6 REACTIES

 1. Nothing to add, just I love to spend time in this website and read every word here.
  I this like as well:

  [url=https://www.recode.net/users/frank4865]נערות ליווי ברמת גן[/url]

 2. Hahaha, het klimaat is nimmer zo prachtig stabiel geweest en eerder afkoelend, je de natuur een handje weet te helpen, bijv. bossen in brand steekt en rivieren laat overstromen.

  De natuur, de zon, de planeet, de kosmos gaat z’n eigen gang, behalve als je de klimaatreligie, de politieke en collectivistische wereldwijde opgetuigde leugen volgt.

  Ander goed NSB nieuws. De mensheid is verrot en op weg naar de finale ondergang. Het huidige destructieve systeem doet mij denken aan een vrouw, een helderziende waar ik 40 jaar geleden per toeval via iemand anders terechtkwam.
  Alles wat ze heeft voorspeld over mijn persoonlijke leven is uitgekomen, behalve op één ding na, dat de mensheid zichzelf zou vernietigen. 🤔??

  https://www.ad.nl/wonen/vrouw-zet-gaskachel-terug-in-nul-op-de-meter-woning-zoetermeer-het-is-een-hel-om-te-slapen~a876de38/

  Nog meer NSB nieuws:
  Zelfvernietiging? Hoe dan, via welke weg? Dan zouden de ‘verlichte’ geesten een wellicht een wereldoorlog kunnen starten, alleen is een dergelijke oorlog gevaarlijk en onberekenbaar voor de heersende klasse, maar je zou natuurlijk wel de gehele wereldbevolking in een staat van angst kunnen brengen en bijv. een verplicht ‘onschuldig’ spuitje kunnen geven. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/17/senaatscommissie-dierproeven-met-covid-vaccins-zijn-gestopt-wegens-massale-sterfte/

  Dagblad van het Noorden….Medisch-ethicus Marian Verkerk van het UMC Groningen vindt een prikplicht of een milde drang tot vaccinatie zeker verdedigbaar. Mee eens?
  In een interview met deze krant zegt Verkerk dat het overdreven is om al te moeilijk te doen over het morele recht op de vrijheid om je niet te laten vaccineren. Een echte vaccinatieplicht komt er dan niet, maar wel vaccinatiebewijzen voor de toegang tot activiteiten en voor wie niet geprikt wil worden een betaalde toegangstest. ,,Dat zou je met een heel grote omweg ‘drang’ kunnen noemen’’, zegt ze.
  Absolute vrijheid bestaat niet
  Ook zegt ze: ,,Er bestaat geen absolute vrijheid voor het individu. We leven in een samenleving waarin we rekening moeten houden met elkaar. John Stuart Mill zei al: ‘Je bent vrij zolang je anderen geen schade berokkent.’”
  Verkerk vergelijkt de discussie over vaccinatieplicht met de discussie over autogordels. ,,Bij de invoering van de gordelplicht, lang geleden, was ook de kritiek dat de vrijheid beperkt wordt. Maar je vrijheid wordt dus veel vaker beperkt.’’
  Wat vind jij, is een vaccinatieplicht verdedigbaar?

  https://dvhn.nl/meningen/Stelling-van-de-dag-Een-vaccinatieplicht-is-verdedigbaar-26992385.html

Comments are closed.