10 REACTIES

 1. En met de overheid ook. Dan is de overheid de sterkste. Wet van de jungle.

 2. Je wilt niet weten dat de pharma zelf zoveel medicatie verstrekt, die gewoonweg dodelijk zijn als efedrine, synthetische morfine, en afgeleiden?

 3. Het gaat wat mij betreft niet zozeer om de macht van de overheid maar om de macht van het geld. Door geldcreatie kunnen de zwakste schakels onder de mensheid aan de top komen en de leiding nemen.

  Een psychopaat met heel veel geld komt overal mee weg. Als diezelfde psychopaat ook nog een topfunctie heeft dan kijkt men zelfs tegen hem op.

  Als je geldcreatie ertussen uit haalt dan blijft de waarde van de mens over. Dan gaan misschien de geboren leiders leiden.

 4. En de macht en agressie van de Turkse overheid is helemaal tergend: https://www.ad.nl/binnenland/hoe-cumali-a-al-17-jaar-uit-handen-van-justitie-blijft-na-het-ombrengen-van-zijn-nichtje~a91f04ed/
  In de ogen van Erdogan is elke Turk betrouwbaarder dan elke niet-Turk en daar maken Turken in ons land misbruik van.
  Maar we blijven zaken doen met het land van deze schurk en dat accepteer ik niet. Ik boycot ze; het is genoeg geweest met de lange arm van Ankara. dat geldt overigens voor meer landen.

  • Die boycot heb ik inmiddels uitgebreid naar sommige andere “landgenoten” om mij moverende redenen. Mijn recht en keuze!

 5. zolang natuurlijke selectie maar geen selectie door overheden (overheid/overheden/overheidenen) wordt, komt het goed.
  zo ook de griep crisis;
  binnenkort door gebrek aan personeel, chips, etc heft de overheid zijn armen ten hemel en zucht eens diep en dan na diep ademhalen zegt “het is ons niet gelukt wij geven de opdracht terug aan daar waar het hoort n.l. bij u en uw arts.
  excuses voor het ongemak dan wel ons medeleven?
  leuker kunnen wij het niet maken?
  deze jas was ons een maat te groot?
  u had het van ons kunnen weten, neen zelfs, bent van ons gewend?
  echter wij gaan door …… etc etc

 6. Je hebt de overheid op zich niet nodig om de wet van de sterkste tegen te gaan. Vakbonden, verzekeringen, verenigingen, goede doelen organisaties, coöperaties, gildes, maatschappen, etc. zijn allen particuliere initiatieven die daar uitstekend voor kunnen zorgen en waar ieder individu zich bij kan aansluiten en sterker kan staan. Het is echter de overheid die constant de taken en financiering van vrijwel alle bovengenoemde organisaties naar zich toe heeft getrokken afgelopen eeuw(en) soms uit pure expansie drift (het is uiteindelijk een organisatie dat intern graag banen creëert en geen groeirem kent), soms als mechanisme en wellicht ook soms met de beste bedoelingen. Het resultaat is evenwel omdat de overheid dit nu allemaal regelt we nu denken dat de overheid ons beschermt tegen de wet van de sterkste.
  *** reactie in spambak terecht gekomen, bij deze vrijgegeven ***

Comments are closed.