25 REACTIES

 1. Zijn jullie ook zo trots op alle slaafjes die braaf in de houding springen voor mondkapje, spuit, corona-paspoort?

  De brave burgers die zeggen: “Ik doe het om op vakantie te kunnen gaan” (Weekendje-weg-kees). “Ik wil kunnen optreden” (artiest). “Ik ben geen wappie” (Japie Schapie).

  Wat springen ze graag in de houding om een klein pleziertje en wat leveren ze snel hun vrijheid in omwille van een beetje veiligheid. Die ze ook niet krijgen.

  Het zijn de communistische partijleden van deze tijd.

  • Ik doe waar ik achter sta en in dit geval sta ik achter vaccineren. Het boeit me niet wat anderem daar van vinden. Die doen immers ook waar ze achter staan.

   • Zolang je het om je eigen redenen doet, prima. Ieder mag voor zichzelf beslissen. Maar anderen staan mij de les te lezen hierover en te eisen dat ik mij ook laat inspuiten. Bijvoorbeeld als ik hen nog wil zien – nou, doei dan.

    Ik citeer sommigen hierboven. Maar, als iedereen zou weigeren om die corona-app te gebruiken dan is die over een paar weken verdwenen.

    De artiest wil dat ik een kaartje koop voor de voorstelling. Het theater wil corona-app. Dan kom ik wel een andere keer, als die er is.

   • @Niko 30-08-21 at 08:28
    Ik ben het met je eens; iedereen moet doen waar hij/zij achter staat. je hoeft niet te doen wat anderen je willen opleggen.

   • Het is inderdaad ieders eigen keuze, heb je gelijk in. Maar….vele mensen weten ondertussen dat het vaccin een hele andere bedoeling heeft. De ,,zorgen,, die er zijn voor elkaar, zeker in deze tijd, lijkt me niet verkeerd, toch? Ik lok echt geen discussie met je uit, snap me niet verkeerd, ik respecteer je keuze, ik hoop alleen maar dat je goed beseft dat er vele risico,s zitten, bij alle 4 de vaccins. Dat risico neem je nu. Dat wil ik alleen maar zeggen. Meer niet. Ik wens je een prettige dag verder!

   • Er is nu bewijs dat het “vaccin” helemaal niet helpt tegen corona.
    Tevens moeten ze in sommige landen al aanvullende injecties nemen om hun rechten te behouden.

 2. niet alleen boeken ook de geprikten komen eens bij de Slegte, nl. als de uiterste houdbaarheidsdatum van het prikje verloopt, dan wordt het:
  ga terug naar af en volg de inburgeringscursus voor niet geprikten!

 3. Ik zag het artikel van Leaseplan, om werknemers verplichten te vaccineren.

  Het eerste wat in me op kwam was de relatie tussen World Economic Forum en Leaseplan te
  googlen. (Leaseplan WEF)

  Duidelijker kun je het niet krijgen.
  Wie gelooft nog in een democratie?

  Link: https://www.weforum.org/organizations/leaseplan

  • ach ja als je een verdienmodel overeind wilt houden dan moet je wat.

  • Ik snap waarlijk niet waarom men nog verbaasd is .

   Als u even acht had geslagen op het feit dat R. Trip dit begon op te lepelen , in de zendtijd van het ministerie van waarheid , was het duidelijk welke strategie de volgende zou zijn.

   En straks laat men meneertje Engel van virus waarheid ( gecontroleerde oppositie !!!!) nog even opdraven , voor het traditionele rechts ritueel.

   En je kan op je vingers natellen welke uitspraak daar uitkomt ( even een worsteling suggereren ) , en zie u …zult komen waar men allang had moeten zijn.

   Vrees niet u zijt sterfelijk , en je gaat niet eerder dan het je tijd is .

  • @Achterdochtig iemand

   Waarom LEASEPLAN………????

   bron : wikipedia.

   On 21 March 2016, an international consortium led by the Dutch Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn pension fund completed its acquisition of the company.[9] In 2017, the company announced it was exploring strategic alternatives for the business, that included a potential initial public offering (IPO). However the IPO was cancelled in October 2018, with no further plans to bring the company public.

  • Ik geloof niet meer in democratie, maar niet vanwege de keuze vóór of tegen een vaccin; je wordt niet gedwongen maar het heeft wel consequenties.
   Waarom zou ik me als gevaccineerde toch nog aan allerlei regels moeten houden? Ik ben gevaccineerd dus ik weiger me aan allerlei regels te houden; ik word er niet meer ziek van.

   • Je zorgt idd niet meer voor een verhoogde druk op de zorg. Maar alleen als je je aan de regels houd (1.5 m afstand, mondkapje in OV, handenwassen, etc). Je kan immers nog wel anderen besmetten. Dan verhoog je indirect de druk op de zorg.

    Je zal je ook de rest van je leven ieder half jaar opnieuw moeten laten vaccineren. Zo lang (kort) zijn deze vaccins immers werkzaam.

  • Messenger mrna bestaat als sinds het leven, maar er is nog nooit een mrna vaccin op de markt geweest.

Comments are closed.