Robert Valentine is los. Zijn sociale media kanalen doen het uitstekend. Zijn serie V for Valentine is op meerdere platformen te volgen. Op 17 oktober heeft hij met Arno Wellens een video gemaakt over de totale controle drang van onze politici. Deze video heeft intussen meer dan honderdduizend views gescoord, alleen al op youtube.

Bij deze feliciteer ik Robert en roep ik op onderstaande video te bekijken:

9 REACTIES

 1. Als die 100,000 mensen vervolgens zich in het libertarisme zouden interesseren, zou je een soort libertarische beweging kunnen opbouwen in Nederland.

 2. Ik zei het ook al eerder. Of je het nou met Valentine eens of oneens bent, hij heeft wel een bepaalt soort politiek talent.

  • Helaas bleek dat niet bij de verkiezingen, toen het erom ging. Hij trok maar 5 duizend kiezers. Des te groter de huidige prestatie. Hij kan zich nu zelfstandig profileren en als hij zo doorgroeit kan hij een volgende verkiezing wellicht de kiesdrempel halen.

   • Normaal stem ik nooit, maar ik denk dat ik dit keer wel op de LP ga stemmen

 3. Mooie score! Hopelijk zijn er ook 100.000 mensen andere naar hun corona ‘paspoort’ gaan kijken.
  Nu nog een “Libertaire Partij” die niet zweverig is.

 4. Robert Valentine heeft voorlopig materiaal genoeg om zijn podcast pikant te houden. ALs je de podcasts hoort is het altijd jammer als-ie afgelopen is, ik wilde vaak nog wel meer horen. Boris v.d.Ven doet het ook prima als aangever, Robert antwoordt dan heel kalm. Ik vind ze beide inspirerend.
  Goed dat Robert een duidelijk geluid laat horen. Ik denk niet dat de libertarische wereld zich moet laten splijten door angstvalligheid. Je kunt hier zeggen wat je denkt, en dat is – in het huidige tijdsgewricht – jammer genoeg een uitzondering aan het worden.

  • Je kunt hier zeggen wat je denkt, en dat is – in het huidige tijdsgewricht – jammer genoeg een uitzondering aan het worden.

   Mee eens. Het libertarisme kan dan als het ware een vrijhaven worden voor free speech, waarbinnen je niet gecanceld wordt. Dat is op zich is al winst.

   Links is zich stalinistisch gaan opstellen, met haar cancle cultuur. Libertarisme kan daar voordeel uit halen. Als links de vrije bond is en Bij1, dan zullen de iets intelligentere mensen alternatieven zoeken, voor links en dan komen ze wellicht bij libertarisme uit.

   Maar zoals Niko ook zegt, dan moet de libertaire partij wel wat toegankelijker worden. Ook toegankelijk voor arbeiders en middenstanders.

Comments are closed.