De Staat is gedaagd en we kunnen het niet beter verwoorden dan Ademvrij.Nu zelf.

4 REACTIES

  1. Er wordt aangegeven dat geheel onbelemmerd ademen een geboorterecht is. Daar ben ik het uiteraard mee eens. Maar wat ook een geboorterecht is, is dat wij onze weerstand mogen en kunnen versterken door ons gewoon bloot te stellen aan het virus. We mogen dat zelf bepalen. De één wil dat en de ander wil dat niet. Het moet een vrije keus zijn.

    • @prochrist

      Wie geroundu….afgespot….gevaccineerd is heeft van het gi….virus en ongevaccineerden niets te vrezen. Simpel als dat. Geen ho’s en maar’s, maar precies zo hoort een veilig, degelijk en werkzaam vaccin te zijn. Als het niet zo is, dan is het geen vaccin. Is het sowieso niet, want er worden mensen doodziek van en sterven duizenden mensen eraan, als zogenaamde geaccepteerd bijkomende schade, als bijwerking. Of ziek worden en doodgaan (ausradieren) moet de beoogde werking zijn, dan is het een fantastisch ‘medicijn’, met “wauw” effect.

      https://niburu.co/binnenland/16433-met-van-ranst-zou-je-je-kunnen-schamen-om-belg-te-zijn

Comments are closed.