Met dank aan Dolf, update: bitchute

27 REACTIES

 1. De staat is/zit fout. Dat staat wat mij betreft vast. Wat ik nu niet begrijp is dat mensen hun mobiele telefoon niet wegdoen. Zelfs de mensen die weten waar die mobiele telefoon voor staat, doen er geen afstand van.

  • Als je toch een mobiele telefoon wilt hebben, neem dan een Nokia of vergelijkbaar merk. Zo’n ding kost een paar tientjes, je kan er geen corona apps op installeren (ook geen Whatsapp of Insta) en toch bellen als het nodig is.

   Waar zegt Boodee deze woorden en tegen wie precies?

 2. De boeren verslijten zichzelf voor achterlijk en trappen vol in de BBBulltrap?
  https://tinyurl.com/3c2zs34y

  https://mobile.twitter.com/bato_kastrioti/status/1412753284155199492

  Bij de diverse, bijna weeklijkse, anti lockdown- en coronaprotesten in Nederland waren boeren, politieke partijen, ondernemers, sportscholen, horeca enz. de grote afwezigen, slechts door het slappe en infantiele klootjesvolk verguisde wakkere publiek, de zogenaamde wappies en complotdenkers, waren de strakende aanwezigen tijdens de protesten om van de corrupte politici, de criminele overheid en hun lafhartige anti-volk ambtenaren de judasklappen op te vangen en de schedel kapotgeslagen of kapot tegen de muur geblazen te krijgen.

  De boeren mogen wat mij betreft daarom geruimd worden en verrekken, net als de rest van het slappe zooitje ondernemers. Gaat allen fijn een gifspuit ophalen en de ondernemingen failliet gaan en daarna graag wegrotten in jullie bedjes, zoals de deep state maffia en hun politieke loopjongens het graag willen hebben.

 3. Mensen zijn instinctwezens. Dat is overigens niet altijd goed voor de vooruitgang van de mens. C.W. Rietdijk stelde al vijftig jaar terug:

  ‘De moderne mens heeft God verruild voor “de groep”. Daarom is hij weer net zo bang om de spraakmakende gemeente voor het hoofd te stoten als hij vroeger was voor God of de autoriteiten.’

  En dat zorgt ervoor dat mensen niet durven nadenken. Als ze maar bij de groep horen. En zo gaan we momenteel onze ondergang – moreel, sociaal en ecologisch – tegemoet,

 4. This video has been removed for violating YouTube’s terms of service .. censuur op volle kracht ..

  • Het is toch echt niet te geloven! Alweer een tweede kamerlid dat de mond gesnoerd wordt.

   De slogan van Google was ‘ Don’t be evil’. Maar dat is inmiddels niet meer begreep ik.

   Gelukkig heeft Jensen de speech integraal overgenomen vanaf 35:00 in de uitzending ‘ het had voorkomen kunnen worden’. (hopelijk krijgt deze titel geen voorspellende waarde als we over 10 jaar de slachtoffers van de corona vaccinatie moeten compenseren zoals we nu via belastinggeld gedwongen worden met de Mexicaanse griep vaccin slachtoffers). https://jensen.nl/

 5. Prachtig en raak betoog van Thierry , alleen zo jammer dat het weer mosterd NA de maaltijd is , de
  A-status voor corona is er al door gejast !
  Geert en Thierry , het is altijd mosterd NA de maaltijd ……………….NA , niet ervoor …………..
  Dat was met het Marrakech verdrag het geval .
  Dat was met de massa nieuwe statushouders het geval .
  Dat is nu met de A-status voor corona weer het geval .
  Het probleem is namelijk : Geert en Thierry – en alle kamerleden – hebben trouw gezworen aan W.A von Amsberg ………………………
  Zij zijn dus ZOETHOUDERS in dienst van het Oranje-theater en hun Bilderbergvriendjes .
  Verwacht er dus vooral geen wonderen van , ze kunnen het zo prachtig ZEGGEN , maar ze DOEN geen ruk !

 6. De heersende klasse maakt zich niet druk om Baudet of alle andere redelijke mensen. Het zit hem in de manier waarop nieuws en informatie wordt gebracht en hoe wij ermee omgaan.

  Een gezin wordt uitgemoord, een kind verdwenen, de verkeerde geliquideerd en dat dag in dag uit en wij gaan na het nieuws/informatie gehoord te hebben weer gewoon door met ons leven. We móeten door met ons leven.

  Maar de heersende klasse heeft niets anders te doen dan alle redelijkheid en ons gezonde verstand elke dag weer te overgieten met een dikke laag wappie-hoon, ‘deskundigheid’, talkshows, persconferenties, ingestudeerde betrokkenheid e.d. Daardoor blijft hun ‘waarheid’ altijd overeind.

  De vraag is: hoe doorbreek je dat?

 7. Wat ik zorgwekkend vind is dat farmaceuten niet met ons in gesprek gaan om het nut van hun vaccins te bespreken. Nee, ze gaan met de autoriteiten in gesprek zodat de autoriteiten even regelen dat het volk gevaccineerd gaat worden. Pfizer en Biontech willen toestemming van de autoriteiten voor een derde prik, las ik net.

  Autoriteiten en farmaceuten gaan zelfs met ELKAAR in gesprek over het vaccineren van ANDERMANS kinderen. De ouders komen er niet meer aan te pas. En je bent natuurlijk een harteloze beul als je je kind niet laat vaccineren.

 8. Kreeg al een corona melding met code,zat op mijn gps,heb o800-1200 gebeld en vroeg wat de bedoeling ervan is.
  Spam zei hij,maar hij verdomde de zender bekend te maken,wel mocht ik mijn gegevens opgeven.
  Werd gestalkt met negencijfersgp mobiele nummer? Die lui zijn hondsbrutaal en schuwen niks!
  De bedoeling gewoon die verrekte app op mijn mobiel te pleuren!

 9. Ontdek hier net in de supermarkt dat er E-gates zijn geplaatst, dat belooft niet veel goeds voor de anti-rounduppers hier op het eiland.

  En deze: https://www.fuerteventurazeitung.de/2021/07/alltours-macht-ernst-ab-winter-nur-noch-geimpfte-und-genesen-in-allen-allsun-hotels-kids-mit-test/

  1 + 1= 2, me dunkt.

  E-gate. How to Use the eGate Express Entry
  …Scan the QR code or go to https://www.covidegateapp.com Follow the website prompts Save the QR code to your mobile phone Present your saved QR code at the eGate entrance of the hospital supermarket complete the temperature check by scanning your face on the tablet Take your entry sticker from the printer…

 10. Op grond van mijn reisschema moet ik, ondanks een vaccinatie-
  certificaat, iedere twee tot drie dagen een pcr-test ondergaan:
  volstrekt nutteloos en een bonanza voor de testindustrie.

 11. Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say great blog!

Comments are closed.