13 REACTIES

 1. Wanneer ik werkelijk vrij zou zijn dan zou die vrijheid mij toch ook nooit afgepakt kunnen worden?

  • rare vraag: wanneer ik werkelijk vrij zou zijn…. en ze stoppen me in de gevangenis, dan pakken ze toch mijn vrijheid af?

   • Door je fantasie vriendjes uit de beschaving…..je bent een horige, bediende, geldbakker, belastingpoeper, vrijwillig onderworpen …alles behalve zelfstandig..toch.

   • Wanneer ik werkelijk vrij zou zijn, kunnen er nog altijd lieden delen van jouw vrijheid afpakken. De cartoon is bedoeld om de zoveelste valse beloftes van de overheid aan te tonen. Niet om te beweren dat we nu of dan volledig vrij zouden zijn. Het lijkt alsof jouw opmerking daar tegenin gaat. Maar OK als je het zo heel precies gedefinieerd wenst: de overheid belooft ons door vaccinatie iets meer vrijheid.( en zelfs dat verloochenen ze).

   • @ Overnight
    Hoe kan je (overheit) nu vrijheid beloven aan iemand die al vrij is…het is een geloofsysteem alleen een nog niet ontwikkeld kind zou daar intrappen…toch. Je verward mogelijk vrijheid met dwang dat weer gepresenteerd word als vrijheid.

   • @ peter
    “alleen een nog niet ontwikkeld kind zou daar intrappen”…nee, nog geen vervuiling in het karakter was dus een slecht voorbeeld…Een prof/dr/ing met alle papieren in een lijstje…is een relevantere…. volledig geconditioneerd en gecertificeerd.

 2. Vrijheid heeft de mensheid niet gekend, alleen en slechts van bovenaf gegeven vrijheden of privileges. Alles eigen schuld, want het grosso modo wil kruipen en geen absolute zelfbeschikking en -respect en vind het prima en acceptabel, zelfs met applaus en als een feestje zich als imbicielen laten rounduppen/verkankerspuiten/verdementiëren per ‘experimentele’ spuit.

 3. Er wordt o.a. door krankenhaus en Messias voor geestelijk beperkten en account
  marionet van de hillbillybergers Gates en zelfs door oud wijf Hannie Kissinger openlijk gepleit voor reduceren van de wereldbevolking, dan laat de ‘natuur’ met een zogenaamd ‘killervirus’ eenvoudig z’n gang gaan om het beoogde aantal kontkruipers te verkrijgen. Zodra de grens van pak ‘m beet 7 miljard dooien is gepasseerd, kunnen ze het resterende deel, mocht het alsnog nodig zijn, met het experimentele ‘wonder-redmiddel’ afspuiten. Dan is het ‘probleem’ met z’n allemaal te veel op deze aardbol en doorn in het oog van de khazaarse cabal eenvoudig opgelost. Waarom zo onwijs moeilijk doen, als het zo deudsimpel kan.

 4. Bij de testburo’s staan ze te dringen om getest te worden, nou lag er een fiets op de stoep, zei een man zeg wie gaat er op fietsvakantie?
  Ikke riep er iemand…antwoord “dan liegt hier een fiets voor het oprapen?”

 5. De spuit bloedachterlijkdom accepteren en met de kennis daaromtrent, dat het een giftige en dodelijke substantie is en ook weten dat er ongtwijfeld bijwerkingen op langetermijn zullen volgen met ernstige ziekte en dan de dood tot gevolg, is gelijk aan ZELFMOORD plegen.

  De kennis die iedereen zal moeten hebben, maar velen arrogant en eigenwijs afwijzen en dan nota bene daarbij ook de religeuzen, de huichelaars die de religie laten leiden door satanisten, heeft dat nog een extra staartje.

  Succes met zelfmoorden!! Imbicielen.

Comments are closed.