Vrijspreker: De main stream media wet het altijd mooi te framen. U heeft een paar voorbeelden van hoe dat moet.

Opperdienaar: Dit is zo gemakkelijk te regelen. Bijvoorbeeld de vergelijking van het huidige coronabeleid met wat in de jaren dertig gebeurde. Je klopt dan gewoon een joodse organisatie op die daar schande van spreekt in de naam van de holocaust slachtoffers. Alle ordervolgers krijgen een soort radiografisch signaal om nu iedereen aan te vallen die deze vergelijking maakt.

 

Hetzelfde gebeurde met de Sandy Hooks schietpartij. Daar is van allerlei raars gebeurd, waar je allemaal niet over mag spreken, wat Alex Jones wel deed waarna hij gelijk allerlei slachtoffers met advocaten aan zijn broek kreeg. Van die advocaten die achter ambulances aan rennen om ‘voor slachtoffers op te komen’. Een alliantie tussen uitbuiter en slachtoffer.

Of: Neem “Verontwaardiging om bekladde filmposter Anne Frank: ‘Voor ongevaccineerden verboden’“, niet “verontwaardiging over medische apartheid maatschappij”, nee de bullies sluiten een alliantie met slachtoffers die ze er met de haren bijslepen. Het doet een beetje denken aan die alliantie tussen de bootleggers and baptists. De moraalridders en de drugdealers sluiten een verbond, omdat ze hetzelfde doel denken te hebben.

 

Hoewel het bij de alliantie tussen slachtoffers en medicijnenmaffia wat meer sinister is. De slachtoffers worden er bijgesleept om de druk op te voeren, waarbij ze eigenlijk weer opnieuw slachtoffer worden. Er zijn natuurlijk ook holocaust overlevers die zeggen dat de huidige apartheid eigenlijk erger is, omdat je nu nergens heen kunt vluchten. Die hoor je natuurlijk niet. Dan heb je nog de mensen die zeggen dat de holocaust 6 miljoen levens eisten en dat het apartheidsbeleid dat tot nu toe nog niet heeft gedaan. Maar dat was natuurlijk pas aan het einde. We zijn nog niet aan het einde van deze uitsluiting. Ik zie de mensen die nu radiografisch gestuurd worden in hun morele verontwaardiging, niet snel in verzet komen als de kampen de deuren openen. Natuurlijk staat er bij de deur van zo’n kamp vandaag de dag dan niet vernietigingskamp. Oh wacht dat stond er toen ook niet.

Vrijspreker: Nu wordt er gezegd ‘hoho onder jood zijn kon je niet uitkomen, onder ongevaccineerd zijn wel. Dat is het verschil”.

Opperdienaar: Wie als jood meewilde op de kruistochten, hoefde zich alleen maar even tot christen om te dopen. In Saoedie Arabië worden mensen gemarteld die christen zijn, die hoeven alleen maar even te zeggen dat ze bekeerd zijn tot de islam. Homo’s hoeven daar alleen maar even te beweren dat ze hetero zijn. Bij de spuit moet je als een laboratoriumrat een chemische substantie in je bloedbaan accepteren. Allemaal niets mis mee dus volgens die redenering.

 

Mensen vinden het heerlijk om anderen te veroordelen en slepen daar dan een slachtoffer bij om gezag te krijgen. De antirook maffia sleept longkanker slachtoffers erbij om hun bullying te rechtvaardigen. De vaccin industrie sluipt rond bedden van stervende mensen om ze de uitspraak te ontlokken ‘had ik me maar laten vaccineren’. De overheid vindt het allemaal prachtig en grijpt meer en meer macht en eigendomsrechten. De cafebaas was zijn zaak al kwijt toen hij het moest accepteren rokers te weigeren, maar nu mag hij niet eens meer open gaan voor gezonde mensen zonder QR code. Zoals Martin Niemöller al zei, je protesteerde niet aan het begin, want je had er geen last van en nu is er niemand meer om je te verdedigen.

“The surest way to work up a crusade in favor of some good cause is to promise people they will have a chance of maltreating someone. To be able to destroy with good conscience, to be able to behave badly and call your bad behavior ‘righteous indignation’ — this is the height of psychological luxury, the most delicious of moral treats.”

― Aldous Huxley, Crome Yellow

 

 

 

 

20 REACTIES

 1. “Verontwaardiging om bekladde filmposter Anne Frank: ‘Voor ongevaccineerden verboden”

  Reactie:
  Ongevaccineerden kunnen wel gewoon naar de film, alleen moeten zij daarvoor wel een negatieve testuitslag of herstelbewijs laten zien.

  Ik ben benieuwd wat ze straks bedenken, als de 2G regel in Nederland wordt ingevoerd.
  Hiermee geeft men aan, dat in Duitsland al wel sprake is van discriminatie, omdat
  daar de 2G regel al wel wordt toegepast.

  Waar is de verontwaardiging?

  • Zoals in artikel staat: je kunt in Saoedie Arabie ook gewoon overleven als christen, je moet alleen even zeggen dat je Muslim bent. Net zo als je hiervoor gewoon even een testbewijs of vaccinatie moet halen.
   Rosa Parks kon ook de bus gebruiken. Alleen even achterin gaan zitten. Kleine moeite.

 2. Er zijn altijd slachtoffers. Wat is het punt? Zijn de slachtoffers de gevaccineerden of de niet gevaccineerden? Zijn de slachtoffers de “armen” of de “rijken”? Zijn dat de deugers of juist niet? Of voelt een mens zich (slechts) slachtoffer?

  • Slachtoffers zijn degenen wiens eigendomsrechten geschonden worden.
   In dit geval de restaurant eigenaars.

  • Zijn het ongevaccineerden die anderen dwingen zich niet te vaccineren, of zijn het gevaccineerden die anderen dwingen (direct dan wel indirect) om zich wel te laten vaccineren?

   Wie probeert andermans fysieke eigendomsrecht, iemands fysieke integriteit te schenden?

   Wie is hier degene die het slachtoffer is van een vorm van DWANG? Wie is het hier wiens rechten en vrijheden worden geschonden?

   Dus wie is het slachtoffer?
   Je kunt het vragen, maar je kunt ook zelf nadenken.

 3. De foto van de Gestapo-officier is ontzettende goed getroffen bij het artikel. Ik krijg nog kippenvel bij het voor de geest halen van deze scene; hoe de boer daar zat te zweten terwijl hem langzaamaan de duimschroeven worden aangedraaid door een beminnelijke en zelfs charmante officier.

  Heb geen tijd om de scene op te zoeken, maar is een absolute aanrader; het is uw toekomst!
  Verzoek aan peter om de link van deze scene even bij te voegen?

  Deze scene geeft wat mij betreft aan dat een oorlog geen onderscheid kent tussen goeden en slechten en dat uiteindelijk iedereen slachtoffer wordt. Het spel is zo groot, dat het spel uiteindelijk iedereen overneemt. Daarom is geweld nooit en te nimmer een scenario (tenzij gedwongen om lijf en familie te verdedigen wanneer aangevallen)! Loop weg indien mogelijk en emigreer. Maar ga niet de confrontatie aan met de macht. De uitslag staat vast. Het volk is kansloos.

  Het artikel geeft aan dat een extra dimensie is aangebracht in de reeds heterogene Nederlandse samenleving, namelijk gevaccineerden versus ongevaccineerden. Bovenop de verdeeldheid van gelovigen versus ongelovigen en joods/christelijk versus islam.

  Het is onbeschrijflijk schofterige strategie van heterogeniteit (verdeel en heers en laat het volk onderling vechten terwijl de oligarchie en politiek comfortabel in het parlement zit of het clubhuis), met politiek dominantie als strategisch doel.

  De oligarchische bedenkers van deze strategie zijn het woord mens niet waard. De uitvoerders van deze strategie zijn gewoon domme huurlingen; vanaf Den Uyl ten en met Rutte. Geen enkele MP daartussen uitgesloten.

  De situatie is hopeloos. Het gevoel van machteloosheid enorm. Er is geen uitweg, behalve het exit scenario van emigratie. De meerderheid van het volk is niet in een positie om dit te doen. Gekmakend.

  • Welk land zou dan nog in aanmerking komen? De waanzin is wereldwijd.

   • Pittige vraag en niet eenvoudig te beantwoorden; vooralsnog Denemarken, Noorwegen en Kroatië. Met geen enkele zekerheid dat het zo blijft. De situatie kan per 24 uur veranderen. En dan zit je daar met je hele familie. Ben bang dat men op het ogenblik niets meer kan doen dan aanpassen aan de omstandigheden. Een structurele oplossing zie ik niet direct.

    Overall benadering; terugtrekken in de bergen met een autarkische omgeving. Daar is meestal niets te vinden aan grondstoffen. Uiteindelijk is veiligheid ook daar niet gegarandeerd. Het is een soort laatste bastion.

    Deze situatie is zo ontzettend onrechtvaardig. Ik kan het nauwelijks bevatten.

    Hoop dat je er iets aan hebt. Ik zou er iets liefs voor geven als ik het definitieve antwoord zou kunnen krijgen.

    Take care, Piet

   • Er is inderdaad geen antwoord m.b.t. waar te gaan. Zelfvoorzienend is leuk tot een bepaalde mate, daarna heb je geen leven meer. Nou ja, niet het leven waaraan we gewend zijn, we zijn simpelweg geen jagers meer nog hebben we de vaardigheden. Indien een groter aantal het verdeel en heers principe in de smiezen zou hebben en een gezond wantrouwen zou hebben tegen de overheid, dan ja, ach. Ik weet het ook niet meer maar wordt knap pessimistisch over waar we nu staan en waar we met warp snelheid naar toe gaan.

   • Texas of een andere republikeinse staat waar de bevolking overwegend conservatief en bewapend is.

 4. Laatste oproep aan de Jonge te stoppen met zijn beleid, direkt zijn er alleen slachtoffers over?

 5. Ook interessant Maim Waters zei over een man op een paard die een illegale vluchteling probeert te vangen ‘wat we zagen is erger dan slavernij’
  Zijn er organisaties die in opstand komen en zeggen dat ze het leed van de slavernij bezoedelen?
  Of boze ouders staan tegenwoordig in de VS het leven van school board leden die critical race theorie aan hun kinderen onderwijzen wat minder prettig te maken, door ze van allerlei verwensingen toe te werpen. De wereld is te klein, de media wol de fbi er bij halen en een leraar wordt geïnterviewd die aan zelfmoord dacht bij zoveel haat.
  Maar als bij Berkley mensen in elkaar worden getimmerd die daar een speech komen geven, zijn de slachtoffers degenen die de klappen uitdelen.

  • Dit klinkt zo simpel en oppervlakkig, als een soort eenzinnige circulaire redenering, dat het absurd lijkt.

   Maar het is werkelijk geniaal. Want inderdaad, de meeste dingen zie je pas als je die eerste stap tot begrip hebt gemaakt. Als de deur naar een andere realiteit die alles wat je geloofde op zijn kop zet.

 6. Vanmorgen lees ik het volgende: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5258161/nederland-china-dna-oeigoeren-mensenrechten
  Wacht even, China schendt toch mensenrechten, volgens de politieke elite? Excuses van CDA, VVD en D66 zijn nietszeggend omdat die er alleen komen omdat ze door de mand vallen; daarom zijn klokkenluiders zo belangrijk.
  Ik vind dat onze elite een dubbele agenda en een dubbele moraal heeft; je weet nooit welke pet ze op heeft. Zo langzamerhand ga ik vermoeden dat er toch enige waarheid schuilt in de Great Reset; daar maakt de elite het zelf naar met haar praktijken. Wees gewaarschuwd, het grootste wantrouwen is op zijn plaats.

Comments are closed.