Interview van Steve Kirsch met piloot Latane Campbell. Piloten informeren zich traditiegetrouw goed over zaken die met vliegen en hun gezondheid te maken hebben. De zgn. vaccinaties en boosters zijn geen uitzondering op die regel.

11 REACTIES

 1. Het zou mij verbazen als piloten een dergelijke afwijkende spiegel vormen van de rest maar wel goed nieuws.

 2. Ik heb de eerste 5 minuten gevold (rest komt nog). Als risoco calculerende mensen er geen zin in hebben, hoe gaat de politiek ze dan dwingen? Als maatschappijen 80% van hun piloten ontslaan kunnen zij de tent sluiten.

  Om mij heen hoor ik het ook steeds meer. Mensen wilden wel de eerste injecties accepteren. Maar spuit 3, 4, 5, 50, 500, … hebben ze geen zin in.

  Ondertussen lijken er steeds meer aanwijzigen te zijn dat Ivermectine e.d. wel degelijk mensen, die nu dood zijn, hadden kunnen redden. Maar dat mocht niet van de kwakzalvers in politiek en ambtenarij. Cannabis lijkt nu ook te helpen tegen corona.

  • Wel interessant dit, want voor die piloten is het natuurlijk HEEL erg belangrijk om te weten wat ze in hun lichaam krijgen. Zij zullen diep onderzoek gaan doen. Ik wil liever niet iets waarvan je kleine uitvallen krijgt, denkt de piloot.

   Wat een wappies zijn het toch !!!!

   hhehehehhehehee

 3. Ze moeten gewoon wat meer weed roken daar.
  Dan kunnen ze ook niet ziek ergens van worden.
  De kenners wisten het al.

  PORTLAND – Componenten in cannabis kunnen voorkomen dat het coronavirus gezonde cellen binnendringt, blijkt uit een laboratoriumstudie die is gepubliceerd in het Journal of Nature Products. Twee stoffen in hennep, CBGA en CBDA, kunnen het virus volgens onderzoekers van de Universiteit van Oregon tegengaan.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/780240302/studie-cannabis-kan-corona-infectie-voorkomen

 4. De pro covid beleid lieden zeggen dan : Dat is een nep piloot!!!!!

  hahaha

  Dat zeiden ze ook bij die veteranen, die tegen het covid beleid demonstreerde, laatst. Ja, die zijn nep. Er zijn super veel veteranen. De kans dat een aantal van hen tegen het covid beleid zijn, is natuurlijk vrij groot.

  Je kan zeggen dat het een soort ‘complotdenken’ is, als je zegt dat ‘de wappies’ nep piloten en nep veteranen inschakelen. Dat is niet minder een complot, dan de complotten van lange Frans.

 5. Wat je nooit in ons nieuws hoort van simpele figuren die zich ‘journalist’ dúrven te noemen:

  Ab Oosterhaus; Er is in Afrika een betere immuniteit, omdat daar bijna niemand is gevaccineerd.., op twitter, tot ie het eraf haalt, zal hem wel eruit gefloept zijn:
  https://twitter.com/28111970jef/status/1480919881038110724

  Regelgevers van de EMA waarschuwen dat frequente Covid-19-boosterschots het immuunsysteem kunnen verzwakken….., wat iedere immunoloog je kan vertellen, maar die komen nooit op TV. Wél virologen of andere ‘virus-deskundigen’. Daar moet je niet naar luisteren, alleen immunologen weten hoe de interactie is tussen een bacterie of virus en het immunnsysteem

  https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-01-11/repeat-booster-shots-risk-overloading-immune-system-ema-says

  • Ik kwam ergens al de term VAIDS tegen “Vaccine-induced Acquired Immune Deficiency Syndrome”.

   Komen de jaren ’80 dan terug op een heel eigentijdse manier?

 6. wel een goed idee dat er dan niet meer gevlogen gaat worden, de prikwappies immers zullen dan niet willen instappen?

Comments are closed.