16 REACTIES

 1. Er staat dat mondkapjes nodig zijn bij sportwedstrijden. Ok, mag ik daar uit opmaken dat toeschouwers bij sport weer mogen? Want de sporters zelf hoeven geen mondkapje op.

  • @Winston:
   Beste, helaas snap ik uw reactie niet zo goed.
   Mondkapjes zijn enorm ongezond tot dodelijk toe, helpen totaal niet en worden alleen gebruikt de mensen de adem te benemen waardoor ze volgzaam en gehoorzame zombies worden.
   Het OMT zijn een stel zwaar gestoorde psychopaten die schijnbaar het land denken te kunnen regeren.
   Uit uw reactie maak ik op dat u mee doet aan een achterhoede gevecht en dat u waarschijnlijk ook een mondkapjes (muilluier) mens bent? Maar gaat u maar lekker genieten van sportwedstrijden met een muilluier op hoor.

   https://www.stichting-jas.nl/2022/01/odms-zuurstofgebrek-maskersyndroom-gaat.html

   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/12/09/het-mondkapjessyndroom-een-nieuwe-aandoening/

   • Als het alleen maar om mondkapjes en handen wassen gingen, boeide het me echt helemaal niets. Het probleem is de lockdowns en de 2G dreigingen en de vaccinatieplicht etc. Althans, voor mij dan. Ik vind ‘een mondkapje’ niet echt een afschuwelijke natuurramp.

   • @nayakosadashi2020:
    Tja, helaas voor u maken muilluiers ook voor een redelijk deel uit van het beoogde slavenleven van de gehoorzame zombies omdat het blijvende hersenbeschadiging teweeg brengt door teveel afgewerkte CO2 in ademen. Gaat u maar lekker met zo’n ding oplopen, dan wordt u vanzelf een gehoorzame zombie, precies wat de overheid wil.
    Volgens mij heeft u bovenstaande links totaal niet gelezen.

   • Ik draag ‘het kappie’ slechts over mijn mond en ik adem door mijn neus.

    Maar ik snap je punt wel hoor.

    Ik zal de link nog even lezen

 2. Het OMT wil de verplichting van het dragen van een mondkapje ( van het soort waarvoor je vorig jaar een boete kon krijgen)!!!!
  Als het allemaal niet zo triest was dan zou het hilarisch zijn om mensen te zien blunderen en balanceren op een voetstuk waarvoor ze nooit de capaciteiten voor hebben of ooit zullen krijgen.

  • Het OMT wilt en de bevolking wilt wat het OMT wilt, want het OMT wilt dat en het volk wilt willen wat de autirteiten willen.

 3. Spanje en het VK lijken corona te willen downgraden van een pandemie naar een endemie, iets waar je maar mee moet leven gelijk de griep. Er is nog wat hoop dus.

  • Dat lijkt mij een betere aanpak.

   Wat kunnen die lui van het OMT eigenlijk, behalve pis kijken door een microscoop? Ze slaan al twee jaar lang de plank mis (inclusief die domme naam). Waarom zouden ze het deze keer wel goed zien? En waarom zouden wij naar hen luisteren?

 4. Alle mondlapjes zijn “Non Medical”.
  Dus voor niet medisch gebruik.
  Virussen en je gezondheid zijn medische zaken, dus zou een medisch mondlapje verplicht moeten zijn.
  Ook kijken ze totaal niet wat voor een mondlapje gebruikt. Iedereen doet maar wat.
  Wil jij zelf mondlapjes maken van vitrage? Dan mag dat.
  Als je maar “compliant” bent. En daar gaat het om.
  Die goedkope blauwe dingen houden misschien wat stof tegen, maar verder helemaal niks.
  Wat ik het frappantste vind is dat artsen hier de volle medewerking aan verlenen.
  Zij zouden beter moeten weten door hun vak.
  Maar iedereen doet mee om nare gevolgen op korte termijn te voorkomen ten koste van heel vervelende gevolgen op lange termijn.

 5. “mondkapje oftewel een vod voor je muil” is onzin en heeft geen zin. Onderwerp u aan regime als u dat wenst. Ik heb het nooit nergens gebruikt, en doe dat ook niet. In mijn omgeving nergens problemen gehad. En 2 km verderop in Duitsland, boeit mij niet, ga ik niet meer heen. Die zijn echt gek daar. En áls er hier ook zoals in Duitsland problemen gemaakt gaan worden, en vooral de levensmiddelen markt er aan toegeeft, word het een strijd, want dat is mijn pré, levensbehoeften. Neemt men mij dat dan is oorlog, ben ik niet bang voor. Ik doe aan die nonsens en onderwerping niet mee. Dat is wat meesten nog bang maakt, het zogenaamde ( corrupte ) gezag. Ze weten dat het onzinnig is, maar doen het toch. Waarom? omdat het volgens ” overheid ” moet. Is echt waar, zo reageren mensen. Als je ze vraagt. Nemen ook maar een “turboprik” zodat ze op vakantie konden met kerst werd mij al verteld vandaag, ik heb er verder niet op gereageerd.

Comments are closed.