25 REACTIES

 1. Beste Winston,

  In één regel geef je twee persoonlijke meningen die je vervolgens niet kunt/wil onderbouwen.
  een betere reactie van jou zou zijn geweest;
  “dit is een bizar filmpje, ik zou daar meer van willen weten om te weten te komen of dat klopt, en zo ja, wat de gevolgen van dit fenomeen kunnen zijn”.

  • Waar ik echt heel erg nieuwsgierig naar ben, is het doel van de injecties. Vanaf maart 2020 worden er miljarden uitgegeven aan een angstcampagne die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. De media, de politiek, de wetenschap, het juridische apparaat en multinationals zijn gelijkgeschakeld en hebben alle schepen achter zich verbrandt. Iedere vorm van kritiek, vragen stellen of twijfel wordt met alle middelen aangepakt. Wat men er voor over heeft om iedereen te ‘vaccineren’ is simpelweg fascinerend. De vragen waar het om gaat: waarom moet iedereen ‘gevaccineerd’ worden ? Wat zit er in het experimentele serum dat ze zo ontzettend enthousiast maakt ? En waarom krijgt het publiek enkel de doodvermoeiende riedel van nietszeggende propaganda te horen ?

 2. Ik hap en deel onzin aan de hand van dit onzin artikel.

  Stof in het apparaat van de stofzuiger. Sommige mensen maken zich druk over het deeltje… niet over het materiaal of product (exogeen). Al die vage verhalen gaan over het ‘nano-particle’… dat is de bouwstof van het exogeen… Ach ja.

  Heel deze ‘meetbare’ situatie doet me denken aan “Made in Soestdijk” van Willem Oltmans. Los van hoe een ieder van ons het belang van die triniteit ziet. Het vloekt lekker met het idee van hoe het systeem werkt, toch iets collectiefs en persoonlijk.

  om maar iets te quoten (Pagina 13-14, https://dbnl.org/tekst/oltm003made01_01/oltm003made01_01_0001.php )

  “In werkelijkheid laten kunstmatig geconstrueerde illusies een schadelijk, troebel spoor in het brein achter, zoals opzettelijk geloosd salpeterzuur in het water van de Rijn. De vervuiling en besmetting is vrijwel totaal.

  Er bestaat geen twijfel over, Beatrix gelooft volkomen in haar rol.*
  Ze staat met hart en ziel achter het blijven aanzwengelen van het Disneyachtige sprookje.
  Wat zei ze, als uniek produkt van Soestdijkse huisvlijt, tegen Telebingo Mies?
  ‘Ik zie mijn funktie niet als een noodlot, maar als een opdracht. Ik geloof dat je, zoals ik, geboren bent op deze plaats, het vanaf het begin een levensopdracht is geweest waarmee je langzaam leert leven. Dat probeer je dan ook ernstig, binnen de begrenzing die je als mens hebt en met de beperkingen die je van buitenaf zijn opgelegd. Als dat lukt en als je daarin je eigen identiteit kunt vinden, dan is het (koningin zijn) een prachtige functie.’ ”

  Zo schreef Crowley ooit:
  “ O Thou dancer with gilded nails, that unbraidest the star hair of the night ! I adore Thee,Evoe ! I adore Thee, I A O ! ”
  Het enige verschil is dat Beatrix geen heroïne nodig had om in deze wereld te geloven een heerser te zijn.

  • Jouw schrijfsels zijn inderdaad onzin. Als je toch onzin wilt schrijven probeer het eens ergens anders.

   Overigens kun je ook uitleggen wat er allemaal onjuist is aan het artikel. Ik ben zeer benieuwd.

   Liever geen nieuwe onzin wat we weten inmiddels dat je daar zeer bedreven in bent. Dat hoef je hier niet meer te bewijzen.

 3. Ik werk op een plek waar iedereen is gevaccineerd.
  De truc met het magnetisme op de plek van de vaccinatie werkte niet. Er was geen magnetisme. Dit heb ik uitgetest bij 4 mensen die met ModeRNA zijn geent.
  Wie heeft er een ingredientenlijst van de vaccins die in de VS worden gebruikt?

  • Ik heb iemand getest met 2 x Pfizer. Magneet bleef overtuigend hangen.

 4. Wel grappig dat als iemand op deze site niet meegaat met een complot m.b.t. vaccineren, hij gelijk een slaper is. Buiten sites koppieren en schreeuwen dat er een complot is lees ik hier ook weinig antwoorden.
  m.a.w. Als er echt iets in die vaccins zit, zou dat nooit zo onder de pet gehouden kunnen worden. Zoiets komt altijd uit. Maargoed als u wilt volhouden dat de aarde plat is kun je daar ook best veel over vinden op internet. Terwijl bewezen is dat de aarde rond is, zijn er mensen die zeggen dat de aarde plat is. Ze komen dan ook met filmpjes van youtube. Oftwel als je wilt geloven dat we allemaal dood worden gespoten met een vaccin blijf je dat geloven. Over slapen gesproken…………………

  • Het enthousiasme van de media om te enten en alle vragen en negatieve zaken over het ‘vaccin’ te begraven, zegt mij al genoeg. Zoiets komt altijd uit. Inderdaad ja, al doet men een dappere poging om werkelijk alles te censureren. Inmiddels al 15.000 doden in Europa na pakweg 5 maanden prikken en een veelvoud aan bijwerkingen volgens het EMA dat slechts het topje van de ijsberg is. Maar ook dat zal wel een complot zijn.

  • dit ben ik niet…hoe kan dat…beetje op mijn naam hier schijten!!

   RATIO!

  • Peter, ik ben het volstrekt met je eens.
   Ik ben zo klaar met het gezwam over de injecties. Ik heb mijn injectie gehaald en voel me er prima bij en mijn kinderen ook.
   Waar ik ook volstrekt klaar mee ben, zijn de verwijten van complotdenkers dat je hun standpunten niet mag ondermijnen door je wel te laten vaccineren; je reinste intimidatie want dat bepaal ik zelf, net als mijn kinderen. Ik ben niet dom genoeg om daar nog in te trappen.

   Ik heb al eerder gezegd dat je geen eigen mening meer mag uiten, niet van de overheid en niet van overspannen complotdenkers; ik heb dus geen enkele behoefte meer om dat te doen; ik ga mijn eigen weg.

   • Absoluut zwaktebod. De enige ‘ complot denkers’ die ik zelf ken en lees zijn juist sterk van mening dat iedereen moet doen wat hij wil. Wat niet wegneemt dat de meeste ‘complot denkers’ wel van mening zijn dat het niet getuigt van een heldere geest als je je laat vaccineren. Winston kan niet tegen andere meningen? Veel succes op de eigen weg

 5. Yep..lekker! Ik vind dan ook.. jezelf.. ontlenen aan een verzonnen identiteit op alle fronten moet worden tegen gegaan. Bent U al geprikt?

Comments are closed.