Luister Vrijheidradio via: Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen wij het volgende nieuws:

3 REACTIES

 1. Volgens het artikel: “Sydney anti-lockdown protest organiser sentenced to eight months’ jail”. Dat is aanzienlijk korter maar nog steeds veel te lang. Ze zijn helemaal gek geworden in Oz.

  Over Zandvoort gesproken. Mocht er een Libertarische band zijn op zoek naar een groot publiek: sla je slag bij de Formule 1. Je moet het wel gratis doen. Misschien iets voor een gelegenheidsbandje als “Prins Parasiet & de Huisjesmelkerts”?

 2. Hij was er al, alleen moest er nog een reden worden verzonnen waarom deze bij de gehele wereldbevolking geïmplanteerd zou moeten worden. Nu, dat probleem is beslecht door een dikke duim virus te creëren en kan er binnenkort begonnen worden met verplicht chippen.

  Zonder het teken van het beest in het hoofd of rechterhand zal men niet kunnen open of verkopen.

  Geniaal gewoon en dat nota bene uitgebroed in het Pentagon.

  Oud nieuws uit de mottenballen gehaald….

  Het merkteken van het Beest is een teken dat, in de oordeelstijd die voorafgaat aan de verschijning van Christus in de wereld, op een groot deel van de mensheid op aarde zal worden aangebracht. Er is in het Bijbelboek Openbaring van Johannes sprake van ‘het merkteken van het Beest’ (Opb 16:2; 19:20) en van ‘het merkteken van zijn naam’ (Opb 14:11).

  Het bedoelde Beest is een politiek systeem én een zeker mens, het hoofd van dat systeem, genoemd het Beest uit de zee. Een andere menselijke figuur, het Beest uit de aarde, een valse profeet, die met het eerste Beest samenwerkt, maakt dat de mensen het merkteken ontvangen.

  De eerste maal wordt van het merkteken gesproken in Opb. 13:

  Opb 13:16 En het maakt dat men aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd; Opb 13:17 en dat niemand kan kopen of verkopen dan wie het merkteken heeft: de naam van het beest of het getal van zijn naam. Opb 13:18 Hier is de wijsheid. Wie verstand heeft, laat die het getal van het beest berekenen, want het is het getal van een mens, en zijn getal is zeshonderdzesenzestig. (TELOS)

  https://nypost.com/2021/04/12/microchip-developed-by-pentagon-to-detect-covid-19/amp/

Comments are closed.