De luchtvaartmaatschappijen werkten ijverig samen met overheden en het internationale coronadictatuurteam om het vaccinatiepaspoort te promoten met de slogan ‘no jab, no fly’. En dat werkte want de angstige en goedgelovige deugburgers lieten zich snel als proefkonijn misbruiken ‘om maar op vakantie te kunnen gaan’.  Een beproefde stok-en-wortel methode zou je zeggen maar er kwam een kink in de kabel.

Op dit moment hebben de vliegtuigmaatschappijen overleg over de gevaccineerde klanten en het levensgrote risico dat zij hebben op bloedklonters ten gevolg van het experimentele m-RNA serum.  De policy is al vele jaren zo dat mensen met een verhoogd risico op bloedklontering alleen onder strikte supervisie mogen vliegen. Het is aanbevolen dat deze personen bij voorkeur niet vliegen tenzij in het geval van een levensbedreigende situatie.

Op een bepaalde hoogte heb je een groter risico op complicaties, een beroerte, trombose of hartaanval als je daar gevoelig(er) voor bent. We hebben nu informatie die bevestigt dat iedereen die de prik krijgt (ongeacht welk merk), stollings- en bloedingsproblemen heeft als een van de belangrijkste reacties. Deze reacties zijn allemaal vergelijkbaar met de bestaande restricties op dit gebied.

De vliegmaatschappijen bespreken nu hun aansprakelijkheid en wat ze met de gevaccineerden moeten doen, aangezien ze niet mogen vliegen omdat dit een gezondheidsrisico is. Deze discussies zijn nog maar net begonnen maar het ziet er naar uit dat iedereen die gevaccineerd is, niet mag vliegen. De ongevaccineerden kunnen daarentegen rustig instappen.

De vliegtuigmaatschappijen voelen zich dus flink in het pak genaaid door deze gang van zaken. Hun markt voor zakelijk en vakantievliegen krimpt met dit gegeven aanzienlijk. Dit grote verlies – na de lockdowndebacles – is gecreeerd door iemand anders. Die iemand is ook verantwoordelijk voor het schenden van mensenrechten, overtreden van de Neurenberger Code en het vernietigen van de economie.

Als de vliegtuigmaatschappijen willen overleven, zullen ze gerechtelijke stappen moeten ondernemen tegen diegene die hen dit oplegden. Dit betekent dat ze personen en organisaties gaan noemen en hen verantwoordelijk stellen voor de enorme schade die er geleden is en gaat worden door hun handelen.

========================================================

Update: op 28 mei jl. meldde de Volkskrant dat de EASA piloten het advies geeft om na coronavaccinatie twee tot drie etmalen niet te vliegen.

De Vrijspreker heeft vragen gekregen over de bron van het bovenstaande artikel ‘Niet vliegen voor gevaccineerden ?’  Het oorspronkelijke bericht komt van het Telegramkanaal Time to move on. Time to move on is de voortzetting van Covidvaccines victims and family dat voorheen op Facebook zat maar verwijderd is. In deze tijden van massale censuur en eenzijdige mediaberichtgeving is de andere kant van het verhaal uiterst belangrijk. Heeft u – al dan niet als insider – informatie dan kunt u dat graag met ons delen.

 

71 REACTIES

 1. Hahahaha.. wat een dikke duim artikel.. enorme grote onzin. Wel erg grappig en leuk verzonnen!!

 2. Wat een onzin dit artikel!! Dan zouden alle vrouwen die de pil slikken ook niet meer mogen vliegen…

 3. Daarom woon ik niet meer in het westen.
  7 jaar geleden zei ik nog dat de Amerikaanse dollar in 2020 zal instorten, en wanneer dat gebeurt zullen ze gebruik maken van “een wereldwijde pandemie” als dekmantel, en dat ze zo veel mogelijk westerse burgers zullen gaan pakken, en vooral de blanke christenen.
  Ik zei dat je het westen uit zal moeten als je wou overleven, want de meeste niet-westerse landen zullen meer vrijheden hebben dan het westen.

  Iedereen dacht dat ik krankzinnig was toen ik iedereen ervoor waarschuwde.
  Nu ziet iedereen eindelijk precies gebeuren wat ik zo lang heb gezegd.

 4. Niet te geloven dat jullie (bijna) allemaal in deze hoax trappen. Van tunnelvisie, echokamers en visievernauwing gesproken. Geen bronvermelding, nada, niets en mekaar maar opjutten en bang maken met fake news.

 5. Dat gebeurt er als je liegt en bedriegt. Als je de waarheid spreekt, kun je altijd terugvallen op de werkelijkheid; die beschrijf je immers. Als je liegt, moet je terugvallen op je eigen werkelijkheid en hierin maak je hoe dan ook fouten. De oude Noormannen wisten het al, al is de volgende spreuk in de conjunctief.

  Guð sé mér hollr ef ek satt segi, gramr ef ek lyg.

Comments are closed.