Persconferentie corona mei 2022.

Nu we Corona eindelijk onder controle hebben, gaan we nog voor 25 mei de intensive-care capaciteit in ziekenhuizen met ongeveer 80 % terugbrengen naar in totaal 223 IC-bedden in Nederland. Díe véle IC-bedden zijn helemaal niet nodig én hierdoor kan de zorgpremie al in november voor íedere Nederlander met liefst € 1000 per jaar omlaag, dat belóóf ik!

Persconferentie griep november 2022

Door het uitbreken van de griep stevenen we af op code zwart voor de intensive-care. Dit hadden wij op geen enkele manier kunnen voorzien. Om dat donkere scenario te vermijden moeten we een gedeeltelijke lockdown en reisverbod afkondigen. We doen dit om de overbelaste IC-medewerkers te ontlasten en hopen op uw begrip hiervoor. Alle burgers wordt geadviseerd om de griepprik te halen, er komt een QR-toegangspas voor griep-gevaccineerden, waarmee zíj óveral naar binnen kunnen. Mochten deze maatregelen onvoldoende blijken om de IC’s te onlasten dan overwegen we binnen 10 dagen een avondklok. Dit is echter allemaal maar tijdelijk, dat belóóf ik.

Wellicht dat we voor vólgend seizoen ook eens écht naar het zéér besmettelijke verkoudheidsvirus moeten kijken en het onverantwoordelijke gedrag van verkouden mensen die ánderen aansteken ….

 

Ingezonden door Carver, auteur van onder meer “Het werkelijke corona probleem” en “Covid 19….84

6 REACTIES

 1. Zwarte tekst op een donkerblauwe achtergrond en ook nog zo klein. Dat nodigt niet uit tot lezen…

  • De hele tekst staat nu voor en na het artikel, dank voor de feedback, zeker op een mobieltje was dit een ogentest

 2. wordt hier de persconferentie achterste-voren afgedraaid.
  toch nog iemand met zo’n vooruitziende blik.
  nu begrijp ik waarom Hugo achterste-voren zit.

 3. Covid-19 blijkt vooral rijke westerlingen te treffen (You will own nothing komplot? 😁). Als die besmet raken hebben ze 75% kans om ziek te worden. Arme mensen in Afrika en India daarentegen hebben slechts 25% kans op ziekteverschijnselen. Er zijn daar dus veel minder mensen ziek.

  Hier in het westen is Covid-19 een soort van auto-immuun ziekte. Ons afweer systeem reageert overdreven heftig op een Covid-19 infectie.

  In Afrika en India zijn de leefomstandigheden echter veel minder hygiënisch dan hier. Mensen hebben er daardoor een veel beter ontwikkeld immuunsysteem. Dat blijkt veel effectiever op infecties te reageren. Het is daarom helemaal niet nodig arme landen van vaccins te voorzien.

Comments are closed.