Het is niet netjes politieke tegenstanders wappie te noemen. Of naïviteit te verwijten. Echter. Wie kan er na het toeslagenschandaal nog met droge ogen beweren dat de overheid het goed met haar burgers voor heeft?

En nog wat andere plaatjes:

 

20 REACTIES

 1. Wat net zo erg is: als je openlijk durft te zeggen dat je twijfelt aan de overheid en haar maatregelen dan wordt je beschouwd als staatsgevaarlijk. Daarom houden veel mensen in ons land hun mond dicht maar hebben ze wel een heel andere privé mening.
  Zo was het in de DDR ook. En net als in de DDR ben je met een andere mening kansloos; partijen die anders denken dan politiek correct worden op voorhand uitgesloten, terwijl ze toch een groot deel van de bevolking achter zich hebben. Daarom zijn er allerlei controlemechanismen in het leven geroepen om mensen in de gaten te houden.
  Dat werkt tot dat de bom barst op een manier die de overheid niet heeft voorzien.

 2. Mensen mogen tegenwoordig nog maar één mening hebben. Wie tegenwoordig een andere mening wil verkondigen in de media doet dat op een heel ongemakkelijke manier. Ik zag voetballers op tv bijna verontschuldigend vertellen dat ze geen vaccin willen. Terwijl ik zag dat Beau van Erven Dorens hysterisch van vreugde live op tv zijn vaccin kreeg.

  In elke talkshow wordt degene met een afwijkende mening over corona door alle andere gasten aangevallen. Je moet sterk in je schoenen staan om tegenwoordig een afwijkende mening in de media te verkondigen. Het gevolg is dat mensen correcte shit gaan uitkramen om maar niet aangevallen te worden.

 3. Het is jammer maar helaas. Maar de polarisatie/hersenspoeling is al zo groot dat het zelfs een probleem is als iemand vanwege de bijwerkingen liever een paar weken wacht.
  Geef het nog even maar het wordt wel een vaccin of je leven.

 4. We moeten er ook rekening mee houden dat er veel minder animo voor het vaccin is dan ons wordt wijsgemaakt. Het is een bekende marketingtruc om te veinzen dat er ergens een run op is. Dan willen mensen het. Ook het inzetten van celebrities om het vaccin aan de man te brengen is een marketingtruc. Of foto’s van bekende mensen met een spuit in hun arm is ook een verkoopstunt. Of zeggen dat 1982 aan de beurt is. Dan denken mensen ‘huh, ik ben uit 1975!’. De hele lockdown hoorde ook bij de marketingcampagne. Want zonder lockdown was iedereen al immuun voor het virus dan was er geen vraag naar het vaccin. Het is de marketingafdeling van de farmaceuten die ons land leiden.

 5. Wat je beschrijft is een gewoon verschijnsel dat bij de griep kan voorkomen. Enkele gezonde mensen kunnen het ineens krijgen en hebben daarna nog lange tijd last. Zwakkeren kunnen er aan sterven. Het laatste kwam vroeger nog wel in de krant maar voor het eerste interesseerde niemand zich, want het was de griep. Het is niet mogelijk een virus te maken of te verspreiden. Als het echt kon hadden ze het gedaan en was er geen “vaccin” nodig geweest. Je kunt het zelf in de CBS sterfte cijfers nakijken. Er is geen oversterfte, wat vroeger griep genoemd werd is nu een “nieuw dodelijk virus” met ongeveer hetzelfde aantal slachtoffers.
  Tellen de postulaten van Koch nog of gaat het alleen om wat de media zegt en wat men denkt of voelt?

  https://principia-scientific.com/laboratories-in-us-cant-find-covid-19-in-1500-positive-tests/

 6. @De laatste Batavier en @Een ander
  Oh, nu begrijp ik het. Het gaat jullie erom wat technisch gezien een virus is en wat technisch gezien de griep is. Daar heb ik mij nooit in verdiept. Wat ik wel weet is dat griep geen jaar duurt. Wat ik ook weet is dat er bewust ziektes worden ontwikkeld en als wapen worden ingezet. Zie biologische wapens en chemische wapens. Het maakt naar mijn mening niet uit wat het technisch gezien is. Misschien worden diezelfde wapens in afgezwakte vorm ingezet om mensen richting een vaccin te bewegen?

 7. Vrije meningsuiting is één iets; daar ben ik voorstander van. Als het over meningen gaat. Een wereldwijde pandemie met miljoenen doden opzij zetten als een griepje waar we door moeten doet de waarheid pas geweld aan. Dit gaat niet langer over meningen, maar over wetenschap. Je kan niet als zomaar Jan met de pet alle wetenschappelijke kennis in twijfel trekken, of anders moet je de hele wetenschappelijke historische evolutie ook op je eentje klaren. Zijn jullie allemaal consequent? Nemen jullie geen enkel medicijn met bijwerkingen? Nooit een pijnstiller, nooit een hoestsiroopje? Nemen jullie nooit het vliegtuig? Nooit een anticonceptiepil? Véél meer bijwerkingen dan het covidvaccin.
  Wat een onzin is dat hier toch allemaal… Ik heb nu al spijt dat ik mijn tijd hier verprutst heb.

  • Jij bent zelf degene die het over een “griepje” heeft. Dat is een ziekte die elk jaar vele duizenden Nederlanders het leven kost, en anderen in het hospitaal doet belanden of vele weken aan bed gekluisterd houdt.
   Precies hetzelfde als het “nieuwe” virus, je kunt je eigen ongelijk controleren in de cijfers van officieele bronnen (ga je niet doen) de griep is verdwenen, en een nieuw virus met een gelijk aantal slachtoffers is er voor in de plaats gekomen.

  • Er is geen eenheid onder wetenschappers over corona en de aanpak daarvan. Zelfs niet over het vaccin. Je kunt voor wat betreft dit onderwerp dus niet spreken over dè wetenschap.

   • Er is slechts een waarheid: het corona-virus bestaat niet!
    Virussen bestaan überhaupt niet!
    Maar dat snapt Jan met de pet niet, die lepelt alleen maar op wat de msm hen verteld.
    En als je hen de waarheid verteld, dan wordt je weggezet als een wappie.
    Ik krijg het gevoel dat jij daar ook onder valt.
    Nergens bespeur ik in jouw reacties dat je enig onderzoek hebt gedaan; ga dat eens doen zou ik zeggen en kom dan eens terug met je bevindingen.

    Just my 2 cents…

  • Ik neem een paracetamolletje als ik hoofdpijn heb.
   Dat is wat anders dan de overheid die van mij EIST dat ik een injectie neem voor een ziekte waar ik geen effecten van zie.
   Het enige erge eraan zijn de maatregelen.
   En om weer “vrij” te zijn zou ik hun rommel in mijn lijf moeten laten spuiten, voor een ziekte waaraan 15 op de 10.000 mensen die ziek worden aan sterven.
   What’s next? Verplichte inentingen tegen hooikoorts?
   Ik heb letterlijk mijn kont afgeveegd met mijn uitnodiging voor die vaccinatie, en retour gestuurd. Zo kwaad was ik.

Comments are closed.