Een niet vaak benoemde manipulatie techniek. Die wel veel wordt gebruikt. Is schijnbaar open staan voor argumenten van de tegenstander. En dan de verbaal minst begaafde tegenstander aan het woord te laten. Dit gebruiken MSM en omroepen als ze al verslag doen van tegenstanders van het corona beleid.

Nu doe ik hetzelfde. Voor de afwisseling. Gewoon om het een keer te doen. Domme politiek correcte mensen een podium geven. En een foute priester. En dames die bij een me too aanklacht door de mand vallen. Alsof alle priesters pedofiel zijn, alle me too aanklachten vals zijn en alle politiek correcte mensen dom.

Laten we beginnen met deze dame over white privillige:

En deze, toegang slechts voor de Swartmensch:

En deze over feminisme:

En deze over de LHBQTI discussie:

En deze over de me too discussie:

En deze over het opdringen van jouw mening aan anderen:

Als tussendoortje een rechtsmensch:

En een priester die later pedofiel bleek te zijn:

En deze dame die claimt te zijn misbruikt door haar vriend:

En nog een dame die claimt onheus benaderd te zijn en door de mand valt:

En een Australische dame die door de mand valt:

In het kader van me too moeten vrouwen op hun woord geloofd worden. Of toch niet? Alhier een man die toevallig geen verkrachter bleek te zijn:

En nog een man die valselijk aangeklaagd is:

Ziet u een patroon? Nee, of toch wel? Of gewoon iemand die 26 jaar onterecht in de gevangenis heeft gezeten vanwege verkrachting? Of nog een video:

 

Een vrouwelijke UFC sporter is eerlijk over haar verdienste, respect:

Alvorens feministen me het verwijt maken dat ik ze niet voldoende aandacht geef. Bij deze nog een feministe aan het woord:

En nog een feministe:

Nog een paar video’s over de vermeende discriminatie van onze dikkere medemens:

En je moet natuurlijk niet ondervoed raken:

Veganisten zijn een dankbaar onderwerp van video’s:

en

Hier een kippenknuffelaar die wordt gearresteerd:

En het vertekende wereldbeeld van blanke deugmensen over hun zwarte medemens in de Verenigde Staten. De zwarten zijn zielig en hebben volgens deze blanken niet eens een ID kaart om te kunnen stemmen:

Kapitalisme is slecht en communisme is goed:

Jordan Peterson mag uiteraard niet ontbreken:

U ziet hoe gemakkelijk (en hoe effectief) het is een politieke tegenstander domheid te verwijten.

Als toegift deze Amerikaanse politicus die blijk geeft van een zeer beperkt geo-politiek inzicht, een veel dodelijker en gevaarlijker mens dan alle bovenstaande individuen, heel eng dat dit soort personen in de Verenigde Staten de politieke top weten te bereiken:

De wereld is gek geworden, we leven in een hele slechte droom.

Dank voor uw aandacht.

9 REACTIES

 1. Ratio, je geeft hier precies aan waarom je alle media met de grootst mogelijke achterdocht moet bekijken. Daarom heb ik ook geen betaalde abonnementen meer op media. Ik neem alles met een grote korrel zout. Zoals we vroeger zeiden: “onderzoek alles en behoud het goede”

  *** ontspammed, sorry ***

 2. En deze van RTL nieuws:

  ‘Chinese lab-medewerkers hadden coronaklachten voor uitbraak’

  Medewerkers van een laboratorium in de Chinese stad Wuhan hadden volgens Amerikaanse inlichtingendiensten voor de uitbraak van het nu bekende coronavirus klachten die horen bij het virus. Dat meldt de Amerikaanse krant The Wall Street Journal.
  Het gaat om een lab waar onderzoek werd gedaan naar pathogene virussen, zoals de coronavirussen.
  De medewerkers meldden zich in november 2019 met ernstige klachten bij een ziekenhuis in de Chinese miljoenenstad. Volgens Amerikaanse bronnen wijst dit erop dat het virus uit het laboratorium ontsnapt kan zijn. China ontkent dat.

  Een onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wees eerder uit dat het virus waarschijnlijk niet uit een laboratorium afkomstig is, maar van dieren. Er kwam veel kritiek op dat onderzoek, omdat China niet genoeg openheid van zaken zou hebben gegeven.

  Welke media of overheid kun je nog vertrouwen?

  *** uit spam gehaald ***

  • @Winston. Je reageerde met een IP nummer dat op de zwarte lijst stond, bij deze is het IP nummer van de zwarte lijst verwijderd en nu moeten je reacties gewoon weer doorkomen.

 3. Hoe mooi zou het zijn als er een meteoriet van imposante omvang zich in deze prachtige en unieke planeet boort en dit heel zielige ras uit dit zware en helse leven en het verschrikkelijke lijden verlost.

  Zullen de hijzij’s en de gekleurde truien of problemen-leggen-niet-bij-jezelf types kort voor de impact zich dan misschien afvragen met welke inhoudsloze issues en dagbesteding zich hebben vermaakt?…. “Och, had ik maar geleefd en het niet vergooid, met volle teugen het leven genoten, i.p.v. oeverloos zeiken en slap lullen in de grijze, koude en nietszeggende lege ruimte”….Van een niet bestaand probleem een probleem maken, uit verveling iets zoeken, zoeken naar iets wat er nooit was is zwakte uitzenden en ziekelijke aandacht vragen. Het is het missen van een trap in de bolle/platte reet en niet stoppen domweg te luisteren naar de Soros opgerichte clubjes, daar ligt de oplossing van veel problemen.

  Zeg maar dat het net zoiets is als het covid janktheater met bestrijden van een niet bestaand killervirus, dagelijks hele simpele volksstammen onderwerpen aan een brakke pcr test en er zo weer duizenden zogenaamd covid-positieven bijgetoverd worden, maar wonderbaarlijk genoeg geen ernstige of dodelijke symptomen hebben en niet (bij bosjes) dood omvallen, met stapels lijken op straat, zoals voorspeld. Ze zouden er wel moeten zijn, zoals de politiek, overheid en media al 1,5 jaar lang hysterisch en luidkeels roepen en wat het corrupte en moorddadige tuig nog steeds doet. De politiek, overheden en de verschillende media zullen vroeg of laat opgepakt en veroordeeld worden. Het is niet een vraag of, maar wanneer de misdadigers opgepakt worden.

  Of sturen ze aan op een wereldwijde/Europese clash van ongekende grote?

  https://nos.nl/artikel/2382092-prominent-brits-lid-black-lives-matter-door-hoofd-geschoten

  https://www.facebook.com/100056117700625/posts/252872629926659/?sfnsn=scwspwa

  De vijanden zitten in hun ivoren torens, politieke arena’s en departementen en in pedokelders, wij zijn niet elkaars vijand.

Comments are closed.