Idioot is volgens Einstein: iets blijven doen, wat in het verleden steeds niet werkte.

Dit komt bij het verhaal dat er ooit een petitie van 100 geleerden was, die de theorieën van de eenling Einstein als onzinnig en gevaarlijk betitelden ( ik bedoel maar: wetenschap wordt niet door het aantal bepaald).

Maar terug naar de idiote lockdown, die in het verleden niet werkte. En jawel, ik hoor al roepen ‘omdat we ons niet goed aan de regels hebben gehouden, moeten de regels strenger en strenger gehandhaafd worden’ . De vraag waarom we na die reddende vaccinaties, nu toch weer een lockdown krijgen, is natuurlijk weer zo’n domme vraag?

Degenen die lockdown en boosteren roepen kunnen misschien even kijken naar het rapport van het ministerie van EZ, dat gemaakt is bij de vorige lockdown en dat met moeite via WOB verzoeken, boven water kwam: https://www.vrijspreker.nl/wp/2021/07/overheid-vernietigt-moedwillig-half-miljoen-levensjaren/

Al in het voorjaar van 2020, concludeerde EZ dat een lockdown méér levensjaren kost (500.000!) , dan het virus te laten woekeren.

Ben ik nou een Wappie, EZ?, of zijn de lock-downers idioot?

En laat de lockdowners naderhand niet zeggen dat ze het niet gewusst hadden. Of mag ik dit ook al niet meer schrijven?

PS,

niet om het belangrijkere bovenstaande af te zwakken maar als voorbeeld van idiotie binnen idiotie, oftewel idiotie in het kwadraat:

Als je reglementair met Kerst met z’n vieren mag, maar de dagen er voor en er na met slechts twee,

Dan is de ‘regel’ er niet vanwege corona, maar vanwege het handhaven.

(alsof corona zich aan een datum houdt).

30 REACTIES

 1. Geredeneerd vanuit het officiële verhaal slaan de maatregelen nergens op. Ga je echter uit van de macabere massa-depopulatie versie, dan klopt het precies.

  • Bij massa-depopulatie hoort massa-stefte. Deze zie ik nog niet gebeuren.

   • @Niko

    Uitfasering gaat stapsgewijs, je wilt toch niet dat de kudde in paniek raakt bij onmiddellijk grote sterfte na afspuiten. Wacht geduldig af en aanschouw het spektakel wat zich langzaam, maar gestaag volstrekt.

    En nog niet opgevallen dat er al wel de geestelijke en fysieke aftakeling versneld toeneemt na afspuiten? Zie mensen bijna zienderogen achteruitgaan en dit is echt geen wensdenken van mij, maar zie één van de vele bijwerkingen.

   • @en zo is het
    Ik observeer dit een beetje maar vind het tot nu toe meer meevallen dan ik had verwacht. Maar er komen nog genoeg ‘booster shots’ aan om dat allemaal te kunnen veranderen.

    Geleidelijk aan spreek ik ook meer ‘spijtoptanten’. Mensen die eerst meededen met de rest (en niet naar mij wilden luisteren) maar zich zorgen maken nu spuitjes 3-4-5-6-…-9999 er aan komen. Verplicht…

   • Als je een klein beetje zand in de machine strooit loopt hij meestal niet meteen kapot. Maar er ontstaat wel ‘oversterfte’.

 2. “Geen idee” lijkt het hele coronabeleid samen te vatten. Zoiets zou Rutte hebben gezegd als antwoord op de vraag waarom supermarkten om 20 uur dicht moeten in plaats van later.

  Dit aanklooien gaat tot april (of later) duren want elke week is er een andere aanleiding voor een paniekverhaal. Het zal uiteindelijk wel weer allemaal de schuld zijn van de ongevaccineerden…

   • Zou best kunnen. Ik hoorde een gerucht dat alle ongevaccineerden gemene en gevaarlijke undercover agenten zijn van TrUmP!!! En waar Trump is, is Putin (niet ver weg)…

 3. Einstein was zelf een idioot en plagiarist!

  Dat deze kut kike nog overal wordt aangehaald begrijp ik niet.

 4. Behalve goedkopere benzine , een lagere btw, hebben wij hier ook bouwmarkten.

  • Leuk proefje om te zien of na 14 januari het hier is onder de geprikten is opgelopen

 5. Die idioot van hugo bijt zich vast in herhalingen, die eerder bewezen, dat ze niet werkten?

 6. Niks idioot aan, gewoon een lokzet.

  Deze sluiting is een stratische zet, om straks
  weer voorzichting met een coronapas te kunnen
  openen.

  Willen jullie openen of steeds weer een lockdown?
  Dit is gewoon strategisch oorlog voeren.

 7. Weet trouwens iemand hoe je aan een QR code kunt komen?
  Zonder te testen of te vaccineren uiteraard. Het is niet echt googlebaar helaas.

  • Joup ik ben te achterdochtig om je het te vertellen.
   Laat hier even weten wat mijn redenen kunnen zijn, dan snap ik dat je het begrijpt?

   • @DzVzTkM
    Ik woon in het buitenland maar moet eigenlijk even naar Nederland om wat dingen te regelen. Ik kan een PCR test nemen, maar daar heb ik minder zin in. Ook begrijp ik dat je hoe dan ook 10 dagen in lockdown moet na aankomst in NL, waar je na 5 dagen uit kunt na negatieve PCR test. Ik ben nu mijn opties aan het verzamelen. Maar ik begrijp dat het eigenlijk niet mag, dergelijke subversieve informatie doorgeven.

  • Youp gewoon je gele boekje meenemen. Dat heb ik ook gedaan en werd geaccepteerd.

   • @Rudy

    Het gaat nu alleen nog over miljarden binnenharken en volledige doopceel in een database dan over een ‘vaccin’. Uiteindelijk willen de onderdrukkers dat iedere persoon is geregistreerd en digitaal onderdrukbaar is. Het dodelijke vaccin, een flut geel boekje, QR-celrestentest (kan ook simpel met spuug zonder hersenstok) zijn onderdelen waar ze de reet aan afvegen en is het de gechipte totale digitale macht wat de éénwereldregering wil.

    Zelfs geen humanoid, maar satannoid.

 8. Idiote lockdown?

  Idioot is een ableistisch woord!!!!!

  Ga zelfkritiek uiten, nu!!!!! Vuile witte, heteronormatieve, valdistische cis man !

  (nee, grapje)

  hehehhehehhehehehehe

  • @prochrist

   Aangifte doen is leuk geprobeerd en ook daar worden de nazi’s niet warm of koud van, die hebben altijd nog de macht over de pedo D’66 rechtertjes. Hugo is niet zozeer het probleem, hij is slechts de goedgebekte grammofoonplaat en stinkende straatdealer van de farmaceuten en vervangbaar. Het grote enmeest ernstige probleem zijn de angstige, geestelijk beperkte gebruikers, deze vormen het gevaar voor de vrijheden en welzijn van ieder can ons.

   Trap de gebruikers aan de kant, het meest levensbedreigende tuig ooit sinds WOII.

   • ‘Het heeft geen zin’ lees ik elke keer weer in de reacties. Demonstreren heeft geen zin. Verzet heeft geen zin want het zijn er te weinig. Aangifte heeft geen zin. Alles! heeft zin. Naar mijn mening is passief wachten op helden in de politiek geen zin.

   • Peter de Jong ik ben trots op je. Het is inderdaad een kleine moeite en we hoeven er niet eens zelf naar toe. Het wordt allemaal voor ons gedaan. We kunnen het vanachter de computer volgen.

   • Kreeg net bericht. Bijna 50.000 handtekeningen in 2 dagen tijd! En we hebben nog zeker 2 weken tot de aangifte. Wil iedereen de link alsjeblieft delen?

Comments are closed.