Wat is binnen Nederland de crux van het hele publiekrechtelijke systeem versus het privaatrechtelijke systeem? Het zit in de beide strafrechtelijke artikelen 93 en 96. Correctie: rond 06:00 – ‘ongeveer over 2,5 jaar’.

Oproep aan de politie: Arresteer elke burgemeester in Nederland voor Oplichting, Diefstal en Heling.

5 REACTIES

  1. Dit valt er te lezen in artikel 93; “De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.”
    Hoe past hetgeen de man te berde brengt bij deze text?

    • Ik ben ook vroegtijdig afgehaakt. Aan de blik in de ogen van deze man zie je al dat hij in een eigen werkelijkheid leeft. “Daarom is vaccinatie ook zó belangrijk, want door de GBA kan Pfizer aantonen dat je hun genetische eigendom bent. Alle burgemeesters zijn oplichters en helers”. Alsjeblieft zeg. Iedereen kan burgemeester worden. Als het echt zo zit, had er al lang een uit de school geklapt. Ik denk dat de beste man z’n zyprexa een paar weekjes vergeten is.

  2. Tja de titel van het artikel klinkt als een interessant onderwerp maar de video is nogal vaag, zeker zonder context.
    Misschien is dit deel van een serie. Nu kan ik dit fragment niet echt plaatsen om vervolgens goed te begrijpen.

Comments are closed.