in deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we het volgende nieuws:

Presentatie: Peter, Yoshi en Johan

5 REACTIES

  1. ” waarbij een filmpje op Twitter zo geknipt en geplakt werd dat het leek alsof een ME’er een meisje met bloemen zomaar een tik gaf. Op andere beelden was te zien dat juist zij de agenten met geschreeuw en wuivende armen intimideerde.” En dan vragen ze zich nog af waarom ze als politie/ME de grip op de samenleving kwijt zijn, wat een zielige hufters, bang voor een jonge vrouw met wuivende armen dus meppen. Dat doen bange en zielige “mensen” namelijk, direct geweld gebruiken.

    • Niet perse bang en zielig. Sadistisch en geil op het beetje macht dat ze hebben kan ook. Lekker anoniem in je ME pak mensen meppen die niet gewapend of bepantserd zijn, want die hadden geen intentie om te vechten. Dan ben je wel de bink. Waarom ze niet even agressief zijn opgetreden tegen de BLM-sekte is dan weer onduidelijk.

    • Bekijk op café Weltschmerz het interview met haar. Wendy Kroeze.
      Eerlijk is eerlijk, ik kan deep fake videos niet beoordelen, maar de overheid heeft bij mij het nadeel van de twijfel.

Comments are closed.