Tip voor Sinterklaas: Het boek  The Real Anthony Fauci door Robert F. Kennedy Jr. 

De door Big Pharma gefinancierde MSM hebben vele mensen ervan overtuigd dat Dr. Anthony Fauci een held is. Hij is allesbehalve.

Als directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) verstrekt Dr. Anthony Fauci jaarlijks $ 6,1 miljard aan door de belastingbetaler opgehoeste financiering voor wetenschappelijk onderzoek, waardoor hij het onderwerp, de inhoud en de uitkomst van wetenschappelijk gezondheid onderzoek over de hele wereld kan dicteren . Fauci gebruikt de financiële macht die hij tot zijn beschikking heeft om buitengewone invloed uit te oefenen op ziekenhuizen, universiteiten, tijdschriften en duizenden invloedrijke artsen en wetenschappers – wier carrières en instellingen hij kan ruïneren, bevorderen of belonen.

Tijdens meer dan een jaar van nauwgezet onderzoek heeft Robert F. Kennedy Jr. een schokkend verhaal blootgelegd dat de media over Dr. Fauci heeft uitwist. Iedereen die geeft om de toekomst en de gezondheid van onze kinderen moet dit weten. 

Het boek onthult hoe “America’s Doctor” zijn carrière lanceerde tijdens de vroege aids-crisis door samen te werken met farmaceutische bedrijven om veilige en effectieve therapeutische behandelingen voor aids te saboteren. Fauci orkestreerde frauduleuze onderzoeken en zette vervolgens de regelgevers van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) onder druk om een ​​dodelijke chemotherapie behandeling goed te keuren waarvan hij had kunnen weten dat deze waardeloos was tegen aids. 

Begin 2000 ging Fauci met Bill Gates een partnerschap aan met tot doel het bouwen van een  wereldwijde vaccin onderneming. Door middel van financiering en zorgvuldig gecultiveerde persoonlijke relaties met staatshoofden en toonaangevende media en sociale media-instellingen, oefent de Pharma-Fauci-Gates-alliantie heerschappij uit over het wereldwijde gezondheidsbeleid.

Het boek beschrijft hoe Fauci, Gates en handlangers hun controle over media, wetenschappelijke tijdschriften, belangrijke overheids- en semi-overheidsinstanties, wereldwijde inlichtingendiensten en invloedrijke wetenschappers en artsen gebruiken om het publiek te overspoelen met angstaanjagende propaganda over COVID- 19 virulentie en pathogenese, en om het debat te muilkorven en afwijkende meningen te censureren.

Beste om het boek te kopen en zo RFK te steunen in zijn strijd tegen de Faucisten/ vaccisten, maar de elektronische versie is ook met ‘ flinke korting’  beschikbaar via andere kanalen.  USB stick past ook beter in een schoen. 

Hijseenberg,  November 2021

7 REACTIES

 1. Ik heb al eerder geschreven over mijn verdenking dat het virus afkomstig is uit een lab. Alles wijst daarop, met name de meest recente mutatie in Afrika.
  Logischerwijs zal het virus ook verspreid zijn via de markt in Wuhan; medewerkers van het Wuhan lab. deden en doen daar ook hun inkopen. Met zoveel wilde dieren in de nabijheid is verspreidingssucces verzekerd.
  Waar in dat lab. aan is gewerkt, is de toepasbaarheid op overdracht aan mensen; voor doeleinden van militair gebruik. Dat is het doel van dat lab.

  Ontkenning door de WHO en andere organisaties hebben als doel om de Chinese macht niet te irriteren.

  • “Ontkenning door de WHO en andere organisaties hebben als doel om de Chinese macht niet te irriteren.”
   Het zou ook kunnen dat deze ontkenning dient om te verdoezelen dat veel landen dergelijke labs. hebben; ook daar wordt dit soort onderzoek gedaan. Toegeven zou kunnen leiden tot een wereldwijde opstand tegen overheden.
   Anderzijds, uit mijn werk weet ik dat je geen onderzoek doet aan “stoffen” zonder een middel om een besmettingsfoutje te kunnen rechtzetten; vandaar dat de vaccins er zo snel waren.

   • Ik kom meer en meer tot de conclusie dat er allerlei dingen spelen tussen overheden die voor ons worden verzwegen.
    Gezien de a.s. maatregelen, die in een aantal opzichten kant noch wal raken, mag je je terecht afvragen wat de overheden nog meer voor ons verborgen houden.
    Je kunt overheden niet vertrouwen, zo is op allerlei gebieden gebleken.

Comments are closed.