Ingestuurd door Nayako Sadashi: Ik luisterde laatst een gesprek over covid af, in de trein. Een jongedame en jongeman, waren in discussie. De jongedame was voor het covid beleid van de regering, de jongeman niet. Op een gegeven moment zegt de jongedame tegen de jongeman: regels zijn regels. Als de overheid regels over het vaccin maakt, dan moeten we die regels opvolgen! Ordnung muss sein!!!!!

Het is de instelling van de burger die in de DDR woont, of in Noord-Korea, of in een andere politiestaat. Nederland is (nog) geen politiestaat, maar mensen hebben blijkbaar wel een politiestaat instelling. De mensen zijn er wel al klaar voor.

Regels zijn regels. Men zegt eigenlijk: ik kan niet zelf nadenken, ik hoef ook niet zelf na te denken, want ‘de autoriteiten’ weten per definitie alles en doen nooit iets verkeerd. Ook hebben ‘de autoriteiten’ het altijd goed met ons voor. Maar als je dus naar het verleden kijkt, zie je dat er veel autoriteiten zijn geweest, die het helemaal niet zo goed voor hadden met de mensen. Maar goed, mensen kijken niet naar het verleden. En mensen luisteren toch niet naar wat je zegt.

Het is deze ‘regels zijn regels’ instelling, die in het verleden tot grote rampen geleid heeft. Het nazisme was geen gevaar doordat Hitler zo gevaarlijk was. Hitler was maar een gefrustreerd, verbitterd, mannetje, met een snor. Het probleem van nazisme, was het feit dat mensen er massaal achteraan gingen lopen. Mensen gingen het op een gegeven moment ruimte geven. Destijds vroegen sommige kritische mensen nog: waarom is Hitler aan de macht en wat ze allemaal voor bizarre dingen doen die nazi’s, is dat wel te rechtvaardigen? Waarop de nazistische burger dan zei: regels zijn regels. Zij zijn de baas, zij weten alles, zij hebben altijd gelijk. En ze ging door met hun leven, als automaten.

Dus als iedereen zegt, ‘spring in de sloot’, doe jij het dan ook? Op de lager school leerde ze ons dit. De meester kwam met deze stelling aan, om ons denken te prikkelen, neem ik aan. Ja, meester, zeg ik nu, jij zou inderdaad meteen in een sloot springen, als Hugo de Jonge dat van je verlangde en als dat ‘het goede’ is om te doen en als ‘iedereen’ zegt dat je dat moet doen.

Nee, ik vergelijk het covid debacle niet met het nazisme. Wel is de instelling ‘regels zijn regels’ levens en levens en levensgevaarlijk. Mensen die een heel klein beetje historisch besef hebben, snappen waarom.

Je moet Pfizer nemen. Je doet het voor een ander, je doet het voor een ander, je doet het voor een ander, je doet het voor een ander, je doet het voor een ander, je doet het voor een ander, je doet het voor een ander, je doet het voor een ander.

Ja, ok, maar er zijn ook wetenschappers en experts die minder te spreken zijn over dit pfizer ‘vaccin’, is hun mening irrelevant? Ja!!!! Waarom? Omdat het RIVM zegt dat we het vaccin moeten nemen!!!!!!!!!

Expert A zegt : neem een prik. Expert B zegt: denk aan de lange termijn, de prik is niet veilig. Dan zegt de lockdown/RIVM-modelburger: Dus expert A heeft gelijk!!!! Waarom heeft expert A gelijk? Dat is gewoon zo!!!! En als je dan zegt: ja, maar expert B heeft ook wel wat interessante/doordachte/serieuze/beredeneerde stellingen, telt dat alles dan niet? Hier lult de RIVM-modelburger dan overheen. Hier gaat men niet op in. Hierin zien we ook dat die zogenaamd ‘democratie’ en ‘discussiecultuur’ niet meer bestaat. Want als iemand een vraag stelt, of een andere mening heeft, dan reageert men daar niet eens meer op. Of deze iemand wordt gecanceld.

Mogen we de cijfers van het OMT? Nee, dat mag niet. Waarom mag dat niet? Omdat dat niet mag. En waarom dan niet? Dat mag nietVertrouwen is belangrijk! Dat is geen antwoord op mijn vraag. Vertrouwen is belangrijk! Je doet het voor een ander! Je doet het voor een ander, je doet het voor een ander! Als de cijfers aantonen, dat het beleid van de overheid zo rechtmatig is, waarom mogen we die cijfers dan niet inzien? Men heeft blijkbaar niets te verbergen, waarom heeft men dan niet het zelfvertrouwen, om ons de individuele foto’s te geven en niet de hele film? Je doet het voor een ander! Regels zijn regels! Je doet het voor een ander, je doet het voor een ander. Regels zijn regels. Regels zijn regels, regels zijn regels. Je doet het voor een ander. Door jou gaan mensen dood, je doet het voor een ander, regels zijn regels. Men schiet weer in de autoritaire stuiptrekking.

Grondwettelijk gezien, kan je mensen geen prik opdringen. Nou en, zegt men dan. Ok, dus die grondwetten, waren altijd het heiligste van het heiligste van het allerheiligste, voor de meeste van jullie. Maar je veegt het allemaal net zo makkelijk van tafel? Hupsakee, allemaal betekenisloos. De grondwet is heilig, tenzij ‘Hugo de jonge’ iets wilt doen dat tegen de grondwet ingaat? Dan is de grondwet ineens niet meer heilig? Hugo de Jonge, de demissionaire brekebeen politicus, annex schoolmeester/kindervriend? Bestaat er zoiets als grondwet artikel nummer elf, onaantastbaarheid van het lichaam? De staat kan mensen niet dwingen in het nemen van een vaccin?

Er valt niet zoveel meer over te zeggen. Ik vraag mij af wat ik ga doen als ze straks met die ’twee G’ samenleving aankomen? Wilt u met mij meedenken? Ik wil niet ‘het prikkie’ nemen. Maar ik moet wel nog naar mijn werk kunnen, op een of andere manier, anders kom ik in de problemen.

30 REACTIES

 1. Mooi hoor, je proza doet een beetje denken aan Bukowski “On how to write” BIM BIM BIM BIM BIM BIM!

  Maar je hebt wel gelijk, bij veel gesprekken waarin covid de orde van de dag is gaat het ongeveer zoals in het voorbeeld dat je beschrijft. Vooral doen wat er van je verlangd wordt en de autoriteiten niet in twijfel trekken is veelal ook mijn ervaring, “Wie ben ik om te weten wat waarheid is?”. Mensen hebben helaas niet het besef dat zij zelf de arbiter zijn over hun doen en laten wat betreft moraliteit.

  Discussies vallen dood met name omdat het erop nahouden van een “eigen mening” vaak niet gepaard gaat met enig objectief onderzoek, het ontbreekt veel mensen vaak simpelweg aan enige epistemologische basiskennis om uberhaupt een discussie aan te kunnen gaan.

  Ook ik stel mezelf regelmatig de vraag wat te doen als schijt de spreekwoordelijke ventilator dreigt te raken. Technisch gezien geen dwang maar echt veel keuze blijft er niet over wanneer deze irrationele deugddoenerij ook zijn intrede zal gaan doen op de arbeidsplek.

  • Dankje

   Discussies vallen dood met name omdat het erop nahouden van een “eigen mening” vaak niet gepaard gaat met enig objectief onderzoek, het ontbreekt veel mensen vaak simpelweg aan enige epistemologische basiskennis om uberhaupt een discussie aan te kunnen gaan.

   Ik heb ook niet veel kennis over ziektes, epidemie, covid etc

   Ik constateer alleen, dat we sommige expert geluiden niet mogen horen en dat officiele cijfers niet bekend gemaakt worden. Men gaat uit van het autoriteitsargument, wat geen argument is. Een cirkelredenering, is het. RIVM heeft gelijk, want het RIVM heeft gelijk. Waarom heeft het RIVM gelijk? Omdat dat het RIVM is. Dus hebben ze gelijk.

   Er zit een luchtje aan het hele gebeuren.

   Maar dat mag ik niet zeggen/denken, want Baudet vind dat ook, dus dan ben ik het een keer eens met Baudet en dus een neonazi.

 2. Ik ben tot het 2e alinea gekomen en toen afgehaakt. De enige politiestaat is Noord Korea, en zeker niet in Australie. Al helemaal niet in Nederland. Maar misschien dat het wel ooit gaat komen? Dan ben je dom en blind. MSM gewauwel ten top. Vrijspreker onwaardig. Als er geen content is, plaats dan gewoon een Ron Paul Report van de afgelopen week.

  • @ Een ander. In de tweede alinea kan je lezen dat de auteur je gelijk geeft, NL is nog geen politiestaat. Er is de afgelopen twee jaar wel veel bereikt. Had jij kunnen voorzien dat iedereen met niet effectieve niet medische mondmaskers ging lopen? Dat een anderhalve meter samenleving werd opgedrongen? Handenschudden en welkomstkussen verboden zijn verklaard, evenals feesten, voetbal bijwonen en culturele uitingen? Dat men de bevolking experimentele medicatie opdrong? En als we naar de landen om ons heen kijken er mogelijk een 2G samenleving komt waarin men zelfs zijn werk kan verliezen? Een samenleving waar artikel 1 van de grondwet wordt genegeerd?

   Wat is jouw mening? Vind je dit normaal? Geloof jij in Rutte en Hugo? Ben je van mening dat dit met een doel gebeurt, namelijk de burger beschermen? Of is het doel van de maatregelen anders? Is dit macht? Niemand had deze maatregelen 2 jaar geleden kunnen voorspellen, hoe kan je zo zeker zijn dat het de komende 2 jaar niet verder gaat?

   • De politiek is naar “the dark side of the force” overgelopen. Ga er maar van uit dat het de komende 2 jaar alleen maar erger wordt. Als ik naar de smoelwerken van de politici kijk, zie ik alleen maar pure waanzin. Ze nemen zichzelf zooo serieus dat ze hun eigen waanideeën voor waarheid houden. De meeste mensen die ik spreek vinden het wel best zo.

    Gerald Celente zei ooit dat je in tijden van crisis “Gold, Guns and a Getaway plan” nodig hebt. Of je “Gold and Guns” wilt hebben moet je zelf weten. Maar ik denk dat iedereen hier zijn eigen “Getaway plan” (snel) moet maken.

    Blijf je dan hier? Ga je weg? En zo ja, waarheen? En hoe?

   • Blijf je dan hier? Ga je weg? En zo ja, waarheen? En hoe?

    Precies, hier moeten we het serieus over gaan hebben.

   • Ratio ga jij nu ook de realiteit ontkennen om een bagger artikel/auteur te verdedigen?
    Want dan is een discussie over feiten niet zinvol.

    Buiten alle verregaande regelgeving die er al tientallen jaren is en waarop gecontroleerd wordt is Nederland het land waar nu:
    vreedzame ongewapende demonstranten tot moes worden geslagen door de politie
    de politie/boa’s mensen bekeuren omdat ze te dicht op elkaar zouden staan
    geen mondkapje dragen
    hun bedrijf open hebben
    bij elkaar in de auto zitten
    met teveel/de verkeerde personen thuis zijn
    niet de juiste “code” hebben om een restaurant of wat ook te bezoeken
    etc!

    Maar dit alles, met vele andere dingen, maakt het land (nog) geen politiestaat. Gelukkig maar !! De politiestaat is alleen maar in Noord Korea, Rusland, en Hongarije. Het gevaar voor de samenleving is de ingebeelde opkomst van nazi’s, racisten, transgenderphoben, of iets dergelijks.
    Die MSM afleiding van wat er werkelijk aan de hand is komt in al Nakoshi’s “artikelen” en comments naar voren. Echt de enige mensen die vinden dat het (nog) geen politiestaat is willen meer en hardere maatregelen. Daar kunnen we Ratio en de Vrijspreker nu ook onder scharen?

    In oostenrijk is er zeker ook geen politiestaat:
    https://www.frontnieuws.com/oostenrijk-vanaf-maandag-lockdown-voor-de-ongevaccineerden/
    MSM definitie van een politiestaat: 1 : Noord Korea 2: iedere staat waar de leider iets over homos/transgenders zegt wat ze niet bevalt

   • Beste Een Ander. Ik snap je reactie niet helemaal. Zolang er nog geen politiestaat is kan je je verzetten. Als er een politiestaat is wordt je afgemaakt als je je verzet. Daarom is het belangrijk dat burgers zich verzetten op het moment dat er nog geen politiestaat is.

    De auteur en ik stellen beiden dat er gelukkig nog geen politiestaat is. Dus is het nog mogelijk te voorkomen dat die politiestaat er komt. Op het moment dat de politiestaat er is ben je te laat. Want dan kost verzet je je leven.

    Volgens mij moet je erkennen dat een aantal seinen op rood staan. Richting politiestaat. Wacht je af tot de politiestaat een feit is? Of zie je het gevaar? Je ziet volgens mij zelf in dat er van alles fout gaat.

    De reden dat een politiestaat er kan komen is gelegen in een meerderheid die uit idealisme gelooft in noodzaak, die gelooft in wat Hugo en Mark beweren. Ik snap je reactie niet. Sorry. Nayako, hoe je ook over hem denkt, geeft hier volgens mij aan hoe een dictatuur kan worden gevestigd. Het probleem. Mensen die ZELF om dictatuur vragen. Je buurman. Dit is ook wat antifa stelt, de nazi dictatuur was een democratische keuze. Dus je moet iedere potentiele fascist de hersens inslaan voordat deze veel stemmen gaat trekken. Niet dat ik het met antifa eens ben. Maar het is de bevolking die de politiestaat mogelijk maakt.

   • Beste Een Ander. Je lijstje van politiestaten is niet compleet. Ik zie de Verenigde Staten ook als een politiestaat. Check Wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Incarceration_in_the_United_States
    Wellicht heb je het nu helemaal met me gehad. Voor het geval je de link niet wenst aan te klikken. In total, 6,899,000 adults were under correctional supervision (probation, parole, jail, or prison) in 2013 – about 2.8% of adults (1 in 35) in the U.S. resident population In latere jaren onder Trump lijkt dit iets te zijn afgenomen.

    Er is een trend en die moet worden doorbroken. De inbreuken op de vrijheid gedurende de afgelopen 2 jaar zijn enorm, als je je hoofd in het strandzand wenst te steken, prima. Maar ga dan niet de boodschapper Nayako aanvallen.

    Nayako is in de eerste plaats anarchist. Hij is niet libertarisch. Hij is noch ancom noch AK. Hij is Stirner, individu staat centraal. Zijn artikelen zorgen voor verdieping omdat er een afstand is met rechtlijnig libertarisme. Ron Paul, jouw en ten dele mijn held, is overigens geen AK. Hij stelt dat de burger niet door de federale overheid geknecht moet worden maar door de individuele staat waarin hij woont, als Texas. Dat is van de regen in de drup. Ik heb veel respect voor Ron Paul. Maar je moet gewoon zijn beperkingen inzien. Eindresultaat Ron Paul. Burger onderworpen. Niet door federale staat. Maar toch onderworpen.

    Sorry voor de te lange reactie

   • Ratio. Ik denk dat je mij niet begrijpt of je schiet maar wat in de rondte om Nayoko niet af te vallen.

    “De auteur en ik stellen beiden dat er gelukkig nog geen politiestaat is. Dus is het nog mogelijk te voorkomen dat die politiestaat er komt. ”

    Feitelijk onjuist. Maar neem het niet van mij aan, ook niet alle voorbeelden in NL die ik opsomde en niet te weerleggen zijn, zie definitie politiestaat:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Police_state

    “Je lijstje van politiestaten is niet compleet. Ik zie de Verenigde Staten ook als een politiestaat.”
    Ik heb geen lijstje van politiestaten gegeven, alleen maar de politiestaten volgens de, gefingeerde, MSM definitie. Dat de VS een politiestaat is, is geen argument. Spoiler, ongeveer alle landen zijn begin vorig jaar in een politiestaat veranderd.

    “de nazi dictatuur was een democratische keuze.”
    Hersenspoeling geeft een vrije keuze? Hitler had aanvankelijk geen meerderheid, maar hij heeft die gewoon gepakt.

    “Eindresultaat Ron Paul. Burger onderworpen. Niet door federale staat. Maar toch onderworpen.”

    Wederom niet waar. Om zijn platform te behouden moet Ron Paul de grondwet volgen. Hij zegt zelf voluntaryist te zijn (ook zijn co hosts zijn dat). Dat hij in zijn publieke toespraken correct wijst dat de federale overheid geen autoriteit heeft in de grondwet, betekent niet dat hij wil dat de mensen onderworpen worden door de staten zelf. Ook die moeten zich daar aan houden. Denk je dat dat geen verschil maakt? Denk dan maar eens aan Texas en Florida. Een Ron Paul quote is “als iedereen zijn eigen baas is, heb je ook geen president meer nodig”. Er zijn genoeg filmpjes waar Ron Paul zegt dat de grondwet gefaald heeft en uiteindelijk van de staat af te willen. Maar in tegenstelling tot de libertariers in de redactie, heeft Ron Paul wel plannen om de staat af te bouwen.
    Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=IcWPji8fXwU

    “Maar ga dan niet de boodschapper Nayako aanvallen.”
    Hij schrijft dingen die niet waar zijn. Ik heb dat weerlegd met voorbeelden uit de huidige praktijk, en nu met de officiële definitie. Geef gewoon toe dat jullie fout zitten de overheid te verdedigen door te zeggen dat er gelukkig (nog) geen politiestaat is. Misschien dat een van jullie langs die bejaarde man wil gaan die door de politie een schedelbreuk opliep omdat hij vreedzaam protesteerde en hem gerust te stellen.

   • Het gevaar voor de samenleving is de ingebeelde opkomst van nazi’s, racisten, transgenderphoben, of iets dergelijks.

    Ik heb het niet over nazi’s,racisten en transfoben.

    Er zullen trouwens zeker nazistische kernen actief zijn in Nederland. Maar in hoeverre die een gevaar zijn, daarover kan ik niet oordelen. Ze zullen gevaarlijker zijn dan radicaal links, maar daar is niet zoveel voor nodig.

    Ratio. Ik ben niet Max Stirner hoor hahah. Maar ik denk/schrijf wel vanuit die hoek. De individualistisch anarchistische hoek. Er waren/zijn wel meer denkers in die richting. Emile Armand, Albert Libertad, Bob Black, Dora Marsden, Sydney Parker en vele meer. Mensen die dus individualistisch anarchisme aanhangen, maar niet de kapitalistische variant ervan. Het zijn subtiele nuanceverschillen, maar wel relevante verschillen.

    Ik heb trouwens neit echt een hekel aan Ron Paul hoor. Het lijkt me wel een sympathieke vent en er zullen zeker zaken zijn waarin ik het eens ben met hem. Zaken als : recht op het hebben van wapens, recht op het kopen van drugs, het gevaar van grote verbanden etc, etc.

    Is NL een politiestaat? Het ligt aan je definitie van dat woord. Als NL een politiestaat was, dan hadden we dit hier niet getypt. Dan zaten we nu in een kerker ergens en werden we gemarteld.

    Wel heb ik het gevoel dat het allemaal heel snel, heel erg aan het afglijden is. We kunnen zeker wel een politiestaat worden. Het kan hard gaan. Als je straks een 2G samenleving hebt, wat is dan de volgende stap? Waarom is dit alles nu normaal? Neem een ‘vaccin’ dat niet door de teststraat gegaan is en niet werkt en waarvan de lange termijn effecten niet bekend zijn. Of verlies je baan. Daar dreigt men nu mee.

    Dit neigt al wel allemaal naar politiestaat taferelen. We sturen die kant op. Als ze nog een paar stapjes verder gaan, na 2G, dan zullen we bijvoorbeeld allemaal opgepakt worden, als ‘verspreiders van nepnieuws’. De mensen van Weltschmerz belanden dan in het gevang en/of verdwijnen. ‘Regels zijn regels’, zullen de D66 burgertjes dan zeggen.

  • MSM lives matter

   Kameraad. Ik zeg, Nederland is geen politiestaat…..

   Zou Nederland ooit een politiestaat kunnen worden? Natuurlijk kan dat…Alles kan. En zoiets kan dus ook heel geleidelijk gebeuren. Stapje voor stapje voor stapje. En op een gegeven moment kijk je om je heen en denk je : wat is er gebeurt? Het gaat dan dus geruisloos.

   Vrijspreker onwaardig. Daar ga jij niet over.

   Dit is vrijspreker, oftewel, vrij spreken. Jij en ik mogen hier VRIJ spreken, los van of jij en ik het met elkaar eens zijn. Een gezonde debatcultuur, waar dat in de rest van ‘de samenleving’ onmogelijk is geworden

   Ron Paul is een muffe oude sok. Ik ben veel meer sexy dan hij

   • “Kameraad. Ik zeg, Nederland is geen politiestaat…..”

    Je probeert de zaak hier te bedonderen.

    “Vrijspreker onwaardig. Daar ga jij niet over.”

    Jawel, Vrijspreker is een libertarische site, en het libertarisme staat voor reden, feiten, logica en waarheidsvinding. Artikelen die kant nog wal raken, pro communistische artikelen, etc, hebben geen plaats op deze site en als die dan toch geplaatst worden dan zullen wij de libertarische bezoekers de hoofdredactie corrigeren.

    “Ron Paul is een muffe oude sok.”
    I rest my case, geen argumenten, artikelen zijn gewauwel, alleen bedoeld voor zelfpromotie (zie 1e reactie onder dit artikel) en mensen proberen warm te maken voor het MSM narratief.

    Ratio als er zo’n gebrek aan content is vraag Youp of de Nico’s om even een bondig artikeltje te plaatsen dan heb je wat. Heb gewoon het lef on Nayokosi de waarheid te zeggen, leuk geprobeerd knul maar het voldoet niet aan de kwaliteitseisen die we proberen te hanteren, stuur het eens naar Nu.nl, Volkskrant, Telegraaf, Geenstijl of zoiets daar past het beter.

   • Een ander

    Van de MSM media is Gerri Eikhof wel mijn favoriete verslaggever !

    Gerri Eickhof. Ik stem Gerri !

    Gerri Baudet

    Ik probeer niemand ergens warm voor te maken hahaha, ook niet voor ‘het MSM narratief’ (wat dat ook mag betekenen)

    Verder. Het is vrij simpel. Als jullie mij willen cancelen, vraag het aan ratio. Ga ratio mailen. Ga aan zijn hoofd zeuren. Nogmaals. Niemand is mij iets verschuldigd. Cancle me softly

    Zelfs pro communistische artikelen zouden wat mij betreft kunnen, maar dan zal die persoon genadeloos in de comments om de oren geslagen worden. Maar goed, ik ga er niet over.

   • Een ander

    Ik probeer niets ’te bedonderen’ hahaha

    Ik schrijf een opiniestukje. Je maakt van een mug een olifant

  • “Nederland is (nog) geen politiestaat, maar mensen hebben blijkbaar wel een politiestaat instelling. De mensen zijn er wel al klaar voor.”

   Volgens mij is het andersom.
   Bepaalde lieden willen graag een politiestaat. Daarom bombarderen ze mensen met angstterreur, waardoor veel mensen ontvankelijk worden voor de boodschap dat ze overheid alleen veiligheid kan bieden in ruil voor vrijheid van mensen. En zo worden we de lockdowns, avondklokken, Corana toegangsbewijzen, 2G en straks 1G samenleving in geloodst. En de staat/overheid heeft de politie survaillance syteem al lang geimplementeerd. Op dit moment moeten alleen de regels nog een beetje aangepast worden om wat in het geniep gebeurd ook in het openbaar te kunnen doen. Alleen nog een beetje fijntunen. Want alles wordt gedaan voor ons eigen bestwil.

   • Klopt helemaal. De 2G is per definitie maar tijdelijk; de “genezen” status is maar een paar maanden geldig en dan moet je alsnog een injectie. Het stappen plan in actie.

 3. ‘regels zijn regels’: vaak gevolgd door: ‘dat hebben we nu eenmaal democratisch zo afgesproken’ en daar zou dan alles bij toverslag mogen. Zelfs op grondwetten inbreken.

  • Ja, dus als ze ‘democratisch afspreken’ dat alle mensen met een donkere huidskleur het land uit gezet moeten, worden,dan zou dat dus ook gebeuren. Zo dom zijn ze allemaal

   • Ja, dus als ze ‘democratisch afspreken’ dat alle mensen met een donkere huidskleur het land uit gezet moeten worden

    (correctie)

 4. wanneer komen de verzekeraars eens dat lopende de corona er geen buitenlandse ziektekosten worden vergoed bij ontbreken van dekkende reisverzekering.
  Wat ik proef in deze maatschappij is dat het verdienmodel bij zowel producent als consument de leidraad is.

 5. Weetjes????
  de EU heft de GMO-wetgeving op, maar alléén voor de ontwikkeling van vaccins tegen het coronavirus;
  dat definitie van
  pandemie is gewijzigd,
  en dat groepsimmuniteit alleen te bereiken is door vaccinatie;
  dat U en ik tegen zoveel geweld niet zijn opgewassen;
  dat de meeste ziekegeesten buiten het gesticht wonen.

 6. Dit gaat allang niet meer over corona, maar over afdwingen van braaf gedrag, dat wil zeggen, doen wat de overheid zegt/vindt want moet. We moeten deugburgers zijn.

  “Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg, en lang genoeg en het volk zal je gaan geloven.” (Joseph Goebbels)

 7. Hoi nayakosadashi2020,

  U vraagt;

  ”Wilt u met mij meedenken? Ik wil niet ‘het prikkie’ nemen. Maar ik moet wel nog naar mijn werk kunnen, op een of andere manier, anders kom ik in de problemen.”

  Ten eerste kunt u u beroepen op het medisch geheim en dat u daarom niet gaat mededelen / aantonen of u geinjecteerd bent of niet. U kunt overwegen of u morele bezwaren ook wil toevoegen.

  Als deze verdediging wegvalt kunt u of een baan zoeken waabij u vanuit huis kunt werken of u kunt de aanval inzetten richting uw werkgever. Dit door aan te geven dat eventuele gezondheidsschade op uw werkgever kunt verhalen aangezien de overheid en de farmaceuten het risico niet nemen inclusef verwijzingen naar de database van EMA welke nu al een kleine 30k doden en 2.5 miljoen bijwerkingen waarvan ca 50% ernstig.

  Op het internet staan genoeg voorbeeld brieven opgesteld door juristen ed welke je kunnen helpen om deze strategie uit te voeren.

  Succes!

  Groeten,
  Hugo

 8. In de trein??

  Zit je dan met zo’n muilkorf / gezichtsluier voor je giegel? Fijn, dat conformeren / to do as you’re told..
  Op moment dat dat fascisten bedrijf (Nederlandsche Spoorwegen) dat ging verplichten heb ik direct een auto aangeschaft.
  Alleen schapen reizen vandaag nog met OV.. 🙁

  • Ja, ik zat een keer in een trein, ik moest ergens naartoe en toen ging in de trein zitten en toen werd ik daarheen getransporteerd.

   De gezichtssluier, zit bij mij onder de neus en bedekt alleen mijn mond. Die kapjes zijn wat mij betreft niet eens zo’n probleem. Het probleem zijn de nep ‘vaccins’ en de QR codes en de 2G nazi terreur.

   Van zo’n mondkapje lig ik persoonlijk niet wakker. Je houdt het niet op, of doet het onder je neus etc. Je kan er soepel mee omgaan.

   Ik heb geen auto. Auto’s zijn niet woke. En ik ben woke. Ik denk dat Bij1 graag wilt dat ik de partijvoorzitter van Bij1 word, omdat ik woke ben, maar ze durfde het nog niet te vragen.

  • Ik heb trouwens ook een eigen privé treinbedrijf hé

   Ik ben daar de CEO van. Het is zeg maar een treinbedrijf voor alleen mij. Die trein wagons zijn verder ook helemaal leeg, alleen ik mag ermee rijzen. Het heet Go plus !

   Go plus Incorporate !

   Want ik had toen Atlas Sjrugt gelezen en toen wist ik dat ik een eigen bedrijf moest opzetten, ineens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in