Plurk weet het vaak heel mooi te verwoorden. Geen gedraai. Geen dure woorden. Boerenwijsheid 2.0. Over Corona. Brengt vaccinatie vrijheid? Is vaccineren een persoonlijke keuze? Als je je niet wil laten vaccineren verdien je dan geen vrijheid? Blijkt nu niet dat vaccineren ook geen vrijheid brengt? Wat zijn de risico’s van vaccineren? Zou je een auto kopen waarvan je niet weet of die over 12 maanden nog rijdt? Zou je een auto kopen waar je geen garantie krijgt? Waar de fabrikant niet aansprakelijk gesteld kan worden voor gebreken? Waarom. Accepteer je wel deze voorwaarden voor iets dat in je lichaam gespoten wordt? Wat is wijsheid?

Zijn youtube kanaal heeft duizend abonnee’s. Zijn alias BeWiseman heeft deze site. Zelf ben ik minder een PVV en FvD aanhanger dan hij is, maar ik heb respect voor zijn klare taal. Waarom vragen blue tiger en welschmerz en blackbox een half uur van mijn tijd om een boodschap over te brengen die wellicht iets korter door de bocht door Plurk / Bewiseman in enkele minuten kan worden verteld?

10 REACTIES

 1. Elke anus heeft het fundamenteel recht op een mening! ieder met een IQ > 50 eist empirisch bewijs!

 2. Het is zo simpel eigenlijk.

  Als mensen een vaccin willen nemen, moeten ze dat doen. Als een restaurant mij wilt weigeren omdat ik geen vaccin heb gehad, dan moet dat restaurant dat zelf weten (dan ga ik naar de concurrent en lopen ze dus geld mis). Als mensen mij ‘een aso’ vinden omdat ik geen vaccin gehad heb, dan mag dat ook.

  Zodra ‘de staat’ dit vaccin gaat ‘verplichten’, dan ontvlucht ik het land en/of duik ik onder. Waarschijnlijk dat laatste. Ik word dan een politiek vluchteling.

 3. Nog meer linkjes, Geenstijl linkte naar dit EU onderzoek:
  https://swipen.kijkopeuropa.nl/

  Uiteraard keek ik uit nieuwsgierigheid. De vragen zijn opvallend goed met ’tegen’ te beantwoorden, al zijn de vragen onthullend over hoe er in pro-EU kringen wordt gedacht. Je kan het ook vol stoppen met nep antwoorden. Iets om te doen, mocht het slecht weer worden van het weekend.

  • Oeps, deze had onder het artikel met al die nieuwstips moeten komen…

 4. Nu er wordt gesproken over 3e, 4e en ….. prikje, moet je als overheid ook het lef hebben om aan het prikje een houdbaarheidsdatum te geven.
  Weet u wat dan de consekwenties zijn/worden, nou de overheid echt wel, nl terug bij af.
  Binnenkort in dit theater “Het prikje en zijn houdbaarheidsdatum”. En ik stel voor dit dan in te voeren op 1 april 2022. Niemand gelooft het en stelt vragen of is zich bewust van de uitwerking, u wel?

  • Ja, maar als er dus draagvlak voor is, gebeurd het. Dat geld voor alle politiek. De meest bizarre dingen gebeuren, als er collectief draagvlak voor is.

   Op mijn werk zouden ze hun organen nog verkopen, als ‘de staat’ ze verteld dat ze dat moeten doen. Zo zijn ze gedomesticeerd, gedrild, getemd. Ik had kan mij mijn collega’s herinneren. Het zijn sukkels. En zouden létterlijk alles doen wat de staat hem zegt. Want ‘regels zijn regels’. En ‘hun weten het beter als ons’. ‘Hun maken de regels en regels zijn regels’.

   Het probleem is niet de bazen en politici. Het probleem is het vee dat er klakkeloos achteraan loopt. Dat gold voor nazi Duitsland en voor maoïstisch China. En dat geld in zekere mate ook voor de Europese megastaat, die nu uitgerold word.

   Het zit hem ook in het onderwijs. Mensen worden op ‘school’ niet opgeleid om kritisch na te denken. Ze worden opgeleid in het opvolgen van regels en het invullen van formulieren en het uitvoeren van taakjes.

 5. Verstandige praat,eeni ziekenhuis in t land vernam weinig virusactiviteit, zei tegen n verpleegster geef je ogen goed te kost en je komt erachter dat de gezondheid uitgebuit wordt door de politiek, de smeerkezen!

Comments are closed.