Control by fear is erg effectief zoals parasieten al sinds mensenheugenis donders goed weten.  Geef me je resources en doe wat ik zeg anders zul je eeuwig branden in de hel.  Omdat het gepeupel heeft leren lezen en nu hallucineert dat ze bepaalde (grond)rechten heeft, is het iets moeilijker geworden om ze in het gareel te krijgen.  Maar het menselijk brein is niet veranderd dus de neocortex is nog steeds makkelijk uit te schakelen met een fikse dosis angst. Hier een uitleg waarom de totalitaire Staat een religie is en mass formation psychosis (Mattias Desmet) zich overal en altijd kan manifesteren.  En hier een handleiding van Stefan Molyneux voor als je je eigen belastingboerderij wilt beginnen. 


In de film ‘V for Vendetta’  is er ook een virus ontsnapt wat heeft geleid tot een Orwelliaans fascistisch regime. Life imitating Art (Noir).  In deze Goebelliaanse speech benadrukt de Opperdienaar in de film het belang van angst om het volk te overtuigen dat ze niet zonder haar heersers kan overleven.  Het zal u niet ontgaan zijn dat onze huidige verlichte despoten, geholpen door collaborerende media, ook onbeschaamd angst porno gebruiken om hun zin door te drukken. In het boek ‘Dwingeland’  wordt beschreven hoe tegenspraak in NL op polderieke wijze Kaltgestellt wordt.  

De lijst met mislukte doomsday predictions van klimaatalarmisten is zo lang en hilarisch, dat je je afvraagt hoe in hemelsnaam daar nog mensen in kunnen trappen.  Niet voor niets heet het nieuwe boek van dr. Patrick Moore  “Fake Invisible Catastrophes and Threats of Doom”. Dit boek wordt in samenwerking met stichting Clintel (goed voornemen: doneren) vertaald dit jaar.  Hier een video van Tony Heller waarin hij gehakt maakt van de ‘experts’ en hun voorspellingen mbt Noordpoolijs, inclusief een verwijzing naar Orwell. Je zou toch een keer een ‘Cry Wolf’ effect verwachten.  

In een per ongeluk gepubliceerd rapport van de Britse overheid beschrijft men: 

“How to weaponize behavioral psychology to ‘nudge’ the public into supporting measures and adopting behavior without them explicitly knowing they’re being manipulated.”  “Exploring how to make the public alter its behavior to accept the new ‘green economy’ reveals how COVID-19 restrictions have created a population with a “deep set reverence” for authority and a “powerful tendency to conform.

De “Scientific Pandemic Insights Group” waarschuwde bij de eerste lockdown:  

“substantial number of people still do not feel sufficiently personally threatened.” “The perceived level of personal threat needs to be increased among those who are complacent, using hard-hitting emotional messaging,”  

wat leidde tot talloze propaganda campagnes die de dreiging van COVID overdreven om het volk tot totale onderwerping te beuken. De ‘wetenschappers’ uit die groep hebben nu spijt dat ze deze methoden hebben gebruikt omdat ze totalitair en onethisch waren

The way we have used fear is dystopian”.

Ik wens u een 2022 met een echte komkommertijd waarin we ons weer kunnen bekommeren om te hoge belastingen en een slechte zomer (veroorzaakt door global warming) in plaats van de kommer en kwel van oprukkend fascisme. 

Hijseenberg, Nieuwjaarsdag 2022

10 REACTIES

 1. ‘V for Vendetta’

  De ‘V’ in deze film, waarin Groot-Brittannië wordt geregeerd door een totalitaire regering, is een anonieme man met een Guy Fawkes-masker. Hij is een vrijheidsstrijder. De film begint met de échte Guy Fawkes
  ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes ) die ooit probeerde Westminster op te blazen. Het volk heeft zich tijdens een periode van chaos op één sterke man gericht, om later – wanneer alles weer in orde is – tot de conclusie te komen dat het zijn vrijheid kwijt is. Ondertussen is het totalitaire regime echter zo sterk geworden dat het volk te bang is om iets te ondernemen.

  De hele film blijft ‘V’ anoniem, iemand van het volk, zonder zelf als persoon bekend te zijn. Hij dringt er bij de bevolking op aan om zich te verzetten tegen het onderdrukkende regime en hem te ontmoeten buiten het parlementsgebouw waarvan hij belooft het te zullen vernietigen. Wanneer die datum nadert veroorzaken acties van V chaos en onder de bevolking groeit steeds meer vijandigheid tegenover het bewind. V stuurt meer dan 100.000 Guy Fawkes-maskers naar de bevolking zodat iedereen in de demonstraties onherkenbaar is voor de politie ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes-masker ). De film heeft een duidelijke boodschap: iedereen heeft recht op vrijheid. Niemand heeft het recht om die te ontnemen, ook regeringen niet. Maar om deze vrijheid te houden moet het volk wel zijn verantwoordelijkheden nemen.

   • De mensen moeten juist niet naar het Museumplein gaan. Daar rekenen de regenten en hun knechten op. Daar zijn ze ook op voorbereid (politie, noodverordening).

    Men moet naar andere pleinen en parken gaan. Mogelijkheden zat: Waterlooplein, Nieuwmarkt, Heinekenplein, Westerpark, Oosterpark, enz. Niet om te demonstreren maar om elkaar een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. En gezellig een rondje lopen tussen al deze lokaties.

    Morgen moet ik toevallig op Waterlooplein en Nieuwmarkt zijn. Ik hoop er veel nieuwjaars-wensers tegen te komen.

 2. Dat is het nu net; vrijheid komt met verantwoording nemen, en dat schuwt men.

 3. Ja dat is het hem juist, men gaat rellen en vernielen of men doet niets, dát is de houding van de meeste Nederlanders. Als men gaat rellen hebben de media weer leuke sensatie-berichten om het nieuws mee te behangen en als men niets doet zeggen ze dat de meerderheid alles prima vindt. Zaken niet-doen, boycotten, maatregelen niet opvolgen, dingen vreedzaam belemmeren, rustige ‘wandelingen’ doen in grote groepen zoals in Duitsland al maandenlang; al dat is ook verantwoording nemen en handelen en kunnen álle mensen in principe doen zonder dat ze als relschoppers of ’tuig’ worden weggezet. Het jaar 2022 zal het leren of men dat ook weer alleen door andere landen laat doen of ook zelf eens een keer zijn verantwoording neemt.

  • angst inboezemen, ligt toch aan ieder zelf? Wat is dat voor zwak volk dan, waarvoor moet ik bang zijn? Angst door derden? Wie bedreigt mij? noghtans fysiek niemand, en wat geroepen word, nouja, boeien? Valse gerechtigheid, daar onder gebukt gaan, boetes, gevang? Nou nee hoor ik niet, als ik mij werkelijk angst moet laten maken, dan is het voor mijn lijfelijk behoud, indien echte bedreiging, en dan ga ik voor mijn leven. Heel simpel. Angst heb ik zo nergens voor en zeker niet een of andere politieke fukkin agenda.

  • Interessant lijstje. Wat is de context? Waardoor neemt de populatie zo drastisch af of juist niet?

 4. Als je wil zien waar de demonstranten zondag echt voor demonstreerden, wat je in géén europese media zult zien….: waarom worden de mensen ‘opgesloten en doet met niets aan de zorg’ en meteen al borden met ‘de media zijn het virus’, de indiase internationale zender WIONnews.com heeft een minuten durende video op zijn website staan die duidelijk aangeeft hoe redelijk en ook hoe democratisch (is grondrecht) deze demonstratie was
  https://www.wionews.com/videos/thousands-of-people-took-to-the-streets-of-amsterdam-to-protest-against-covid-restrictions-441882/embed

Comments are closed.