5 REACTIES

 1. Ze hebben gelijk, er is geen enkel voordeel meer te vinden in een huwelijk. Misschien nog voor blanke ‘meisjes’ en Afrikanen. De laatsten krijgen een Europees paspoort, de eersten eindelijk “een echte man die in contact staat met zijn gevoelens’… (Veel geluk er mee)

  Aan de andere kant heb ik een beetje moeite met de ‘manosphere’, ‘Pick Up Artists’ en andere zelfverklaarde ‘alpha males’. Ik vind ze eigenlijk niet zo ‘alpha’. Het boek “The Unplugged Alpha” heb ik toevallig gelezen, een jaar geleden of zo. Het kwam wat rancuneus op mij over. Het was eigenlijk een sales pitch om lid te worden van een internet groepje van de meneer links boven in de video. Kost maar $3000 per jaar of zo.

  • Ik heb hetzelfde, het gaat mij met name om de overheid die zich bemoeit met relaties met soms zeer onredelijke en schrijnende (ook voor vrouwen in een enkel geval) gevolgen. Dat leer je niet bij maatschappijleer dus verdient het om af en toe aandacht te krijgen.

 2. Veel relaties eindigen in schipbreuk. Woning kwijt, alimentatie en allerlei beschuldigingen. Gefaciliteerd door de overheid.

 3. Libertarisme gaat vooral over dwang en destructieve gevolgen van dwang. Bij mijn weten wordt niemand gedwongen tot een hoerwlijk?

  T-rouwen gaat over afgunst rond de fluitjes en de duitjes en willen bezitten, fantaseren over verhypotheekte bakstenenen, veel eisende irritante en geldverslindende kroost en in de macht willen zijn van feitelijk een totale vreemde, die je pas echt leert kennen nadat je vaak een groot deel van je leven, achteraf bezien, hebt vernietigd, dus weggegooid.

  En mannen (het slappe geslacht) zijn, tegenwoordig al helemaal, jankwijven met krimpende ballen
  (door bewuste afbraak van testosteron d.m.v. chemie in eten, drinken en verpakkingen) en kunnen zich maar beter preventief laten afspuiten (ook testosteron sloper) zoals bij vele soorten vee (ook zo’n bigfarma verdienmodel )gebruikelijk is.

Comments are closed.