Videolink ingestuurd door Sofie. Vrijheid door onderwerping. Verpakt in keurige ambtelijke taal. Een betoog. Voor het vestigen van een op medische gronden gebaseerde dictatuur. Citaten van Frank Vandenbroucke, Federaal minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid van België: Op zekere dag moet iedereen gevaccineerd zijn en dat moet ook verplicht zijn. We zetten belangrijke stappen richting de vrijheid (sic!).

Besef dat het corona paspoort de basis is van een social credit systeem. Zonder sociaal credit systeem wordt de great reset een stuk lastiger. Het betoog van Rudi Vervoort (Minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest) is daarom zo mogelijk een nog grotere bedreiging voor de vrijheid.

Enne. Vergeet niet 5 september vrij te houden:

28 REACTIES

 1. Complotdenkers met beschuldigingen over (ritueel) kindermisbruik door hooggeplaatsten en die worden verdacht van het oproepen tot geweld tegen prominenten en wetenschappers, zijn gearresteerd, is te lezen in de massa media. Beschuldigingen uiten zonder harde bewijzen en oproepen tot geweld is of schijnt nogal fout.

  Maar nu het vreemde: het schijnt niet fout of totaal geen probleem te zijn als miljarden mensen, onder directe of indirecte dwang, een experimenteel serum, ook wel zogenaamd ‘vaccin’ genoemd, geïnjecteerd krijgen en waarvan wij niet weten welke langetermijn uitwerking dit serum zal hebben op de gezondheid en niemand 100% kan garanderen dat je er niet ernstig ziek van wordt of er zelfs door/aan zult sterfven. Er wordt duidelijk geëxperimenteerd met miljarden levens door prominenten en wetenschappers , dat schijnt een minder groot of geheel geen probleem te zijn.

  En het kan vanaf nu nog erger, erger dan een experimenteel middel onder dwang toedienen, het is de wc-eend farma namelijk gelukt het serum goedgekeurd te krijgen en zal het denk ik daarom zelfs verplicht worden. Wat de eventuele langetermijn bijwerkingen zijn van het serum schijnt daarbij onbelangrijk te zijn.

  https://www.deaandeelhouder.nl/nieuws/2021/08/23/coronavaccin-pfizer-volledig-goedgekeurd-in-vs/

 2. Voor de slapers die het niet begrijpen waarom sars-cov-2 o.a. in het leven werd geroepen: https://youtu.be/NOk27I2EBac

  Het controle/onderdrukkings-systeem vreet zich ongemerkt als kanker een weg en men bemerkt de destructieve werking pas als het te laat is.

 3. Ook door NU.nl gecheckt: NUcheckt controleert berichten op hun betrouwbaarheid. Dit keer kijken we naar de bewering dat de vaccins tegen COVID-19 tot eind 2023 experimenteel zouden zijn. Dit is onjuist.

  https://www.nu.nl/nucheckt/6123842/nucheckt-goedgekeurde-coronavaccins-zitten-niet-tot-2023-in-de-testfase.html

  https://apokalypsnu.nl/2021/08/19/buitenhof-het-kan-nog-helemaal-fout-gaan-met-de-inentingen/

  Video Twan Huys vanaf 10.00 minuten.

  “We zijn allemaal testpersonen”…oeps.

  …..en prikvlees voor de revenuen…
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4436366/er-geen-bewijs-dat-de-griepprik-werkt net zoals sars-cov-2, tenzij de (toekomstige) bijwerkingen de werking is.

  “Trump targets Biden over Afghanistan but gets booed briefly on vaccines at Alabama rally”….ff de eigen ramen ingooien met wat marketing, zoals de cabal meesters bevelen.

  Trump, Biden, What’s the different?

 4. Als mensen zich niet tegen corona laten vaccineren omdat ze niet in corona geloven, waarom willen die mensen dan wel naar het ziekenhuis en op de IC als ze covid-19 krijgen?
  Ik stel voor om mensen die weigeren zich te laten vaccineren, niet meer op te nemen om de IC’s open te houden voor andere ernstige zorg; eigen keuze want iedereen die wil kan gevaccineerd zijn.

  • Misselijkmakende gedachten houdt jij er op na. Zo over genomen uit de MSM.
   Voor jou geld dus ook dat mensen met een auto ongeluk ook niet meer naar de IC mogen, want ze hadden ook kunnen gaan lopen.

   Mag hopen dat het dit soort gehersenspoelde communistische redeneren geen gemeengoed worden op deze site.

  • @Winston

   Ziekenhuizen waren altijd al zoveel mogelijk te mijden en IC afdelingen zijn tegenwoordig levensgevaarlijk en zou een groot drama zijn voor niet-afgespoten personen daar te komen liggen.

   Wie daar komt te liggen met bijv. een zware (onverklaarbaar opgelopen) longontsteking, Q-koorst, ziekte van Weil, een Legionellabesmetting of na een zwaar ongeluk, om maar wat te noemen, wordt getest met een waardeloze pcr test en loopt grote kans op een vals-positieve uitslag. De IC afdeling is mijns inziens een zekere-doodafdeling geworden en het mag een wonder heten als daar überhaupt nog positief gesteste mensen, ook de zogenaamde ‘gevaccineerden’, die nog altijd positief getest kunnen worden, het levend verlaten.

   • Het blijft trouwens een wonderbaarlijk fenomeen dat mensen die waren besmet met het zogenaamde ‘killervirus’ in meeste gevallen niet eens hebben gemerkt dat ze het onder de leden of slechts verkoudheidsklachten of griepachtige verschijnselen hadden.

    En wie kan bewijzen dat degenen die wel ernstig ziek werden of zijn overleden daadwerkelijk ziek zijn geworden of stierven aan of door ‘sars-cov-2’? Men kan totaal iets anders ernstigs onder de leden hebben gehad en was het de waardeloze pcr test waarmee het aangetoond werd dat men positief werd getest op het zogenaamde ‘killervirus’ en ze tot overmaat van ramp daardoor ook nog eens (bewust?) fout of dodelijk zijn behandeld.

    BTW, voor mij zijn virussen een grote zwendel en waren nooit onder ons. laat staan dodelijke.

   • Dat is typisch de MSM. Proberen de druk op te voeren. In dit geval door de niet gevaccineerden schuldgevoel aan te praten.

    Maar over breakthrough’s schrijven ze niet. Die vaccinaties helpen helemaal niet en dan willen ze ook nog een booster juist omdat 2 shots niet helpen. Totaal idioot om de MSM te geloven. En dat alles zonder dat de vaccin fabrikanten aansprakelijk gesteld kunnen worden voor eventuele gezondheidsschade door hun product.
    In Europa zijn alleen al bijna 22.000 doden en meer dan 2 miljoen mensen die ernstige bijwerkingen van de vaccinaties ondervinden. En dat is nog maar het topje van de ijsberg https://vaccineimpact.com/2021/21766-dead-over-2-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/

    Luister maar eens naar deze ontslagen verpleegster in plaats naar bewezen leugenaars als Van Dissel, Gommers en Koopmans. Dan hoor je wat er zich werkelijk afspeelt in ziekenhuizen.

    https://www.bitchute.com/video/trpCTn4LNco9/

    Ik heb er geen moeite mee als jij je wilt laten doodspuiten. Ik zal het je niet adviseren, maar jij vrij om te beslissen wat je goed dunkt. Laat ons ,die ons niet willen vaccineren op basis van nogal al wat meer en betere informatie dan de MSM geeft, dan ook zelf beslissen. En ik heb geen behoefte allerlei angst verhalen uit de MSM die nergens op gebaseerd zijn en niet ondersteund worden door de praktijk en/of wetenschappelijk onderzoek.

   • @Winston

    Zou zeker dergelijke zogenaamde non-responsers, die uitgerekend
    nu als donderslag bij heldere hemel van zich laten horen, geen experimenteel serum geven die het immuunsysteem verder ernstig zal verzwakken. Of dat reeds heeft gedaan?

    Vandaar ook dat miljoenen heel verstandige mensen, die gezond zijn en dat ook willen blijven en een natuurlijk en goed functionerend immuunsysteem hebben, het experimentele serum resoluut afwijzen. Alleen lichtzinnigen en goedgelovigen zullen op dergelijke experimenten vertrouwen en het ziekmakende en dodelijke serum in het gezonde lichaam laten spuiten. Maar eisen of anderen dwingen het experimentele middel te nemen, is zwak uitgedrukt, maar zwaar gestoord en is pure fascisme. Of stoppen we ook met autorijden, omdat miljoenen voetgangers dagelijks blootgesteld worden aan het gevaar van het gemotoriseerde verkeer, nee toch? We hebben geaccepteerd dat er nu eenmaal onvermijdelijke risico’s en gevaren zijn in het leven en daar kan iedereen het meedoen en zullen ze mee moeten leven.

 5. Was het maar stompzinnig of uit z’n verband getrokken. Helaas is dat niet het geval. Het voorbeeld dat ik geef is zeer accuraat en legt jouw stompzinnige gedachtengang bloot.

  Hoe stompzinnig jouw gedachtengang is blijkt wel uit het feit dat gevaccineerden Covid kunnen krijgen (de zogenaamde “breakthrough”, ze anderen kunnen infecteren als ze het hebben en ze het ook verder kunnen verspreiden. https://www.niburu.co/binnenland/16230-coronavaccins-werken-niet-wat-nu

  • En dan komt die schijt boer met een niburu link aan kakken………..

   • Niburu heeft altijd alles goed gedocumenteerd. Kan ik van jou niet zeggen.

    Graftak blijf lekker waar je thuis hoort. Onder de doden.

 6. Sukkels die alles wat ze op internet tegekomen na gaan lopen janken die zijn pas slim. Je bent gewoon een papagaaien simpele stront boer.
  Je bewijst niks met dit stompzinnige geouwehoer.

 7. @ graftak,

  D.A.M.F.
  Doe godverdomme een beetje onderzoek. En kijk is wat vaker in de spiegel!!

  • Wat is dat toch, dat de vrijspreker allerhande randdebielen aantrekt met dom geouwehoer. Het internet staat bol van de randdebielen die wat lopen zwammen.

   • Beste Graftak,

    Ik volg je reacties nu al een tijdje en ik moet zeggen petje af hoor.
    Wat een inzichten heb jij!
    Ook petje af voor hoe jij jouw inzichten weet te delen!
    Altijd zeer goed onderbouwd, daar kunnen andere reageerders hier een puntje aan zuigen.
    Door jouw reacties begin ik als wappie nu toch wel te twijfelen.
    Vooral jouw schelden draagt hieraan bij.
    Geen beter argument dat een reactie met flink wat scheldwoorden.
    Je hebt mijn _respect_!

    Nu zag ik een reactie hier op dit zelfde artikel van ene ‘Have a nice slave day’.
    Een geweldig muziek-nummer!
    Deze is precies geschreven voor scherpe personen als jij, dus je zal ‘m zeker waarderen!
    Hier is de link:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZzVziB-e_eg

    Fijne zondag alvast!

  • Ha graftak,

   Leuk om weer een reactie van je te lezen!
   Heb je mijn link ook gezien inmiddels?
   Ik hoop het van harte!
   Mensen zoals jij worden bezongen, is dat niet mooi?

   Groetjes,

   graftak_4_president
   *** in spambak terecht gekomen ***

Comments are closed.