5 REACTIES

 1. Goede video. Ik heb deze al eens gezien en ga hem nog een keer bekijken. Want wij zitten er midden in: massapsychose. Met Clowntje Bloemschoen als de gouden gids die de bange schapen naar het veilige licht leidt (hopen ze). Ik ben benieuwd naar wat voor waanzin dat zal leiden als er in de komende maanden weer een golf van luchtweginfecties is.

  Ik kwam ook een interessanse video tegen over wie er in de ziekenhuizen liggen momenteel: https://www.linkedin.com/posts/mariannezwagerman_opznkop-ugcPost-6854678799645212672-8Fz3

  • Aanvulling: “…weer een golf van luchtweginfecties is”, zoals in elke winter.

  • Dat gaat snel… De opmerkingen mogen er weer zijn bij de blaatschapen:

   Ik citeer ene Sitting_targets: “Ik heb zin om naar IC’s te gaan en antivaxxers eruit te slepen en op straat te gooien. Je gelooft toch niet in medische wetenschap? Consequent zijn dan. Je mag nog wel achteraan aansluiten. Eerst moeten mensen met kanker behandeld worden. Geen uitgestelde zorg voor hen, omdat antivaxxers de zorg verstoppen.”
   https://www.geenstijl.nl/5161599/rivm-iedereen-paniek-kerst-2021-in-gevaar/

   Dat vaccin zou toch iedereen beschermen en het virus uitroeien?

 2. Volgens Mattias Desmet bestaat 30% van de populatie uit hardcore volgers van de doctrine, 40% zijn meelopers en de resterende 30% denkt voor zichzelf. Maar, deze laatste groep is verdeeld. Dat zou wel eens kunnen kloppen en ik vermoed dat het geldt voor bijna elke beweging waarbij je een enigermate geloofwaardig verhaal kunt ophangen. Vandaar dat het belangrijk is om je te verenigen door alternatieve gemeenschappen te bouwen, online en offline.

Comments are closed.