We hebben onze plannen al gemaakt. De officiële online leercursus Libertarian Solutions: Hoe vind je vrijheid in een onvrije wereld? zie bovenstaande agenda. Registratie open tot 7 januari op www.libertarian-solutions.com
Individuen in staat stellen gezond, rijk en wijs te worden in een onvrije wereld. Libertarian Solutions bestaat uit 4 pijlers met 3-6 sessies gepresenteerd door experts die deze tools in hun eigen leven hebben toegepast en ermee geëxperimenteerd. We focussen op kwaliteit, inhoudelijke informatie en praktische oplossingen. Leren stopt niet met het einde van de cursus. Het begint wanneer u besluit om gebruik te maken van de tools, benaderingen en acties die we te bieden hebben.

Interessant Curriculum opgezet door ervaren Libertariers zoals Mary Ruwart, Mark Skousen en vele anderen.

 

3 REACTIES

Comments are closed.