De (wappie?) site ademvrij.nu verzet zich tegen de mondkapjesplicht. Ze hebben gewezen op negatieve effecten als men niet medische mondkapjes onjuist opzet, te lang draagt en zelfs hergebruikt. Bovendien hebben ze met meerdere artikelen proberen aan te tonen dat niet medische mondkapjes geen nut hebben en zelfs schadelijk kunnen zijn.

Is Ademvrij wappie? Verspreiden ze fake news? Waarom zijn mondkapjes in veel landen dan ingezet tegen covid 19? Deze politici zullen toch niet gelogen hebben? Ze zetten zelfs vraagtekens bij medische mondkapjes. Wappie!

Laten de onderzoekers van de TU Delft hebben aangetoond dat een deel van de medische mondmaskers niet goed werkten. De site van TU Delft beschrijft onder de pakkende titel Delftse onderzoekers ontmaskeren miljoenen onveilige mondmaskers het volgende:

Sinds het begin van de coronacrisis zijn grote aantallen medische mondmaskers voor zorgmedewerkers geïmporteerd. Door de diversiteit aan aanbieders liep de kwaliteit van mondmaskers ernstig uiteen. ….. in totaal bleek na onderzoek in negentien ziekenhuizen slechts een derde van de 140 miljoen geteste mondmaskers veilig genoeg

We leven in bizarre tijden. Als de mantra klopt dat covid – 19 op de A lijst thuis hoort van zeer gevaarlijke ziektes, en veel slachtoffers maakt, hoeveel slachtoffers zijn er door mondkapjes die niet aan de norm voldoen gevallen in de ziekenhuizen? Als twee derde van de geteste MEDISCHE mondkapjes niet voldeed? Er zijn een onbekend aantal slachtoffers gevallen, en er is productaansprakelijkheid. Waarom worden deze foute ondernemers niet vervolgd?

Zelf ontken ik overigens de dogmatische mantra. De soep wordt niet zo heet gegeten. Covid – 19 is thans relatief ongevaarlijk, het had nooit op de A lijst gezet mogen worden, en kennelijk maken – ook medische – mondkapjes geen of weinig verschil. Anders werden bepaalde ziekenhuizen waar men – zonder het te weten – kwalitatief zeer slechte mondkapjes gebruikte, erg dodelijke infectiehaarden. Voor zover ik het kan constateren is dit niet het geval geweest. Dit patroon van dodelijke infectiehaarden had naar voren moeten komen uit het BCO. Dat is niet gebeurd. En daarmee lijkt de hypothese – als bijvangst van dit onderzoek – dat ook medische mondkapjes die aan de norm voldoen, weinig toevoegen in het geval van covid 19, aannemelijk.

We leven volgens mij in een tijdperk van massahysterie. Waarin de meest bizarre eisen worden gesteld aan de bevolking. Zoals mondkapjes dragen. Gelukkig zijn er sites als ademvrij.nu die tegengas geven.

Meer lezen? Hier het onderzoek.

Disclaimer, ik beweer niet dat de TU Delft wappie is en ik bedank en feliciteer ze met dit onderzoek.

15 REACTIES

 1. Ik denk dat zaken als mondkapje, handjes wassen etc, dat is niet eens echt een grote ramp. Ik wil best een kapje dragen en mijn handen wassen.

  Wat wel echt desastreus was, was die lockdown, waardoor iedereen financieel naar de Filistijnen ging. Dat ging veel te ver.

  Maar gedoe over mondkapjes en handen wassen, lijkt me een beetje overdreven. Je draagt een mondkapje? Ja en in andere landen gaan mensen dood van de honger, of lopen ze op landmijnen

  • @nayakosadashi2020

   Met een dergelijke opmerking scoor je in de nabije ‘toekomst’ zo een fors aantal asociale commu. kredietpunten minder, tenminste als je de grote aantallen doses, prikken, overleeft.

   Daarom niet alleen mondkapjes en handjes wassen, maar een breed skala aan maatregelen. Zie onderstaande link op 18-09-21 at 17:48

   Het grote opruimen en de bijbelse verdrukking kan wat mij betreft beginnen, want het langzaam geestelijk wegrotten zet aan tot verveling en irritatie. Wil aanpakken en liever zo ten onder gaan dan als een slapjanus op de knieën. En wat ik vind wat er met de zogenaamde ‘groten der aarde’ en hun politieke figuranten moet gebeuren houd ik eerst nog wel voor mij. Aanzetten tot blablabla schijnt strafbaar en ik wil graag mijn asociale kredietpunten niet meteen opgebruiken of verspelen.

   De koning en koningin zijn goed en onmisbaar voor vaderland en volk, Kaag een dappere en mooi gevormde vrouw en Rutte een moordvent…zo, tintintingting….dat levert mij vast wel 100 punten plus bonus op.

   V

   • https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/5168378/minister-kaag-lovend-over-nikkie-de-jager

    …”On 13 January 2020, De Jager uploaded a video to her YouTube channel, titled “I’m Coming Out”, in which she revealed that she is transgender and that she had been blackmailed by someone who threatened to make her assigned s-e-x at birth public. She underwent her transition in her childhood and teens.”….

    Geweldig hoe Kaag en Nikkie zonder……..problemen raakvlakken bleken te hebben.
    *** uit spam gehaald ***

   • Reactie in de spambak verdwenen. Misschien door het woord “s-e-x”?
    *** inderdaad ***

   • Reactie in de spambak verdwenen. Misschien door het woord “s.e.x”?

   • Dat woord moet je ook nooit zeggen.

    Ik vind het maar rot woord ! Ranzig woord !

    Ja, weetje wat het punt is. Als ze het hadden gehouden bij handen wassen en mondkapje dragen, maakte het me allemaal niet zoveel uit.

    Een aangezien Covid wel een rot ziekte is, vind ik het niet zo vreemd om veel je handen te wassen en alles.

    Maar die lockdown ging te ver.

   • ..”Geweldig hoe Kaag en Nikkie zonder……..problemen raakvlakken bleken te hebben….”

    Gelukkig uit de spam gered, dank daarvoor. Als goede goyimjood levert mij deze eractie denk nog wel een paar stevige zio ✡ asociale kredietpunten op.

    Verder off-topic..Kan nog even niet uitzoeken welke Nederlandse namen ze zijn vergeten op de Amsterdamse namendoolhof, maar denk dat ik al een aantal heb ontdekt.

    https://yvng.yadvashem.org/

 2. Houd maar op Ratio, onzin valt niet te weerleggen.

  Bovendien, degene die beweert bewijst. Andersom gaat niet. Want, probeer maar eens te bewijzen dat marsmannetjes niet bestaan. Ondoenlijke zaak.

  En, voordat je het in de gaten hebt ben je het woordgebruik aan het overnemen (“wappie”) van die door De Telegraaf gestuurde huurling van GeenStijl; proleet Van Rossem.

  De posities zijn ingenomen en de stellingen betrokken. Daar zullen we het mee moeten doen.

  Disclaimer: ademvrij.nu doet m.i. uitstekend werk!

  • Another beauty … Karl Rove,

   We’re an empire now, and when we act, we create our own reality. And while you’re studying that reality — judiciously, as you will — we’ll act again, creating other new realities, which you can study too, and that’s how things will sort out. We’re history’s actors . . . and you, all of you, will be left to just study what we do.

  • Ja, maar dat Linkedin is toch gewoon een bedrijf. En ze bepalen toch zelf wie ze op hun platform willen? Ja, het is een rot bedrijf, maar ze zijn je niets verschuldigd. Het bedrijf bewijst zo alleen wel dat zij waardeloos is

   (vind ik een libertarische mening, van mezelf)

   • En ik ben maar een gewone burger. Maar als ik iets zeg wat anderen racistisch, discriminerend of wappie vinden, dan word ik aangeklaagd.
    Wat is het verschil tussen een bedrijf en een burger, behalve het geld?

   • Winston

    Ik had nooit al veel vertrouwen in die bedrijven. Daarom heb ik ze ook altijd genegeerd. Je hebt gewoon niets aan ze. FVD kan dan beter zelf media gaan opzetten, waar dan wél freedom of speech is, voor létterlijk iedereen. Die rechtszaken hebben toch geen zin

    Dat geneuzel met ‘het recht’ ook altijd.

    Wat is het verschil tussen een bedrijf en een burger, behalve het geld?

    Dat moet je aan rechtsgeleerden etc vragen, die zijn niet mijn regels. Ik heb dit niet bedacht allemaal. It wasn’t me

    Mensen hebben vaak gedreigd om mij aan te klagen, maar ze hebben het nooit gedaan. Het kost namelijk ontzettend veel tijd en gedoe en ellende en ze weten dat ze het toch niet winnen, want ik zeg expres nooit iets dat op wat voor manier dan ook strafbaar kan zijn. Tenzij ze de boel wel enorm uit zijn verband trekken

   • @Winston.

    “Wat is het verschil tussen een bedrijf en een burger, behalve het geld?”

    Reactie: netwerk!

Comments are closed.