic.gov.au/about-victorian-government-qr-code-service

  “You own nothing and will be happy” …één grote en gelukkige socialistische extremistische gelukzaligheid in totale digitale heerschappij onder regiem van één wereldmacht…joepie!!!… Natuurlijk alleen voor wie na de vaccinazi overeind blijft.

  ELO: All over the world….
  https://youtu.be/wh3i3vWgPyk

  Zelfs popstar Sinitta, ja wie kent haar niet, is erg blij met haar shot. Zelfs de hond slaakt een blaf van blijheid, in de studio of zoiets….https://news.yahoo.com/pop-star-sinitta-relieved-vaccine-093314548.html

 4. Rutte heeft bedacht dat hij Rutte opnieuw heeft uitgevonden en dat hij daarom het recht heeft om opnieuw premier te worden.
  Zoals verwacht viel Kaag hem bij; ik vraag me af wat dat haar zal opleveren.
  Inmiddels wordt Omtzigt via de media onder druk gezet om de formatie niet langer op te houden en zich te laten vervangen door een gezagsgetrouwe CDA-er.
  En wordt PvdA-ster Mariet Hamer benoemd tot informateur om de PvdA over de streep te trekken.

  Wat is er nou eigenlijk nieuw aan deze achterkamertjespolitiek?

Comments are closed.