5 REACTIES

  • U/jij gelooft dat de voorheen modaal verdienende Epstein, later ‘rijke’ Mossad/CIA acteur die chantage-vallen op het Lolita eiland zette, nog leeft??….Persoonlijk, niet verder zo belangrijk wat ik ben of denk (stof ben ik en tot stof zal ik wederkeren), maar ‘k geloof dat hij hartstikke dood is en ook geloof ik van niet.

   Is Bill Gates ook toevallig niet van het Epstein Mossad/CIA soort, slechts een acteur die leeft in de waan dat hij een multinational runt en schathemel veel getallen bezit en iedereen rotzooi in het lijf kan jassen?

   https://youtu.be/SEih3KbBkAA

   https://m.youtube.com/watch?v=ec0XZDgQ7XU

   Zo maar een reactie op Twitter:…”Los van kans op blindheid, verlamming, exotische tumoren, bloedpropjes en sterfte wat is er nou echt mis met ’t GMO vaccin?”….

   • Echter; Miljoenen burgelijk correct gestoorden die blijven geloven in het bestaan van een zogenaamd ‘verschrikkelijk killervirus’ en zich door de corrupte overheid en politieke farmaceutische staatsdealers laten afspuiten met een experimenteel genetisch veranderend middel, zonder zich af te vragen wat de toekomstige (ernstige) bijwerkingen zijn van dit middel, en mensen werkelijk mentaal zo labiel en gestoord zijn dat ze zonder slag of stoot vrijwillig en zelfs enthousiast zich aanmelden voor de experimentele spuit, dan verdienen deze mensen oprecht en zonder medelijden dat wat ze in de toekomst aan bijwerkingen kunnen verwachten of gegarandeerd zullen krijgen.

Comments are closed.