Kan je er niet bij zijn? Bij deze een blik op de demonstratie in Amsterdam met sfeerbeelden ter plaatse:

 

30 REACTIES

 1. De onderdrukkers, de psychopaten, ze zullen ongetwijfeld zich van protesten geen éne moer aantrekken en hoe dan ook China 2.0 in Europa verder uitrollen.

  En als de noodzakelijke protesten niet met meer of hard geweld en verdere onderdrukking gestopt kunnen worden zullen er maatregelen worden genomen die zijn weerga niet kent. De deepstate, de maffia, de psychopaten, ze zullen geen enkele protest of burgerlijk obstakel accepteren of heel laten en als het moet zware middelen inzetten zoals het ensceneren van cyberaanvallen, klimaatlockdowns tot aan het starten van bewapende oorlogen tegen de burgerbevolking en zelfs meer dan en voorbij oorlog alleen. Ieder middel zal aangewend worden om de commu-nazi totalitaire staat te volbrengen.

  Mensen moeten vooral niet lichtzinnig, naief of blind vertrouwen dat protesten alleen iets zou veranderen. Er moet een totale omdenken en eenduidige afwijzing komen en het besef groeien dat de farmaceutische, medische dictateur en digitale tirannie compleet weggevaagd dient te worden. Deze wereldwijde verkankering dient met alle mogelijke middelen bestreden te worden.

 2. Hebben ze wel allemaal mondkapjes op !!!!!!!!!!!!

  Ik ga het zeggen !!!!!!!!!

 3. Ik liep er vanmiddag langs, een stukkie. De groep maakte een vriendelijke gemoedelijke indruk. Wel veel politieauto’s er omheen. Met spiegelramen en zo. Lekker laf plaatjes schieten van iedereen?

  • Lees ik net dat er “afschuw” is onder politici omdat er tijdens de demonstratie iemand met een galg stond te zwaaien. Dit soort verontwaardiging doet mij denken aan het gejammer toen er een tijdje geleden een paar lui meeliepen met jodensterren op hun kleren. Nu is het niet uitgesloten dat er debieltjes hebben meegelopen die dit soort dingen doen.

   Maar kan het zo zijn dat het ambtenaren-provocateurs zijn geweest die lekker de boel liepen te stangen? Zo kunnen politiek en media verontwaardigd zitten loeien en gaat de discussie over galg/sterren en niet over de reden waarom er gedemonstreerd werd.

   • Als er 30000 demonstranten zijn. Is het dus niet zo gek dat er iemand is die met een jodenster loopt, of met zo’n galg

    1 op de 30000, dus

    En dat blazen ze dan op. 1 op de 30000 loopt met een Jodenster, dus dit protest is betekenisloos, zegt men dan.

    ambtenaren-provocateurs

    Dit zou kunnen (lees, zou kunnen)

    Ja, op links noemt men dit ‘counter insurgency’.

    De staat haalt dan álles uit de kast, om een bepaalt beleid door te laten gaan. De staat overtreed dan desnoods haar eigen ‘wetten’, onder het mom van ‘het is een noodsituatie’ en het doel heiligt de middelen. Het doel is zo grootst, dat de wet mag wijken

   • Grote verontwaardiging veinzen en andere bullshit krampen om een davidster, een galg, een kamppak of andere uitingen tijdens een protest?

    Hebben dan zeker ook wel de grote afkeuring uitgesproken over het afspuiten van miljoenen gezonde personen met één of andere substantie of het maandenlang opsluiten van de gehele bevolking onder valse voorwendselen van een zogenaamd verschrikkelijk killervirus en het voor 2030 de wereld storten in grote digitale uitsluiting, slavernij, “you own nothing and will be happy” armoede, stervende honger, verrekende kou en grote aantallen arbeids- en bezitslozen, vast wel, het zal niet bij, zeg 30.000 weldenkende protesterende personen op straat zijn gebleven. Zeker weten dat heel Nederland op de achterste poten staat en het nu wel gehad heeft met afspuiten en de weg naar digitale totale onderdrukking, armoede en slavernij. Vast wel, want Nederlanders zijn echt geen aangeklede schapen en hebben veel realiteitszin en eigenwaarde en zijn zuinig op hun eenmalige, kostbare leventjes en laten zich zeker weten hun vrijheden en levens niet zonder slag of stoot afpakken, die knokken en vechten als trotse leeuwen tot het bittere eind. Het zijn godverdommeze geen zelf-verraders of verzelf-moordenaars. Zijn het liberaal volk met een vinger in een dike.

   • Nah, ik erger me er gewoon aan dat er dan niet op de inhoud ingegaan word.

    30000 mensen demonstreren ergens voor. Waarvoor dan? Hebben ze een punt?

    Nee, er liep iemand met een galg. En alle wappies zijn ‘fascisten’, die ‘dood moeten’

    Maar goed, zo gaat politiek wel vaker. Het verzand in een soort stammenoorlog.

    Het is een gevaarlijke atmosfeer

   • ….mijn reactie, vanaf “zeker weten dat….”, was bijtend opgemerkt en is een aanklacht op de aangeklede en gemerkte schapen

    Een aanklacht op de miljoenen personen die commentaar uiten op demonstranten en hun verschillende decoratieve uitingen bij anti-corona-QR-Ausweis protesten tegen de bloedhondsbrutale onderdrukker, miljoenen personen die menen dat afgespoten zijn met een experimenteel ondefinieerbare substantie, waarvan de langetermijnbijwerkingen nog geheel onduidelijk zijn en dit middel met directe of indirecte dwang getest wordt op miljoenen personen en de (enige) weg zou zijn naar het behouden van de gezondheid en het terugkrijgen van vrijheden en het weer “mogen”.

    Opvallend dat er dit keer geen ingehuurde en doorgenoven predators, honden, paarden en knuppels en schedelkrakende waterkanonen zijn ingezet door de onderdrukker om demonstranten op andere gedachten te brengen. Benieuwd hoe lang de onderdrukker, de aggressor, dit vol kan houden.

    Voetnoot. Vele diverse soorten crisissen die de geschiedenis rijk is zijn in veel gevallen man-made en niet per toeval ontstaan en gecreëerd om daarmee een bepaald (hoger) doel te bereiken. De coronacrisis en het zwendelvirus vormen daarop geen uitzondering en kon deze man-made crisis best wel eens het erop of eronder kunnen beteken voor de cabal en daarom zal deze globale kunstmatig aangewakkerde crisis waarschijnlijk niets en niemand ontziend worden die niet zomaar even overwaaid.

   • @en zo is het: De schapen in Leiden hebben iets niet begrepen over waar het Leids ontzet over ging. Nu niet meer, als er maar bier is om te zuipen…

    Echt schandalig hoe alle kinderen nu ook moeten worden ingespoten met die kwakzalverij. Er is geen enkele reden voor behalve onderwerping aan “het gezag”.

    Ik zie (ook) een paar mensen met spijt in mijn omgeving. Bijvoorbeeld iemand die klaagt over helse spierpijnen sinds de kwakzalf-spuit.

 4. Ik ga on-plukt verder…mijn waarheid is, al zou er 1 zijn die iets niet wil (of wel) laat hem/haar dan…dwang, persen, dwingen, lokken, duwen het zal mijn oude blik niet vertroebelen. Wat komt bekijk ik per geval echter een wereld/regering die zo omgaat met de mensen is geen woord meer waard! https://youtu.be/vpFfjWdhROU

   • Tyler fischer
    https://youtu.be/B1RsiqS1AEw

    Humor, maar Tyler merkt niet voor niets op dat er na afspuiten bij mensen mentale vervormingen optreden. Ben erg benieuwd wat er na de 3e of 4e ‘shot’ voor errors optreden. Vreemdere of meer eenzijdige verkeersongevallen, bijv.?

 5. Sommige mensen vinden eeñ lege galg luguber.
  Al bijna 2000 jaar een kruis boven je openhaard hangen met iemand eraan, dat is pas luguber!

  Een rare wereld.
  ALS je geen injectie neemt met kansen op bewezen ernstige bijwerkingen (zelfs in de bijsluiter) of waar de lange termijn effecten nog niet van bekend zijn, DAN sluiten we je uit van de maatschappij.

  De diversiteit stijgt ondertussen wel.
  Eerst waren er alleen aangeklede apen, maar nu hebben we ook aangeklede schapen.

  • Dat kruis van christenen, is inderdaad ook gewoon een soort galg hahaha

   Een executie object

 6. Zonder iets aan de poging af te willen doen vraag ik me af wat het doel was van deze protestactie en of men de een of andere positie heeft om iets af te dwingen?

  Bovendien vraag ik me af wat ze daar doen in Amsterdam? Waarom lopen ze geen rondje om het Binnenhof. Om de illustere woorden van Cruyff aan te halen: een spits heeft niets te zoeken bij de cornervlag, want daar staat het doel niet.

 7. @Niko

  Krijgt het benauwd van de mensheid die mij omgeeft, een oorlog reeds verloren wordt realiteit en werkelijkheid.

  Verklede schapen, niet langer een beeldspraak….
  https://mobile.twitter.com/EdiRebell/status/1444759571818504198 OMG….het idee een zelfredzame kluizenaar te worden ver weg van iedere ‘beschaving’ en nooit meer een mens willen ontmoeten en geen woord meer wisselen en energie verkwisten aan de verloren mensheid komt steeds dichterbij.

  • Mooie video. Schapen in de schaapskooi. Lunatics in Lüneburg…

   Zelfredzaamheid op veilige afstand wordt inderdaad steeds meer een goed idee. Al wil ik dan niet helemaal in mijn uppie zitten. Wel wat select gezelschap er bij.

   • @Niko

    Alleen is ook maar alleen, maar zou dan personen in mijn buurt kunnen verdragen die genoeg hebben aan een blik met de ogen en waar ik niet hun strontkar voor hoef trekken en al helemaal geen doodvermoeiende en zinloze gesprekken mee heb te voeren. Anders wordt het in den vreemde weer zo’n afmattende toestand en kan ik beter terugkeren naar QRank QRanker QRankst Nederland. Ander geluid: https://youtu.be/rRN34jvo-M4

    https://www.ad.nl/binnenland/dreigbrief-voor-zestigplussers-die-te-weinig-bewegen-wie-geen-gehoor-geeft-krijgt-bezoek~a628a284/

    Zou geen kaartje terugsturen, bewegen doe ik in dit geval graag met de lul uit de broek, dus dames uit Leusden, u bent welkom, gaan we samen lekker wat bewegen. Mijn partner weet dat ik zeer ontrouw ben, want bewegen is bij mij een must en geef geen tekst en uitleg. Weet alleen niet of dit voor het social credit system in Leusden positief uitpakt.

    Slechts een vraagje en geen aanval op hoerebokkende politici, maar Omtzigt is dat nu wel of heel erg een neo nazi SS’r? https://twitter.com/PieterOmtzigt/status/1445034956695158784

    Als je kluizeniert hoef je dergelijke ontiegelijke bullshit niet meer mee bezig te houden. Vraag is: waar kan ik heen? En waar is het land van de waanzinvrijen? Ga nadenken, heb net iemand opgehaald van het vliegveld die in mexico is wezen oriënteren en was over mexico positief gestemd. Hmmm? Weenie….

  • @doc

   Nu moet ik denken dat een wapen ter zelfverdediging een goed idee is? Het is in deze tijd van noden een noodzakelijk idee dat omgezet moet worden in fysiek bezit. Zou graag een aantal wapens bezitten en zeer zeker gebruiken als ik wordt aangevallen door welke QRankjorum macht dan ook. Recht op zelfverdediging is wat uit de mode geraakt door nep softe indoctrinatie, maar in deze opdoemende valse loeder neo-na i-commu tijden niet een overbodig artikel.

   Op dit moment veel door pimp Klaasje Schwabber voorspelde cyberstoringen. Der nutte hat es gewusst.

 8. Blij dat Jezus niet is verzopen! met een aquarium om je nek is géén pretje😉

Comments are closed.