Naast de bekende acroniemen (PvdA, SP,  CPN, etc.) die strijden om de portemonnaie van de onderdaan zijn er nu ook andere bewegingen die door hebben dat de grootste resource op aarde de mens is en die zich tooien met kloeke acroniemen.   Hier Molyneux over de story of your enslavement  (het origineel staat niet meer op Youtube want Molyneux is daar vanaf geknikkerd) 

Zo is daar BLM , dat verdient best lekker.  Je hebt zomaar 4 huizen ‘ peaceful’  bij elkaar gedemonstreerd.  Net zoveel als die andere Marxist Bernie Sanders. Wel met een muur natuurlijk, want alleen als je Trump heet dan is dat racistisch.  Overigens is er geen probleem meer bij de grens want Kamala Harris – die er over gaat- gaat er gewoon niet op bezoek en de media (ABC, CNN, CNBC, acroniemen die in ‘ collusion’ werken met de Dems) negeren het. Problem solved.

Schuld als melkmodel.  Binnenkort reparaties tgv het slavernijverleden van de blanke die per definitie racist is, met name als hij (meestal hij) dat in alle toonaarden ontkent.  JP Sears legt dat hier briljant uit.  Thomas Sowell:

“Have we reached the ultimate stage of absurdity where some people are held responsible for things that happened before they were born, while other people are not held responsible for what they themselves are doing today?”

We zijn de aarde zogenaamd aan het vernietigen volgens het AGW acroniem.  Schuld! Repent! Shame!  Koop nu uw aflaten in de vorm van emissierechten.  O nee, laat maar, dat doet de overheid wel voor u. Geen dank hoor, ze doen het graag. Uiteraard wil de Staat niets opgeven van de buit die nu reeds vergaard wordt ten detrimente van de onderdaan. Sterker nog,  de Staat gebruikt AGW om nog meer belastingen te heffen.  Dus ‘ concurreren’ in de titel moet wellicht zijn ‘collaboreren’.  De onderdaan moet tot de laatste veer geplukt worden en de acroniemen stapelen zich op tot dat is bereikt. 

Het acroniem SARS/Covid leidt tot meer schulden aangaan en QE, weer zo’n acroniem, maar meer nog tot een total control politie Staat a la de Coviet Union.  Maar u zult wel een baantje hebben en gelukkig zijn. Volgens de WEF, weer zo’n onheilspellend acroniem.  De WEF werkt – door Covid versneld  – middels ‘ The Great Reset’  aan global governance.  Aan het ultieme nieuwe acroniem. Een nieuwe “CCCP’, Союз Ковидских Социалистических Республик . Unie van Covidiaanse Socialistische Republieken.  U kunt dan klassieke grappen gaan herkauwen als ‘ zij pretenderen ons te betalen, wij doen alsof we werken’.   Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik word daar vermoedelijk niet echt gelukkig van. 

Hijseenberg, Juni 2021

20 REACTIES

 1. De leugen regeert!
  Zowel op politiek, wetenschappelijk als religieus gebied.
  Dit alles is doelbewust opgezet en is perfect verwoord/voorspeld in de protocollen van de wijzen van Sion.
  Deze protocollen worden door t gros en met name de “intellectuelen” (laat me niet lachen) uiteraard afgedaan als een hoax.
  En trollen als oa Winston en Peter de Jong dragen maar wat graag hun steentje bij als staats-betaalde perceptie-managers, met hun compleet onzinnige reacties.
  Zulke mensen zijn de echte landverraders!

  Ik krijg hier vast een zogenaamde vernietigende reactie op van 1 van deze 2, of allebei.
  Gaan vast schermen met hun integeriteit, hun recht op een mening etc…
  Ik hou vast aan mijn gevoel en die heeft mij nog nooit in de steek gelaten.
  Perceptie-managers zijn t!
  Meelullen met simpele zaken, sturen in wat hen is opgedragen.
  Walgelijke lui!

  • Joep, bij deze dan mijn reactie waar je blijkbaar op zit te wachten: jij spoort niet! Ik zou maar hulp zoeken.

   Even ter verduidelijking: ik vertrouw geen enkele overheid; voor geen meter!
   Ik heb mijn vaccinaties gehaald omdat ik daar persoonlijk vertrouwen in heb en niet omdat ik dat moest van de overheid. Dat is mijn recht en daar leg ik niemand verantwoording over af.
   Verder wordt ik niet betaald of gestuurd door wie dan ook; dat zijn uitermate smerige verdachtmakingen en pure leugens.

   • Ik spoor niet… dat heb ik vaker gehoord en uiteindelijk kwamen diegenen schoorvoetend terug om te vertellen dat ik het toch goed had gezien.
    Wellicht zit ik fout wat jou betreft, dat kan. Gebeurt mij echter niet vaak.
    Waar het om voornamelijk om draait is dat jij je schijnbaar doodleuk bewust hebt laten prikken, terwijl je echt alle informatie toegeworpen hebt gekregen.
    Geen hypothesisch gewauwel, nee gewoon rechttoe rechtaan, verifieerbare informatie.
    En nog schijn je je te hebben laten afspruiten.
    Niemand kan echt zo dom zijn!
    3 opties:
    1. je hebt deze toegeworpen informatie nooit gelezen/bestudeerd; je bent een kudde dier
    2. je hebt t wel gelezen/bestudeerd, maar je bent te dom om eea in te zien
    3. je bent een staatstrol, een perceptie-manager

    Zeg t maar.

   • Pfff, rare typvaud van mij: moet natuurlijk hypothetisch gewauwel zijn

   • @Joep 21-06-21 at 21:45

    Er heerst een tendens in dit land om mensen die het niet met je eens zijn, weg te zetten als landverrader, dom, kuddedier of staatstrol (toch Joep?). Dat doet niet alleen Joep maar ook de media, bijv. als het gaat om voetballen en politiek.
    Dat mensen zelf hun eigen mening vormen wordt niet getolereerd als die niet met de hunne in overeenstemming is.
    Vrijheid van meningsuiting is een grote leugen.

   • @ Winston
    Ik ben zeker een voorstander van vrije meningsuiting.
    Een eigen mening moet altijd en overal kunnen en gerespecteerd worden.

    Echter, als je zoveel informatie toegeworpen krijgt aangaande het niet bestaan van een corona-virus en sterker dat virussen in het algemeen niet bestaan, dan klopt er in mijn beleving iets niet.
    Wellicht heb je al deze informatie terzijde geschoven / niet eens de moeite genomen om t te lezen.
    Dan heb je jezelf enorme schade berokkend en ook nog je kinderen!
    Kom eens met een verklaring hieromtrent!
    Heb je alles gelezen wat mensen zoals ik je hebben toegeworpen?
    En zoja, waarom denk jij t beter te weten met als gevolg dat je je hebt laten afspuiten en de je kinideren en passant ook nog?

    Ik ben fel, ik weet t.
    Komt gewoon omdat ik weet waar t allemaal naar toegaat; t zal alleen maar erger worden!
    En ik wil zoveel mogelijk mensen wakker schudden, hen laten inzien dat er een heel vuil spel wordt gespeeld….

  • Heren, ik wil niet modereren. Andersdenkenden betitelen als trollen of walgelijke lullen of gekte verwijten is niet zo constructief. Ik heb niet de voorgaande conversaties tussen jullie gelezen. Verzoek is ofwel elkaar te negeren ofwel in ieder geval de toon iets te matigen. Maar volgens mij proberen jullie de toon al te matigen. Dus is deze reactie van mij waarschijnlijk overbodig. Dank en een prettige dag.

 2. Hier een aardige podcast van Peter Schiff over de ” Juneteenth” , waarin hij aangeeft dat de datum nergens op slaat (had alleen relevantie voor slaven in Texas) en waarin hij voorspelt dat de woke mob nu helemaal los zal gaan omdat ze nu bloed ruiken. Er was zeer weinig weerstand in de Senate & The House omdat niemand durfde stemmen tegen een extra doorbetaalde vrije dag voor ambtenaren vanwege de verdenking dat je dan racist bent. Dat wapen is natuurlijk goed in te zetten om andere zaken door te drijven. Maak u maar vast op voor een George Floyd day, Rodney King day etc etc.
  https://www.youtube.com/watch?v=igaoilnPAIM&ab_channel=Styxhexenhammer666Styxhexenhammer666Verified

Comments are closed.