De 33 jarige Amerikaan Cody Wilson begon in 2012 zijn bedrijf Defense Distributed die de software leverde om 3D wapens te printen. Inmiddels is hij ettelijke rechtzaken en 3 3D wapenmodellen verder. Hij ziet nu brood in een recent wetsvoorstel van Biden dat hem een stormachtige omzetgroei kan brengen.

De regering Biden heeft onlangs nieuwe voorschriften voorgesteld die precies bepalen wat een vuurwapen is en welke specifieke onderdelen door de ATF uitgegeven serienummers moeten hebben voor tracking. Als dit van kracht wordt, zullen federale vuurwapenlicenties en serienummers vereist zijn voor veel wapencomponenten die voorheen zonder regelgeving konden worden gekocht en verkocht. De nieuwe software van Wilson is ontworpen om deze bedieningselementen te omzeilen door een blok aluminium van 3,8 cm bij 20,3 cm om te zetten in het essentiële onderdeel van een vuurwapen met behulp van een van de $ 2.500 Ghost Gunner 3-desktopprinters van Defense Distributed.

De 3D wapeninnovaties van Wilson hebben tot jarenlange juridische strijd met de staat gevoerd. Hij benadrukt dat de rechtszaken tegen het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de staat New Jersey als belangrijkste punt opgeleverd hebben dat zijn code voor het maken van wapens wordt beschermd als vrijheid van meningsuiting. Desalniettemin zijn de websites van Wilson in de loop der jaren meerdere keren gedwongen te sluiten na rechtszaken in de VS die beweerden dat ze de wapenwetgevingregels zouden schenden.

De vonk die Wilson ertoe aanzette om Zero Percenter te creëren, werd ontstoken kort nadat Biden de verkiezingen in november 2020 had gewonnen. Rond die tijd stelde  Christian Heyne van Brady United voor dat Biden en Kamala Harris hun uitvoerende macht zouden gebruiken om de definitie van vuurwapens te verbreden om onvoltooide frames op te nemen – 80 Percenters genoemd door wapenrechtengroepen. Deze frames of ontvangers hebben extra fabricage nodig om er afgewerkte vuurwapens van te maken en zijn daarom niet voorzien van serienummers. 80 Percenters zijn overal verkrijgbaar via online dealers en worden door doe-het-zelf-wapensmeden gebruikt om tientallen modellen te maken, variërend van semi-automatische pistolen in Glock-stijl tot aanvalsgeweren zoals de AR-15.

Heyne voerde aan dat, naast het ontwijken van wetshandhaving, makers van spookwapens in feite stelen van de legitieme vuurwapenfabrikanten in de $ 63 miljard-industrie. “Door deze markt, die de vuurwapenindustrie ondermijnt, te sluiten, kan die industrie uiteindelijk functioneren zoals het hoort, met verantwoordelijke wapenhandelaars”, zegt Heyne.

Wilson gelooft dat zijn Zero Percenter de nieuwe overheidsvoorschriften schaakmat zet. Naast het beschikbaar stellen op USB-geheugensticks, is hij van plan het bestand met deze software zonder extra kosten vrij te geven aan betalende leden van Legio, een groep “supporters” die hij beschrijft als een broederschap, opgericht in 2018. Legio-leden, die betalen tussen $ 5 en $ 8 per maand, zijn de enigen die toegang hebben tot Wilson’s DEFCAD, een Napster-achtige website die 16.000 bestanden host voor het maken van vuurwapen- en wapencomponenten. Naast zijn Ghost Gunner-fabricagemachines, verkoopt Wilson’s Defense Distributed ook 80% ontvangers op zijn site voor tussen $ 50 voor een AR-15 tot $ 176 voor een montage van een Glock gemaakt door Polymer80 uit Nevada. Volgens Wilson genereerde Defense Distributed in 2020 $ 4 miljoen aan inkomsten en ligt het op schema om in 2021 $ 5 miljoen binnen te halen.

De man die tweemaal werd genoemd op Wired’s lijst van gevaarlijkste mensen ter wereld, verwacht dat de nieuwe ATF-definitie van een vuurwapen de omvang van zijn bedrijf zal “verdubbelen of verdrievoudigen”. Volgens de eigen berekening van de ATF in het voorstel, zal de verordening waarschijnlijk veel van Wilson’s concurrenten in de zelfgemaakte vuurwapenindustrie dwingen om gelicentieerde fabrikanten te worden. Anderen zullen het soort producten dat ze verkopen verminderen of failliet gaan. Hij gelooft dat de nieuwe regels van Joe Biden de weg zullen banen voor zijn marktdominantie onder liefhebbers van zelfgemaakte wapens.

Defense Distributed gebruikt twee enorme computer numerieke controle (CNC) machines om onderdelen te produceren voor de desktopversies van zijn nieuwe Ghost Gunner 3-printers, die al stevig verkopen in afwachting van de regelwijzigingen van Biden. Wilson merkt op dat Defense Distributed sinds vorig jaar 2.700 Ghost Gunner 3’s heeft verzonden en 800 meer in backorder heeft. Hoewel de definitieve prijzen van de Zero-Percenter-softwarekits nog moeten worden bepaald, heeft DD er al 100 gemaakt in afwachting van de bestellingen.

“Dit is geen nicheding”, waarschuwt Wilson. “We hebben miljoenen en miljoenen dollars verdiend en we hebben jarenlang in de federale rechtbank geprocedeerd. We hebben geen miljardair of andere investeerders …en ik ben nogal een giftige persoonlijkheid.”

Bron: Forbes

 

 

36 REACTIES

 1. Je schrijft “federale vuurwapenlicenties en serienummers vereist zijn voor veel wapencomponenten”. Mij ontgaat wat daar nu zo erg aan is? Als je wapens nog steeds kunt kopen en ze slechts inzet op een legale manier is er toch geen probleem?

 2. Je hebt helemaal niks aan geregistreerde wapens.
  Ze weten dan dat jij er 1 hebt.
  Mijn pa had er 1. Wat een gezeik kan dat opleveren.
  Hebben ze ergens in jouw buurt geschoten, staan ze meteen bij jou voor de deur voor een controle.
  100m. afwijken van de route naar de schietclub en je bent je vergunning al kwijt.
  En denk nou niet dat je je wapen onder je kussen kan liggen.
  Dat is einde vergunning.
  Alles moet apart van mekaar opgeborgen worden in stevige metalen kluizen.
  En laten ze je niet betrappen bij een controle die spontaan gebeurt dat je daar van afwijkt.

   • Ik kan jou vergelijking even niet volgen tussen een wapen en een auto.

   • Met een auto ben je niet automatisch een persoon waar men heel erg argwanend naar kijkt. Als ze je natrekken, wat zelfs onschuldige mensen kan gebeuren als ze in een auto rijden, kan er van alles boven komen.
    Een van die dingen is dat jij een vuurwapen in je auto zou KUNNEN hebben, en potentieel vuurwapengevaarlijk bent.
    Ik heb zelf illegale vuurwapens gehad (20 jaar geleden), en die ben ik nu ook kwijt.
    Heb zelf de politie wel eens thuis gehad, maar ze gaan voortaan anders naar je kijken.
    Ze komen niet meer binnen zonder kogelwerend vest uit voorzorg.
    Als het aan de politie lag dan zou niemand ook maar een aardappelmesje mogen hebben.
    Vind het al raar dat ze het nog gedogen.

    Maar het is zo vreselijk gemakkelijk om aan een vuurwapen te komen.
    Als je in een redelijk grote stad woont, en het milieu kent, heb jij binnen een uur een vuurwapen.
    In Antwerpen, Amsterdam of Rotterdam binnen 30 minuten.

   • Als er iemand door gereden heeft na een ongeluk, dan gaan ze toch ook niet iedere auto bezitter af om te controleren of jij soms in die auto reed.
    Dat doen ze met een wapen wel wat jij in je bezit hebt.

    Of ga je nou de vergelijking maken met dat je met beide iemand kan dood maken.
    En dat het dus beide wapens zijn.

   • Je schrijft; ‘Je hebt helemaal niks aan geregistreerde wapens.
    Ze weten dan dat jij er 1 hebt.’ Heb je dan ook niks aan een auto?

   • Je kan het wapen toch nog steeds gebruiken. Net als een auto. En als de wetteloosheid heerst, wat kan jou dan die registratie schelen?

   • Hoe is het afgelopen met je bloemkool.
    Lukt het al een beetje met dat vliegen?

    En je zou toch geen tijd meer aan mij besteden?
    Nou doe je het toch.
    Of zat je jezelf weer eens de tyfus te vervelen.

 3. The founding fathers snapte waarom mensen zichzelf moeten kunnen beschermen. Daarom dus : het recht op wapenbezit.

  Waarom is dit idee nooit in Europa doorgedrongen? Europa is toch ook gebaseerd op liberale constituties, etc?

 4. Bekijk het eens vanuit de positie van de autoriteit. De autoriteit is gelegitimeerd om wetten te maken. Deze legitimiteit is gebaseerd op de grondwet, wetten en het kiezen van de leiders. Om zorg te dragen dat wetten ook opgevolgd worden, zal diezelfde autoriteit handhavingswetten maken. Deze wetten dienen ervoor dat burgers en bedrijven de wet opvolgen. De handhaving is gebaseerd op een oplopende schaal aan dwangmiddelen, zeg maar geweldsinstructies. Aangezien deze wetten gemaakt en besloten worden door het gekozen parlement, ontstaat er in de hoofden van mensen, dat wetten en regels opgevolgd moeten worden. Mensen gehoorzamen aan de wet omdat zij het idee hebben, dat via democratisch proces, hun leiders kiezen, en daarmee invloed hebben op wetgeving.
  De overheid wilt ten alle tijde controle behouden over de wetgeving en handhaving. Op het moment dat mensen gewapend zijn, betekent dit ook dat elke burger zich kan verdedigen tegen de macht van de overheid. En de burger kan dan ineens zelf bepalen, wat goed voor de burger is.
  Daarom wilt de overheid voorkomen dat er een te grote groep aan gewapende burgers ontstaat. Want dat wordt moet de overheid haar bestaansrecht bewijzen, naar weerbare en zelfstandige burgers. Gezien de resultaten van de overheid, is dit voor de overheid maar moeilijk te bewijzen.
  Ik noem mij nu Karel2. Om verwarring te voorkomen.

  • Ja, ik snap je punt.

   De bewijslast ligt bij de staat, als de burgers bewapend zijn. Maar Europa is het dus meer andersom. De staat bedenkt iets, dus het is goed. In Europa gaan we er niet vanuit dat een overheid kan dwalen. Was het niet Ayan Rand, die zei dat Europa nooit de geest van het liberalisme begrepen heeft. Europa is nooit verder gegaan, in het liberalisme project. Ik snap op zich haar punt. Feodale trekjes, zijn zeker blijven hangen in Europa. We zien dit ook in Nederland. Het heeft te maken met de mentaliteit van de mensen. Rand noemde het dan tribale trekken. Ik noem het feodalisme. Meester/slaaf constructies, die in de hoofden van de mensen zitten.

   Zo zegt een jongeman tegen mij, net, op youtube: het covid beleid is goed, anders zouden onze leiders gefaald hebben. De grondstelling van deze jongen is dus: wat overheden doen, is goed. Maar ik geloof niet dat we dit per se zo op school geleerd hebben. Deze slaven mentaliteit, zit dus dieper dan dat allemaal. We kunnen Rutte hier de schuld van geven, maar autoritarisme zit dieper dan hij.

   Als je een wapen mag hebben, veranderd dat ook je mentaliteit, denk ik. Je wordt geconfronteerd met een rauwe realiteit. Het bevestigd dat de wereld niet veilig is. De gemiddelde Nederlander gaat toch uit van een veiligheid als grondstelling.

   De AIVD leest mee en denkt dat we hier nu allemaal wapens gaan printen. Nee hoor, AIVDtje. Ik heb geen zin in dat soort dingen. Geen zin in gedoe met jullie. Maar als ik in Amerika woonde, zou ik zeker een wapen aanschaffen.

   • Ik heb het boek van Larken Rose, met de titel het meest gevaarlijke bijgeloof. Het geloof in de staat. En dit geloof in de staat, zit net zo diep in de geest van mensen als het geloof in God. Stel beide maar eens ter discussie, je weet niet wat je meemaakt.
    Je hebt gelijk, het autoritarisme zit diep. Het is een leefconstructie, van ouders, vrienden, werk, positie en scholing. Die veroorzaakt dat mensen zich gaan gedragen en acteren als en soort slaaf. Niet een slaaf in de traditionele zin, maar een systeem waarin de mens is gebonden aan een juridische structuur. De waarden, normen, leefregels en straffen worden van generatie op generatie doorgegeven en nog eens benadrukt via scholing, werk, sociale omgeving.
    Scholing is bedoeld om jouw een systeem van gedrag, leven en werken te leren, in de structuur die wij hebben afgesproken in Nederland. Scholing zal jouw niet leren om te denken of hoe finance werkt. Dat moet je zelf doen. Er zijn heel veel mensen die bereiken dit stadium helemaal niet, maar weten wel dat er iets niet goed zit, maar kunnen dit niet beredeneren.
    Dit is een heel geraffineerd systeem, het is briljant opgezet, echt, het is geniaal in elkaar gezet. Hier tegen vechten is heel moeilijk, omdat het systeem als goed, fatsoenlijk, netjes, braaf, vriendelijk, zo hebben wij dit afgesproken, is neer gezet. Maar, het is een corrupt systeem. En van tijd tot tijd, zijn er enkelingen die het licht binnen laten, en dan zie je direct het rot. Een paar simpele voorbeelden, de bouwfraude, dhr. bos, hij wacht op zijn geld en zit in een campertje, de toeslagenaffaire, epstein affaire etc. Het hele systeem is verrot, met een mooi laagje goudverf. En mensen die er iets van zeggen, worden kapot gemaakt. En iedereen doet hieraan mee, want er zijn HEEL veel gezinnen, die afhankelijk zijn, van de overheid om te overleven.

   • Als de mensheid dit verkeerde idee zou kunnen opgeven, zelfs zonder verder een greintje wijsheid of medeleven te vergaren, zou het grootste deel van het onrecht en de onderdrukking in één keer verdwijnen. Maar dit kan niet gebeuren voordat mensen klaar en bereid zijn om hun oordelende ogen naar zichzelf te richten om hun eigen geloofssystemen objectief te onderzoeken, te herkennen en te begrijpen, en uiteindelijk afstand te doen van het meest gevaarlijke bijgeloof.

    Een samenvatting van dat boek

    Ik denk niet dat al het geweld etc in een keer weg zal vallen, als de staat weg is. Natuurlijk niet. Geweld zit in mensen. En het uit zich via instituten. Via de overheid, bedrijven, religies of organisaties.

    Een staat is een instituut dat een monopolie op het gebruik van geweld heeft, binnen een bepaalde regio. Deze staat is in concurrentie met andere staten. Deze staat is bang voor andere staten en zal zich bewapenen. Deze staat is ook bang voor haar eigen onderdanen en zal hen controleren en drillen en indoctrineren.

    Omdat deze staten bang voor elkaar zijn en groter willen worden, sterker, machtiger, breekt er af en toe oorlog uit. Deze oorlog word dan bestempeld als zijnde ‘een vredesmissie van humaniteit’. Aangezien de bevolking een beetje dom is, komt men hiermee weg.

    Er zijn heel veel mensen die bereiken dit stadium helemaal niet, maar weten wel dat er iets niet goed zit, maar kunnen dit niet beredeneren.

    Ik snap je punt. Ik ken dit soort mensen wel. Intelligente mensen, die niet per se geschoold zijn en/of veel gestudeerd hebben, maar wel een bepaalde gevoeligheid hebben, waardoor ze door hypocrisie kijken.

    En iedereen doet hieraan mee, want er zijn HEEL veel gezinnen, die afhankelijk zijn, van de overheid om te overleven.

    Ja en hier had ik het dus over laatst met een vriend. Anarcho kapitalisme, als het wilt slagen, moet zijn nu al gaan concurreren met de staat. Het moet dan iets beters bieden voor die gezinnen die afhankelijk zijn van toeslagen. Doet zij dit niet, dan kan zij niet wedijveren met de staat. Als grote bedrijven ineens écht goede huisvesting zouden bieden, zouden ze de burgers losweken van de staat. Maar bedrijven zijn alleen maar bezig met hun eigen infantiele winstbejag. Ze stellen zich niet politiek op.

    En met ‘belasting ontwijking’ ga je echt de staat niet wegvagen natuurlijk. Een paar miljonairs die geen belasting betalen, is als een speldenprikje. Dan halen ze het gewoon bij de arbeidersklasse en middenstanders.

   • moet zij nu al gaan concurreren met de staat

    Iets dat agorisme trouwens wel doet. Direct actie, praxis. Geen spooked theorie, maar het creëren van een werkelijkheid.

   • Wat je zegt over dat je geen finance leert, dat is ook waar.

    In een systeem dat helemaal gebaseerd is op geld en concurrentie en dat soort dingen, leer je bijna niets over wereldbanken, geldstromen, globalisme, bitcoin etc. Je zou op de lagere school al vier vakken economie moeten hebben. Zeker als je hele systeem daarop gebaseerd is. Maar dan zou de rauwe realiteit te dichtbij komen, denk ik. De economie is ook een beetje taboe. Ze willen op school een ‘werknemer’ en ‘een burger’ van je maken.

    Ik heb een jaar economie gehad en mijn docent was overspannen. Vervolgens kom je dus wel in een wereld die alleen maar over geld gaat. Ik heb ook altijd een hekel aan geld gehad. Daarom trok links mij dan wel. Tot ik erachter kwam dat je geld alleen maar kan verbieden, met fascistische/communistische systemen. Dus dat werkt ook niet zo lekker.

 5. Vanwaar die moeite als perslucht geweren zoals de umarex hammer en de hatsan piledriver ( beiden 950 joule .50 (12.7 mm)) vrij te koop zijn.

  • Hebben ze ook perslucht geweren waar een bloemkool in past?
   Als hulpmiddel om ze te leren vliegen.
   Nou moet je er telkens mee gooien en het weer opnieuw uitleggen hoe ze moeten vliegen.
   Zo’n perslucht geweer moedigt ze misschien een beetje aan om wat beter hun best te doen.
   Dan hoeven ze geen aanloop te nemen.

   • Nee, er zijn wel perslucht wapens waar niet al te snuggere strontbalen tussen de 80 en de schijndood met een iq van 20 verslaafd aan dom ouwehoeren op blogs en een infantiel geloof in UFO’s op hoge bergen in passen.

   • Dat lijkt mij wel wat. Waar kan ik die kopen.

    Maar je hebt wel gelijk.
    Het is makkelijker om een bloemkool te leren vliegen dan om mij iets zinnigs te laten opschrijven.
    Bedankt voor het idee. Je motiveert mij wel hier op dit blog met dit soort ideeën.
    Ik heb het er maar druk mee.
    Maar als er een strontbaal in past, dan moet een bloemkool ook lukken.

    Of dacht je werkelijk dat jij de enige was die zich stront vervelend op een blog kon gedragen.
    Ik ben van jou nog nooit een normale reactie tegen gekomen behalve andere beledigen en vervelende opmerkingen aan iemand te richten.
    Om de aantal weken is hier iemand anders aan de beurt. Zomaar.
    En zo gaat het al jaren hier met jou. Iets inhoudelijks komt er nooit uit.
    Waarom denk je anders dat er niemand op jou reactie reageert.
    Je kan niet blijven mensen beledigen en dan nog iets normaals verwachten.

    Dan kan je mij nog niet. Ik ben daar echt veel beter in.
    Maar ik kijk met spanning uit naar je volgende reactie.
    Jij bent een inspiratie bron voor mij hier.,

 6. Je mag ook echt niks meer tegenwoordig.

  Hoewel het vuurwapen slechts 4 centimeter meet en door het kleine formaat onschuldig oogt, gaat het volgens politie Lelystad om een echt werkend vuurwapen. Een schot is niet dodelijk, maar kan wel verwonden.

  In de Wet wapens en munitie staat het wapen beschreven als ‘Dit voorwerp is bestemd/geschikt om projectielen door een loop af te schieten en de werking berust op het teweegbrengen van een scheikundige ontploffing.’
  https://www.destentor.nl/lelystad/politie-lelystad-neemt-revolver-van-4-centimeter-in-beslag-kun-je-iemand-mee-verwonden~a43c1fa0/

  • Je bent gewoon een lul met vingers, maar blijkbaar ben je te stom om dat te begrijpen. Je lult dom uit je nek, scheld anderen zoals Winston en Nayakasidosho uit . Nogmaals, erg snugger ben je niet, meer een verslaafde pisvlek.

   • Hey grote vriend van me.
    Heerlijk om weer wat van je te lezen, je kan het nog steeds.
    Ik blijf het knap vinden.
    Jezelf graftak noemen en je ook nog zo eens weten te gedragen.
    Er zijn niet veel die jouw dit na doen.

    Oh en dan nog wat.
    Die bloemkolen hier beginnen het aardig door te krijgen hoe ze moeten vliegen.
    Je had gelijk, ze zijn slimmer dan ik had gedacht.
    Maar dat is niet zo moeilijk in mijn geval.
    Maar als je nog tips hebt, ik hoor het graag.

    Maar nog 1 tip voor jou.
    Je moet niet zo veel zuipen, daar ga je raar van lullen.
    Doe je normaal ook wel maar nou valt het wel heel erg op.

   • Maar ergens begrijp ik het wel waarom jij jezelf zo’n houding aanmeet.
    Het lijkt mij ook ontzettend kut om overal uitgescheten te zijn en om zonder vrienden door het leven te moeten gaan.
    Je ziet dat wel vaker gebeuren dan, dan gaan ze zich een rol aanmeten om toch nog wat voor te stellen en daarmee hopende dat andere er in trappen.
    Nou wil ik niet direct schrijven dat ik eigenlijk intense medelijden met je heb.
    Maar daar ga jezelf nog rotter van voeler, en je hebt al zo’n kut leven.
    Zeg maar een soort van lil kleine, maar dan op internet.

   • Ik vind lil kleine wel een goede artiest

    Vraag me niet waarom

   • @ nayakosadashi2020,
    Meen je dat nou? Lil kleine een goede artiest?
    Die gozer kan werkelijk helemaal niks, en dan wordt je maar rapper.
    Ik had je iets ouder ingeschat dan een jaar of 14.

   • @ nayakosadashi2020,
    Plak eens een rap van die gast hier wat jij zo goed vind bij youtube vandaan.
    Ik ben toch wel heel erg benieuwd waar jij naar zit te luisteren dan.
    Als muziek liefhebber heb ik wel eens wat voorbij zien komen, maar echt serieus kan ik het noemen.
    En mijn muziek smaak is zeer breed.
    Van klassiek tot heavy metal en alles wat daar tussen zit.

    Ik had trouwens niet eens verwacht dat iemand al dit soort geneuzel tussen graftak en mij nog zou lezen ook.
    Maar zolang hij (als het een hij is) zich richt tot mij, laat hij verder iedereen met rust.
    En ik kan het wel hebben, ik lach mezelf rot achter de pc om die mafkees.

   • Ja, goed is niet echt het juiste woord.

    Het is natuurlijk niet iets dat ik serieus ga luisteren.

    Maar ik kan er wel om lachen, op een of andere manier. Het is gewoon een opgefokt, patserig en verwend joch. Ik zie het een beetje als theater. Zo moet je die hiphop ook zien. Je moet het niet te serieus nemen. Zie het niet als ‘goede pop muziek’, want dat is het niet. Het zijn gewoon klootzakken, die stoer doen. En dat vind ik dan vermakelijk

    Niemand weet waarom

   • Zie ze een beetje als de moderne gladiatoren. Ook als ze elkaar gaan ‘dissen’ etc, elkaar gaan afkraken. Het is gewoon platvloers vermaak, maar ik ben ook een platte geest.

   • https://www.youtube.com/playlist?list=PLuUJ9vRYFntMLyq95Qc3AJAxOgKc2oDaX

    Ik maakte een playlist, met muziek over de chaos God genaamd SLAANESH

    Slaanesh, also known as the “Dark Prince,” the “Prince of Pleasure,” the “Lord of Excess,” the “Perfect Prince,” and “Prince of Chaos” in the Imperium of Man and “She Who Thirsts” among the Aeldari, is the Chaos God of pleasure, hedonism, excess and decadence. Lust, pride and self-indulgence are the hallmarks of all who follow it.

   • @ nayakosadashi2020 ,
    Ik zeg niks. Sprakeloos. Maar ik heb het afgeluisterd.
    En zo heeft een ieder ze eigen smaak. Gelukkig ook maar.
    Anders verkochten ze maar 1CD in de winkel als we allemaal van hetzelfde hielden.

 7. En deze dan?

  Mark Rutte is één van de ongrijpbare figuren die als het ware in 2007 vanuit het niets opduiken en voordat je amen kon zeggen premier van Nederland was. Echter, als je wat verder in de achtergronden van onze premier duikt, kom er een aantal bizarre zaken aan het licht.
  https://niburu.co/binnenland/13809-bizarre-achtergronden-en-geheimzinnige-van-mark-rutte-video

  IS DUTCH PRIME MINISTER MARK RUTTE A PEDOPHILE?
  https://marthijn.nl/p/107

  ‘Factcheck: was Rutte onderdeel van een ‘pedofielennetwerk’ met Dutroux?’
  https://dekanttekening.nl/samenleving/factcheck-was-rutte-onderdeel-van-pedofielennetwerk-met-dutroux

  ‘Mark Rutte was in de jaren tachtig voorzitter van de JOVD, de jongerenafdeling van de VVD, de JOVD, die pleitte voor de ‘decriminalisering van pedofilie’ ‘
  https://www.ellaster.nl/2021/12/12/commissie-hendriks

  ‘Rutte gaf opdracht te stoppen met dossier Demmink’
  https://www.ninefornews.nl/rutte-gaf-opdracht-te-stoppen-met-dossier-demmink

  “Het geval Demmink duikt met enige regelmaat op in de nationaal afgerichte mainstream media. Deze voormalige secretaris-generaal van Justitie zou zich schuldig hebben gemaakt aan het zich talloze malen vergrijpen aan minderjarige jongens in binnen- en buitenland. De laatste keer dat deze in het nieuws kwam was toen CDA kamerlid Pieter Omtzigt zijn graaf- en onderzoekswerk naar de handel en wandel van een rijksambtenaar moest stoppen. De toenmalig fractievoorzitter van het CDA schijnt hem te hebben bevolen met zijn onderzoek te stoppen. Dit zou gebeurd zijn in opdracht van premier Rutte.”
  https://www.stopdebankiers.com/de-geheime-zaken-van-mark-rutte

  ‘Waarom is Nederland voorloper als het gaat om de rechten van pedofielen? ‘
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/06/25/trending-rutte-als-hoofdpedofiel-van-de-eu-pakt-uit-tegen-hongarije

  *** uit de spambak gehaald. Als je meer dan 4 of 5 linkjes in een reactie zet komt deze vanzelf in de spambak. Ratio ***

Comments are closed.