Als GBJ Hiltermann nog zou leven, zou hij wellicht de huidige toestand in de wereld vergelijken met een absurdistische en clownesque vertoning.  Anne Boleyn is van kleur verschoten en transgender mannen breken alle records in dames sporten.  Demonstreren is een grondrecht maar je wordt wel tot pulp geslagen als je demonstreert.  Vaccin is vrije keuze maar je wordt wel ontslagen als je niet aan de prik gaat. 

Iedereen met more than two brain cells to rub together zal zich regelmatig voelen als Louis van Gaal. Ben ik nou zo slim?  Of als Paul Joseph Watson als hij erachter komt dat sommige mensen hun slurf in een blik wormen hangen en dan bezorgd zijn of de wormen wel toestemming daarvoor hadden gegeven. Nee is nee!  Behalve als je geen vaccin wilt.  

Een eindeloze parade van clowns marcheert voor onze rode neuzen (van het masker en de hoeveelheid drank die je nodig hebt om niet gillend gek te worden) om ons te vertellen hoe wij moeten leven.  Ze struikelen nog vaker over imaginaire objecten dan de clown van Ben Cramer

De kleine clown met Napoleon complex Fauci trekt wel hele grote schoenen aan als hij zegt dat hij de belichaming van de wetenschap is.  Doet een beetje denken aan ‘L’état c’est moi’ of de “I am the law’  van Judge Dredd.  Dat mensen na het boek over deze clown nog steeds luisteren naar wat hij orakelt doet je vertwijfeld afvragen of het publiek niet ook volledig uit clowns bestaat.  Clowns die allemaal stemrecht hebben.’  If you elect clowns, expect a circus ‘ luidt het spreekwoord.  Maar ‘ if you let clowns elect’, zelfde resultaat.  QED: 


Het programma Poppencast.tv van Cafe Weltschmerz is een aanrader als je van mening bent dat ridiculiseren van de heersers het beste verzet is. Ik vermoed dat ze spoedig van Youtube geknikkerd gaan worden, hetgeen altijd een aanbeveling is.  If you’re taking flak, you’re over the target.  In de laatste aflevering wordt het clowneske loopje van Rutte op de hak genomen. 

Gisteren kwam een nieuwe clown, die zich verkleed had als Voldemort, ons vertellen dat we buiten een mondkapje op moeten doen om ons te beschermen tegen een zware verkoudheid.  De vorige clown die Jongleerde met frikadellen gaat ons nu vertellen hoe we moeten wonen. Waarschijnlijk gaat hij de daklozen de schuld geven van de woningnood. 


Bovenstaande Uber clown denkt dat hij het klimaat kan gaan regelen.  Zijn monomane obsessie heeft hij zelfs op zijn trui gezet al ware het een geuzennaam.  Dan weet je zeker dat je met een ware zeloot te maken hebt. Als deze clowns in strijd met de Neurenberg code een vaccin opdringen dan is het een kleine stap voor hen om met geweld hersenen om te vormen tot klimaat gelovig. Volgens Cambridge University is een totalitaire aanpak best toegestaan. 

Deze infantiele blaag krijgt de beschikking over een geweldsmonopolie om zijn zin door te drammen. What can possibly go wrong? In NL moeten we van het gas af terwijl je in Duitsland subsidie krijgt voor overschakelen op gas en de EU gas als groen ziet.  De onvermijdelijke stroomstoringen zouden dan ook ‘green outs’  genoemd moeten worden.  Maar dat zal je niet snel zien in de collaborerende MSM.  Die lopen netjes mee met het gedicteerde narratief.

Over infantiele blagen gesproken.  Het media circus met fact checks (die lefty opinions zijn zoals in de rechtszaal is gebleken)  duidt onderstaande vergelijking als ‘ false/fake news’  want Greta is inmiddels ouder dan 16! 


Als ze geen honden de tanden laten zetten in de armen van goedbedoelende demonstranten dan zijn onze Keystone Cops druk in de weer om – met uw belastinggeld – uw lachspieren te stimuleren.  Hier een paar Duitse clowns in uniform die het wiel opnieuw proberen uit te vinden. 

Als u flinke drankvoorraad aka antistoffen heeft kunt u zich abonneren op de nieuwsberichten van Simon Black/Sovereign man. Hij verrijkt uw leven met voorbeelden van de clown show waarin we leven. Zo kwam hij laatst met dit bericht: 

“The California Department of Health now says that healthcare workers who are COVID positive, but asymptomatic, can continue to work in hospitals.”

Dit nadat ze alle ongevaccineerde verpleegkundigen hebben ontslagen. Opper Clown Newsom zei hierover:  “It’s called dealing with reality.” 

Ayn Rand zei hierover: ‘We can ignore reality, but we cannot ignore the consequences of ignoring reality.’

Hijseenberg,  Januari 2022

15 REACTIES

 1. Ze hebben last een nieuwe kikker ontdekt die ze blijkbaar nog nergens waren tegen gekomen.
  Die hebben ze meteen naar Greta vernoemt toen ze een naam moesten bedenken.
  Schitterend.
  Dan heb je toch wel wat bereikt als ze een kikker naar je vernoemen.

 2. Het zijn uiteraard alleen maar poppetjes die het beleid uitvoeren, zoals poppen in een poppenkast. Wie de poppen bedient blijft buiten zicht.

 3. Wat een theater die foto op het bordes. Iedereen keurig op 1.5 meter van elkaar. Van de koning weten we allang dat hij niet aan corona doet. Inmiddels heeft een beveiliger verklapt dat in de Tweede Kamer politici zich ook al niet aan de coronamaatregelen houden als de camera’s uit zijn.

  https://twitter.com/RichardvanLeeu6/status/1481781527654588416?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1481781527654588416%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fbeveiliger-tweede-kamer-doet-onthulling-op-radio-als-camera-uit-is-staan-ze-nog-net-niet-met-elkaar-te-dansen%2F

  • Natuurlijk houden ze zich er niet aan. Maar in de supermarkt etc. lopen de schapen massaal met een koffiefilter op hun smoel. Waarom?!

   • Ik liep laatst een drogisterij binnen. Toen ik binnenkwam keek het personeel me doodsbang aan. Ze liepen heel bang achteruit alsof ik gewapend binnenkwam. Wat bleek? Ik was vergeten een mondkap op te doen. Een verkoopster keek me aan alsof ik heel vies was en vroeg of ik een mondkap op wilde doen.

    Toch denk ik dat er binnenkort heel streng zal worden gehandhaafd. Als de WEF-beffers een vrouw op een positie plaatsen dan weet je het wel. Kijk naar build back better bitch Halsema.

 4. De poppetjes zijn bedrijfsleiders. De burgers (van het woord borger) zijn de bij geboorte aangestelde werknemers. Of zie het als een schip onder zeerecht waar de poppetjes de verantwoordelijken voor het schip zijn en de burgers de bemanningsleden die (De-Jure) rechteloos zijn en onder zo af en toe (onder Corpus Juris) gedisciplineerd moeten worden.

  In dat kader zou je je ook voor kunnen stellen dat stemmen zinloos is.

  De uiteindelijke draden van de poppetjes leiden via rechtspersonen naar Washington DC – City of London – Vaticaan. Interessante geschiedenis die er toe geleid heeft dat het 1/7.000.000.000 (grofweg) deel van alles wat zich op Aarde bevindt en onderdeel uitmaakt van onze natuurlijke rechten, nu in handen is van het Vaticaan en de bankiers die daar achter zitten.

  • Burger komt van bourgois, waarmee bewoners van een burcht, later stad, mee werden aangeduid. De werknemer (werker zonder eigen productiemiddelen) behoorde tot het proletariaat.

   De kleine ondernemer met eigen productiemiddelen werd aangeduid als ‘petite bourgeoisie’. De werkers zonder vaste aanstelling (dagloners), werklozen, dieven, hoeren, etc. behoorden tot het lompenproletariaat.

   De allerrijksten van de bourgeoisie vormden de elite, de aristocratie.

   De wereld is een groot dorp geworden. Wie de poppenspeler van de poppenkast is is niet helemaal duidelijk.

   Het proletariaat denkt tegenwoordig dat ze heel wat voorstellen, onder meer vanwege de enorme leencapaciteit die die categorie heeft. Menig proletarier kijkt tegenwoordig neer op de petite bourgeoisie. De schuldenlast van het proletariaat is zeer zorgelijk.

 5. Er moet toch ergens een piek absurditeit in zitten? Het lijkt wel steeds gekker te worden.

 6. Haha, “Jansen en Jansens”. Zo loopt Rutte inderdaad. Al passen deze namen beter bij olijk duo Jetten en Klaver. De ene komt over als een robot, de andere als een halve zwakzinnige…

  Ondertussen komt de eerste 1 april grap uit clownland Belgie: “Voor ongeveer 50.000 gezondheidsmedewerkers in België dreigt ontslag of zes maanden schorsing als ze zich niet voor 1 april laten vaccineren.”
  Staat in de “Gezond verstand krant” (haha, al jaren geen GV meer daar) dus is het misschien nog waar ook: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1367565493/live-ontslag-dreigt-voor-circa-50-000-gezondheidsmedewerkers-in-belgie

 7. GBJ Hiltermann, Samen met mijn vader luisterde ik elke zondag op de radio. Ik vond het prachtig, Ik was toen 8 of negen jaar. \Ik weet nog goed dat iemand vroeg wanneer komen de russen. GBJ zie, die komen niet.

Comments are closed.