Tom Woods heeft van de grafieken uit zijn boek een quiz samengesteld om te verduidelijken hoe goed maskers en lockdowns werken.  Kunt u met Fauciaanse precisie de landen en Staten herkennen die netjes de ‘science’ hebben gevolgd?  Ik wens u veel plezier:

https://www.covidchartsquiz.com/

6 REACTIES

 1. Eigenlijk werkt niets van de overheidsmaatregelen goed. Doctor Frankenstein ehh… Fauci schijnt nog meer dubieuze ‘gain of function’ onderzoeken te hebben laten uitvoeren buiten de VS. Zouden die intussen ook rondwaren als ‘corona varianten’?

 2. En dan te bedenken dat er nog steeds een aanzienlijk deel van de bevolking rond loopt met een mondmasker, buiten in de natuur, op de fiets. Angst regeert, ook vooral flink wat jongeren, je zou er haast droevig van worden.

  • Maurice, dat is niet echt een probleem toch. Ik bedoel, als mensen zo’n mondkapje willen dragen, dan doen ze maar lekker. Het probleem is de dwang, de verplichting.

   • @nayakosadashi2020

    Inderdaad prima als mensen ervoor kiezen om het mondkapje te willen dragen zolang er geen drang in het spel is. Persoonlijk denk ik echter dat het het geen goede zaak is ten opzichte van bijvoorbeeld kinderen die nu opgroeien en volwassenen en potentiële roldmodellen rond zien lopen met zo’n ding, jij en ik snappen dat het dragen van een mondkapje niet de norm is maar jonge kinderen zullen naarmate deze trend voortduurt dit associëren met normaal acceptabel gedrag, dit stemt mij soms droevig met het oog op de toekomst.

 3. Zolang ‘besmettingen’ worden bepaald met een onbetrouwbare PCR-test kun je weinig feitelijke uitspraken doen. Meer precies: uitspraken met een empirisch karakter. De ‘meten is weten’ uitspraken. Dus ook niet welk beleid beter gewerkt heeft. De werkelijke data zou immers net zo goed 50% de andere kant uit kunnen wijzen. Wat je wel weet – en daar heb je geen test voor nodig – is dat Covid19 geen vliegende ebola is. Maar goed, we weten dat er een andere agenda in het spel is. De rest is allemaal decorum. Wat moeten we doen om die agenda uit te voeren? Het is nog niet afgelopen. We zitten enkel in een pauze van het spel waar de volgende stappen naar verwachting nu al worden voorbereid.

Comments are closed.