3 REACTIES

 1. Volgens mij zijn er 7 miljard mensen die last hebben van het Dunning-Kruger effect. Anders zou het nooit zo’n kolerezooi zijn overal.

 2. Machtsvertoon machtsvertoon, het is een zielig landje,

  DEN HAAG – De politie is vrijdagochtend vroeg met veel agenten in Den Haag met het oog op een mogelijk protest van boeren. Grote legervrachtwagens hebben de weg naar de toegangsweg van het Binnenhof versperd. Ze zijn neergezet bij de grote kruising, ingeklemd tussen de gebouwen van het ministerie van Financiën en de Hoge Raad. Er zijn nog geen tractoren met boeren te zien.
  Boeren meldden zich donderdagavond bij het parlementsgebouw met toeterende tractoren om zich te verzetten tegen de voorgenomen veevoermaatregel van het kabinet. ONDANKS HET PROTEST ZETTE MINISTER SCHOUTEN VAN LANDBOUW HET PLAN WEL DOOR.
  Defensie stuurde donderdagavond op verzoek van de gemeente Den Haag al 25 vrachtwagens met ongeveer zestig militairen om de binnenstad af te zetten.

  • Je zou toch willen denken dat andere protestbewegingen zich achter de boeren scharen om samen die klootzakken in Den Haag tot andere inzichten te bewegen, maar dat zal wel teveel gevraagd zijn.

   Arm Nederland.

   Groeten uit het buitenland, waar de boeren gewoon hun werk kunnen doen en de restaurants gewoon open zijn.

Comments are closed.