Volgens de CEO van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsmaatschappij OneAmerica is het sterftecijfer voor 18-64-jarigen met maar liefst 40% gestegen ten opzichte van het niveau van vóór de pandemie. 

“We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – en niet alleen bij OneAmerica“, zegt Scott Davison, hoofd van de verzekeringsmaatschappij van $ 100 miljard die sinds 1877 actief is en ongeveer 2.400 werknemers heeft .

De toename vertegenwoordigt “enorm hoge sterfgevallen” onder “voornamelijk mensen in hun werkzame leeftijd” die door de werkgever afgesloten levensverzekeringen hebben via OneAmerica, volgens The Center Square. Directe toegang tot The Center Square is geblokkeerd want ‘mensen moeten natuurlijk niet de verkeerde informatie krijgen’.

“En wat we net in het derde kwartaal zagen, zien we doorgaan in het vierde kwartaal. Dat is dat de sterftecijfers met 40% zijn gestegen ten opzichte van wat ze waren vóór de pandemie”, zei Davison vorige week tijdens een online persconferentie. “Om je een idee te geven van hoe erg dat is: een catastrofe van één in 200 jaar zou een stijging van 10% zijn ten opzichte van pre-pandemie.  Dus 40% is gewoon ongehoord”, voegde hij eraan toe.

Volgens Davison zijn de meeste sterfgevallen die worden ingediend niet geclassificeerd als te wijten aan Covid-19.

“Wat de gegevens ons laten zien, is dat de sterfgevallen die worden gerapporteerd als COVID-sterfgevallen de werkelijke sterfgevallen onder mensen in de werkende leeftijd als gevolg van de pandemie sterk onderschatten. Het is misschien niet allemaal COVID op hun overlijdensakte, maar het aantal sterfgevallen is wel gestegen met enorme aantallen”, zei hij, eraan toevoegend dat het bedrijf een “opleving” heeft gezien in het aantal invaliditeitsclaims – eerst op korte termijn en nu op lange termijn.

“Voor OneAmerica verwachten we dat de kosten hiervan ruim $ 100 miljoen zullen bedragen. En dit is onze kleinste onderneming dus het heeft daar een enorme impact op”, zei hij, eraan toevoegend dat de kosten zullen worden doorberekend aan werkgevers die deelnemen in de collectieve levensverzekeringen.

Op dezelfde persconferentie waar Davison sprak, zei Brian Tabor, de president van de Indiana Hospital Association, dat ziekenhuizen in de hele staat worden overspoeld met patiënten “met veel verschillende aandoeningen”.

In een vervolggesprek zei hij dat hij geen uitsplitsing had waaruit blijkt waarom zoveel mensen in de staat in het ziekenhuis worden opgenomen – voor welke aandoeningen of kwalen. Maar hij zei dat het buitengewoon hoge sterftecijfer dat door Davison werd geciteerd, overeenkwam met wat de ziekenhuizen in de staat laten zien.

Het aantal gehospitaliseerden in Indiana is nu hoger dan voordat het Covid-19-vaccin een jaar geleden werd geïntroduceerd. En het is in feite hoger dan op enig moment in de afgelopen vijf jaar, volgens Dr. Lindsay Weaver, de medisch directeur van Indiana.

Als dit rapport stand houdt en wordt bevestigd door anderen in de droge wereld van levensverzekeringsactuarissen dan hebben we zowel een enorme menselijke tragedie en een astronomisch falend overheids- en gezondheidszorgbeleid van de Amerikaanse regering  om de burgers die voor deze “service” betalen, te dienen en te beschermen.

Dan hebben de zo agressief gepromote genetische vaccins gefaald. En de tegenwerking om vroegtijdige behandeling met levensreddende medicijnen- als Ivermectine – te voorkomen hebben bijgedragen aan een enorm en vermijdbaar verlies van mensenlevens.

Op zijn slechtst impliceert dit rapport dat de vaccinatiemandaten op de werkplek hebben geleid tot wat een echte misdaad tegen de menselijkheid is. Massaal verlies aan mensenlevens bij werknemers die gedwongen zijn om een toxisch vaccin te moeten laten injecteren.

Met dit alles hebben we ook de meest massale, wereldwijd gecoördineerde propaganda- en censuurcampagne in de geschiedenis van de mensheid meegemaakt. Alle grote massamedia en de sociale-mediatechnologiebedrijven hebben gecoördineerd om elke discussie over de risico’s van de genetische vaccins EN/OF alternatieve vroege behandelingen te onderdrukken en te censureren.

Als dit rapport klopt, moet er verantwoording worden afgelegd. We hebben het niet alleen over het verkrachten van het eerste amendement van de grondwet van de Verenigde Staten en het in de modder stampen met een leger van door kunstmatige intelligentie aangedreven zware infanterie. Dit artikel leest als een droge beschrijving van een vermijdbare massale gebeurtenis veroorzaakt door een verplichte experimentele medische procedure. Eentje waarvoor alle kansen voor de slachtoffers om zichzelf te informeren over de potentiële risico’s methodisch zijn gewist van zowel het internet als het publieke bewustzijn door een internationale corrupte kliek die opereert onder de vlag van het “Trusted News Initiative”. George Orwell zal zich in zijn graf omdraaien.

Ik hoop dat ik het mis heb. Ik vrees dat ik gelijk heb.

Bron: ZeroHedge

10 REACTIES

 1. Voor experimenteel gebeuren toch doorvoeren, zonder deze bijwerkingen met de dood erop volgt?
  Mag nog geeneens met holocast vergeleken worden? Terwijl dit wereldwijd uitgevoerd wordt gaat dit op 3de WO lijken.

 2. Dit was toch allang bekend dat dit zou gebeuren als de gevolgen van die gif prik.
  Het kan een jaar duren, een aantal jaren. Maar het is onherroepelijk.
  Maar de hoeveelheid aan mensen die er uiteindelijk aan sterven zal massaal zijn.
  Ze hebben als het ware een tijdbommetje ingebracht waar niemand van weet wanneer deze ontploft.
  Als iedereen binnen 2 tot 5 dagen dood zou neer vallen, dan hadden ze de bevolking niet zo gek gekregen om allemaal je prik op te halen.

  Ze hebben nog steeds geen bewijs waarmee ze kunnen aantonen dat corona bestaat.
  Er is nooit een virus geïsoleerd. Ze hebben helemaal niets.
  Je moet het maar aannemen dat er iets aanwezig is waarvan je kan overlijden.

  Maar misschien hadden al deze mensen de verkeerde hardware aan bord om goed aan te sluiten op het 5G netwerk.
  Daar kunnen ze verder dan ook niks mee met wat ze van plan zijn.
  Vele zullen er nog onnodig sterven als gevolg van iets experimenteels, waar eigenlijk helemaal niets bekend van is.
  Het is alleen vervelend dat ze hier de weigeraars en de wappies voor aanwijzen als schuldigen.

  • Jep, ze gaan dood. Hoeveel er dood gaan, een deel of allemaal, en wanneer, dat zal moeten blijken. Ik richt me alvast op de post-covid-wereld.

 3. Er moet maar eens een nieuw Neurenberg tribunaal komen voor alle politici en ambtenaren die dit hebben aangericht. Want hoeveel doden, zieken en invaliden hebben hun wanbeleid en onwil intussen verorzaakt?

  • Om een tribunaal vragen is natuurlijk zinloos zolang dezelfde machthebbers de baas zijn.
   Niemand gaat hier aan mee werken om mensen hiervoor uitleveren.
   En dan nog nog.
   Uitleveren aan wie? Wie benoemt deze mensen? Zijn deze mensen erkend als bevoegd?
   Of trekken we er gewoon 30 van de straat af, willekeurig.
   Geven we ze een toga en een hamer om recht uit te mogen spreken.

   Dat gezeur over een tribunaal gaat een beetje lijken op, de kruik gaat net zolang te water tot deze barst.
   Het is allemaal zo niets zeggend zonder betekenis, waar nooit over na gedacht is.
   Het wordt alleen herhaald wanneer het weer uitkomt.

   • Covid-gelovigen nemen een prik. Als ze dood gaan komt een tribunaal voor hen te laat. Een tribunaal haalt de doden niet terug, maakt de prik niet ongedaan.

  • Ik kaart het aan meer om de provocerende gedachte dan dat ik het een reeële mogelijkheid vind. Aan de andere kant, moet het tuig er ongestraft mee wegkomen? Voor de doden is het te laat. Voor de anderen niet.

   Ze zien zichzelf als heiligen. Dat zie je goed nu een ‘mensenrechten’ onderzoeker van de VN de politie als criminelen afschildert vanwege het geweld bij de demonstratie zondag. Moet je de vakbonden horen janken. Ik vind het wel grappig nu ze een spiegel is voorgehouden. Een uniform of geparfumeerd in maatpak maakt geen heilige van een schooier.

 4. Met dit alles hebben we ook de meest massale, wereldwijd gecoördineerde propaganda- en censuurcampagne in de geschiedenis van de mensheid meegemaakt. Alle grote massamedia en de sociale-mediatechnologiebedrijven hebben gecoördineerd om elke discussie over de risico’s van de genetische vaccins EN/OF alternatieve vroege behandelingen te onderdrukken en te censureren.

  Wat ik heel schimmig vind, is dat je op youtube filmpjes niet meer kan disliken. Dit is erger dan je zou denken. Ik wil namelijk wéten, hoe mensen reageren op bepaalde ontwikkelingen. Dat geeft mij namelijk een beeld van de politiek, de maatschappij, de ontwikkelingen. Dit beeld word mij nu afgenomen. Ik mag niet meer weten, wat als het ware de publieke opinie is.

  Als het RIVM, of de overheid iets post op youtube, dan wil ik weten hoeveel mensen het liken en hoeveel het disliken. Even los van of ik voor of tegen het RIVM ben.

  Als Willem Engel iets post, wil ik weten of mensen dat massaal liken, of disliken. Ik wil dat weten als ik voor Engel ben, maar ook als ik tegen Engel ben. Ik kan dan namelijk alles beter in perspectief plaatsen. Het geeft mij een overzicht.

  We hadden dus allemaal massaal youtube moeten verlaten, toen die dislike knop weg ging. Maar zo snel gebeurt zoiets dan weer niet. Dat is dan wel echt onze eigen schuld. Dat doen de mensen zelf. Ze blijven vastklampen aan zoiets. Aan de andere kant zijn er ook weinig alternatieven.

  Ik kan me herinneren, dat filmpjes van het RIVM 200 keer geliked en letterlijk 300,000 keer gedisliked waren. Het zag er niet zo mooi uit voor ze. Dus dan maar censuur, denken de deugneusjes, want ‘wappies’ gooien roet in het eten. Maar die censuur zal tegen iedereen gebruikt worden, dat snappen ze dan weer niet.

  • Mensen vinden hun weg wel. Youtube is handig als je de dempers van je wasmachine wil vervangen of de remschijven van je auto.

 5. Als ik had moeten gokken, zou ik denken dat ze een keer per ongeluk alle ouderen zouden omleggen. Dat zet kwa geld de meeste zoden aan de dijk voor ze. Dat er uiteindelijk enorm veel mensen in de werkzame leeftijd sneuvelen, had ik niet zo snel verwacht. Misschien wordt het toch allemaal niet zo bewust gepland en klooien ze gewoon maar wat aan.

Comments are closed.