Ieder tijdperk heeft zijn kruis. Waar wij het met onder andere de EU, WEF en corona moeten stellen, maakte men zich in 1961, tijdens de koude oorlog, zorgen over een atoomaanval. De heersers veranderen de gekte blijft, hieronder een aantal scans die een tijdbeeld geven.

Kortom, als er geen voltreffer is. Dan zijn 2 dagen in de kelder, en een weekje binnenshuis voldoende om een atoomoorlog te overleven. Wellicht was dit koude berekening om te voorkomen dat er een stormloop zou zijn op de weinige goede schuilkelders waar de elite kon schuilen:

Omdat het zo’n mooi tijdsbeeld geeft hieronder scans van de huis aan huis verspreide folder:

Zet als u buiten bent een mondkapje op (een stofmasker of een doek).

De inwoners van Vlaardingen kregen een bewonersbrief. Met speciale aandacht voor de Vlaardingse huisvrouwen. Die werden opgeroepen niet passief te blijven…..

31 REACTIES

 1. Vroeger had ik een klasgenooot, zijn vader werkte bij de BB. Hij vertelde dat als er een atoomaanval zou zijn, en niet alles zou zijn opgeblazen, dan zou de BB een dodelijk goedje in het drinkwater doen want van de radioactieve straling zou iedereen ernstig ziek worden. Geen idee of dat waar was maar het verhaal is blijven hangen.

  Mooie naam “Bescherming Bevolking”. De klasse der nuttelozen zorgt alleen voor zichzelf als de pleuris uitbreekt.

 2. Is het niet meer met metalen vergiet omgekeerd op je hoofd onder de trap gaan zitten? Verder is straling in lage doses niet alleen ongevaarlijk, zelfs heilzaam. In Japan, waar ze toch wat ervaring hiermee hebben, schijn je radioactieve zeep te kunnen kopen.

   • Maar natuurlijk. Het is allemaal een joods complot. Dat maakt de oplossing ook zo aangenaam eenvoudig: even alle joden opruimen en hopla, er zijn geen problemen meer. Dit soort totaalidiotie is wel het beste bewijs dat mensen niet zelfstandig door het leven kunnen gaan en onder permanente curatele van een staat o.d. moeten staan. Dat kon wel eens niet helemaal lekker vallen op een anarchistenforum.

   • Dat kon wel eens niet helemaal lekker vallen op een anarchistenforum.

    Precies.

    Valt inderdaad niet zo lekker. Althans, niet bij mij.

 3. @ Youp,

  Wellicht een idee om dit boek is te lezen alvorens als een geprogrammeerd sufferdje te reageren:

  The Synagogue of Satan: The Secret History of Jewish World Domination – Andrew Carrington Hitchcock

  Daarnaast kan ik je het werk van Robin de Ruiter en Fritz Springmeier aanbevelen. Zij hebben zich – in tegenstelling tot jouzelf – wel verdiept in deze materie en trachten middels hun boeken en lezingen mensen de ogen te doen openen.

  Natuurlijk staat het je vrij een sufferdje te blijven en gewoon je ‘mening’ te geven die nergens op is gebaseerd anders dan wat je op school hebt moeten leren.

  Zoals gezegd: Sterkte en wijsheid 🙂

  • The Synagogue of Satan: The Secret History of Jewish World Domination – Andrew Carrington Hitchcock

   Nogal veel machthebbers, waren niet Joods. Nogal veel mensen die extreem veel macht hebben, zijn niet joods.

   Mao. Napoleon. Hitler. Bush. Caesar? Waren dat ‘de joden’? Biden is een jood? Trump is een jood? Rutte is een jood?

   Joden mochten vroeger heel veel beroepen niet uitvoeren, wegens antisemitisme, dat toen al heerste. Daarom gingen ze zich meer bezighouden met geldzaken. Bankieren, dat soort zaken. En daar kwam dan het verhaal uit voort dat ‘de joden’ heel gierig zouden zijn.

   Hebben we niet geleerd van de holocaust? Wil je joden nog steeds bestempelen als ‘het kwaad’ in de wereld?

   Gadverdamme.

   Daarnaast. Het libertarisme is min of meer in het leven geroepen, door joden. Ayan Rand? Joodse? Ja hé. Rothbard? Een jood? Ja hé.

   Maar het maakt niets uit, of ze jood zijn, of christen, of moslim, of hindoe. Want het gaat om hun ideeën, meer niet.

   • Katholieken en Moslims mochten geen geld verdienen aan geld (rente vragen op een lening). Joden mochten dat wel, vandaar.

  • @Karel. Fiets svp binnen de wettelijke lijntjes, reacties die als anti semitisch of wellicht preciezer, anti joods, kunnen worden opgevat kunnen deze site in problemen brengen met justitie. We gaan hier niet zomaar een ban geven, de cancel cultuur proberen we op afstand te houden. Ook al snapt niet iedereen deze tolerantie en zou de argeloze bezoeker kunnen denken dat vrijspreker achter de reacties staat die hier worden geplaatst.

  • Dank, ik zal kijken of ik daarvan een PDF online kan vinden. Op zich hou ik erg van samenzweringstheorieen. Alleen vrees ik dat het allemaal eindigt in onbegrip en afgunst omdat joodse mensen erg rijk zijn geworden van bankieren, enkel omdat zij als enige van de drie grote monotheïstische religies geld mochten uitlenen aan niet-joodse mensen. De nazi’s waren daar ook al niet van gediend, zeker na eerst hyperinflatie begin jaren 20 en dan de aandelencrash van 1929. Iemand moet de schuld krijgen en inderdaad ook nu is het vrij duidelijk dat er supranationale politieke aansturing plaatsvindt, misschien maakt de Rothschild familie daar wel deel van uit. Dat is nog geen exclusief joods complot. Verder zijn Ashkenazi joden de meest intelligente mensen ter wereld. Het is niet zo vreemd dat ze dan oververtegenwoordigd zijn bij de ultieme succesnummers.

 4. Dat antisemitisme hier ookal zo’n ding is. Mischien moet je naar JOOP.nl om daar met de andere socialisten te geilen op jodenhaat.

  • Vroeger volgde ik dat Joop weleens. Ze zijn voornamelijk heel woke . En de laatste tijd zijn ze erg pro vaccinatie en anti ‘wappie’ etc. Maar ik nog nooit iemand daar betrapt op joden haat.

 5. Nederlanders zijn vuile, smerige, stinkende, waardeloze, gluiperige, geldbezeten, landlopende kaaskoppen……Niks aan de hand, mag, kan, is helemaal geen probleem. Bewijs geleverd; er is nog veel ruimdenkende vrijheid in de wereld om bepaalde bevolkingsgroepen voor van alles uit te maken.

  Over de Duitsers nog maar te zwijgen. https://youtu.be/hwnoPzhjc_w

  • …o ja, Nederlanders zijn ook hielenlikkers, retenkruipers, naar beneden trappers, ellenbogenwerkers, NSB’ers en vooral judassen!! ….”juadassen” is natuurlijk wel weer op het randje.

 6. Ja joh, die kut Hollanders waar ik mee werk moeten op straat leven, Gelukkig kunnen die “vluchtelingen” een woon plaats krijgen en vreten, en nog wat punten erbij dan krijgen ze een flatscreen.

 7. @nayakosadashi2020

  “….Ik bedoel, veel van die vluchtelingen vluchten wel echt daadwerkelijk voor heel zware ellende. En wat moet je dan? Als er oorlog in je land is, moet je toch wat…..

  Om vervolgens te vertrekken naar een land wat er mede voor heeft gezorgd dat je geboorteland plat gebombardeerd is, om vervolgens dat land wat jouw geboorteland heeft verwoest ook nog dankbaar te zijn, want: je krijgt een gratis huis, uitkering, medische zorg, tandheelkundige hulp, tassen met gratis boodschappen, met de kachel gratis heerlijk op 25 graden, zonder verplichte gifspuit plus qr code. Gratis huizen die voorbij gaan aan de neus van de eigen inwoners, maar die krijgen vervolgens dan wel weer een salvo aan heel fijne gifspuiten in het lijf, per jaar, dat dan wel weer, tot ze er dood bij neervallen. ….”Mompelt daarbij iets van omvolken”, wat dan weer als complotgekte wordt geclassificeerd.

  En Rutte heeft graag dat je je woede richt op jezelf.

 8. @nayakosadashi2020

  De sprookjes van democratie brengen in het midden-Oosten, opruimen van MO politieke leiders die ze in het zoete Westen gemakshalve dictators noemen, het uitmoorden van de bevolking (wat simpel omschreven kan worden als bijkomende schade) in Syrië, Irak, Afganistán of Libië, onder valse voorwendselen
  binnenvallen van landen die werden beschuldigd van betrokkenheid bij 9/11 en in het bezit hebben van massavernietigingswapens. Nederland was één van de landen die daaraan meewerkten en bloed aan de handen heeft en toch pretenderen lief en humaan te zijn voor vluchtelingen. Daarbij zou je verwachten dat de zogenaamde slachtoffers, de vluchtelingen, daar een duidelijk en uitgesproken mening over hebben, over dergelijke foute landen, voor ze heen vluchten.

  De zogenaamde vluchtelingen zullen vaker niet dat zijn dan wat ze pretendere te zijn en ook een onderdeel zijn geweest van de oorlogsvoering? Arme vluchtelingen.

  • Omtrent westers imperialisme en de inval van Irak, ben ik het helemaal met je eens.

   Nederland was één van de landen die daaraan meewerkten en bloed aan de handen heeft

   Precies

   Maar een vluchteling uit Syrië, heeft echt een reden om te vluchten. Geloof mij maar. Ze moeten ergens heen gaan, het kan niet anders.

   En bezetten ze hier dan huizen? Ja, natuurlijk. Maar het was in Nederland sowieso al één grote puinhoop. Wel/geen vluchtelingen, maakt daarin niet zoveel verschil.

   En wat is het alternatief? Dat die mensen in Syrië kapot geschoten worden? Lijkt mij ook niet zo’n goed idee hé.

   • …”En wat is het alternatief? Dat die mensen in Syrië kapot geschoten worden? Lijkt mij ook niet zo’n goed idee hé.”…

    Alternatief is stoppen met symptoombestrijding en het kwaad bij de wortel uitroeien. Wat natuurlijk een utopie is zolang het Westen om verschillende redenen geilt op landen waar ze niets verloren heeft en waar ze grote ellende zaait. Wegblijven uit landen en deze respecteren is een wensgedachte, zolang we slechts sympathisch en symptomatisch kijken naar vluchtelingen, wat in veel gevallen niets eens vluchtelingen zijn. Deze helpen gaat nota bene ten koste van werkelijke vluchtelingen.

 9. Wat natuurlijk een utopie is zolang het Westen om verschillende redenen geilt op landen waar ze niets verloren heeft en waar ze grote ellende zaait

  Ja, precies. Men probeert de invloedssfeer te vergroten

  De USSR deed dit al, in het Midden-Oosten.

  Ja, wat is een vluchteling? Als je vlucht, ben je toch een vluchteling? Als jij en ik straks vluchten voor een QR tirannie, dan zijn we toch ook vluchtelingen? Wanneer is vluchten gerechtvaardigd? Wie mag dat bepalen? Hoeveel bommen moeten er vallen, voordat je officieel mag vluchten? Hoe verrot moet je land zijn, voordat je mag vluchten? Of ga je er zelf over, uiteindelijk?

  • Een vluchteling is in ieder geval geen migrant of is een vluchteling onder valse voorwendselen. En wie bepaalt dat een migrant welkom is in een vol huis waarbij onder het gewicht van niet te beheersen aantallen de vloeren het gaan begeven het huis instort en uiteindelijk niemand daar beter van wordt. Iedereen is welkom, ga je gang, zolang dat niet ten koste gaat van mijn leven, geluk en bezittingen. En daar zit ‘m nu precies de kneep. Valse voorwendselen, landen naar de tyfus helpen en dan het geluk zoeken over de rug van anderen, met roof, druk en geweld, in dat geval zou ik daar graag de keus en inbreng bij willen mezelf laten. Helpen ten koste van anderen is niet helpen, is smeerpijperij.

   Maar schijnbaar, tenminste als ik reacties lees van mensen die er zo over denken als jij, is het geoorloofd dat anderen hun pech, verdriet en ellende onder dwang met een overheid mogen ruilen met het geluk, de vreugde en voorspoed van anderen.

   Dan kort gesteld mag iedereen die er zo makkelijk over denkt met zoveel communistische of fascistische bescheidenheid en liefde voor anderen, van mij het hartelijke heen en weer krijgen. Neem ‘vluchtelingen’ in huis, verzorg ze, knuffel ze, voed ze, maak ze gelukkig.

   Wat een spel; roven en stelen, zelfs moorden en vervolgens anderen gelukkig maken. Bizar.

   • Ik snap wel je punt en van mij moet iedereen alles kunnen zeggen/denken. Ja, Nederland is inderdaad erg vol. Het zou beter zijn, als ze naar landen gingen die minder vol waren.

    Maar goed, nu is het zoals het is.

    is het geoorloofd dat anderen hun pech, verdriet en ellende onder dwang met een overheid mogen ruilen met het geluk, de vreugde en voorspoed van anderen.

    Het enige dat ik kan zeggen, is dat het mij persoonlijk niet zoveel uitmaakt, als hier ergens een azc staat. Wat jullie daarvan vinden, moet je voor jezelf maar gaan beslissen. Maar ik denk dat problemen als armoede, woningnood, het feit dat mensen geen vertrouwen meer hebben in de pinokkio’s. Ik denk dat dat alles veel dieper zit, dan de vluchtelingen. Het feit dat Rutte altijd liegt en het feit dat we toch weer Rutte 4 krijgen en het feit dat we straks een vaccinatieplicht krijgen, daar kan Achmed uit Syrië niet zoveel aan doen.

    Daarnaast. Vergeet ook niet hé. Ik ben gewoon iemand die ‘zijn ding doet’. De vluchtelingen komen en ‘onze’ politici besluiten wat er met ze gebeurt, blijkbaar. En ik heb er niet echt een mening over. Ik ben niet voor ze, ik ben niet tegen ze. Links zeikt op me, omdat ik niets vóór vluchtelingen doe. Rechts zeikt op me, omdat ik niets tégen vluchtelingen doe. Maar ik doe gewoon wat ik doe, wat ik wil doen. Zowel links als rechts heeft toch geen invloed op mij.

  • Niet iedereen is een held. Anders zouden helden geen helden meer zijn.

Comments are closed.