Nu de eindeloze lijst met bijwerkingen van het ‘safe and effective’ serum van Pfizer bekend is, gaat een verpleegster los hierover.

 

7 REACTIES

 1. ‘safe and effective’ is relatief. Dat weet de schrijver ook wel. Absolute veiligheid en effectiviteit kan niemand bieden.

  • ‘Het vaccin is veilig en effectief en bijwerkingen zijn zeer, zeer zeldzaam’. Hoe vaak ik dat niet gehoord en gepersifleerd heb ?!

 2. De eerste 10.000 documenten over het pfizer vaccin zijn vrijgegeven en die zijn schrikbarend. het aantal gemelde bijwerkingen is gigantisch en dit gaat enkel maar over de eerste drie maanden van het vaccin. Het gaat zelfs de kant op dat voor gezonde mensen het vaccin net zo gevaarlijk dan wel gevaarlijker is dan het virus.

  OP het altijd verhelderende kanaal van Dr. John Campbell op Youtube, worden alle links gegeven naar de betreffende stukken en diverse andere zkaen. De arme man die altijd geloofde in de noodzaak van de een vccin was zichtbaar aangeslagen na het lezen van maar een klein deel van de documenten, ik hoop dat het geen probleem is dat ik hieronder een link naar zijn video bijsluit. De man geeft altijd eerlijk verslag van de vele meidische onderzoeken en is een expert op het gebied van medische onderzoeken waar hij zelf tientallen jaren werkzaam was.

  https://www.youtube.com/watch?v=7YOD9drZasM

 3. Overheid vraagt jongeren om een nutteloze booster op te halen.
  Verteld er dan ook bij dat het zinloos is.
  Maar dat handig is om te reizen. niet omdat je er iets aan hebt verder.

  In een ronduit wanstaltige Twitterpost stelt het ministerie van Volksgezondheid (VWS) dat jongeren eigenlijk geen booster nodig hebben omdat het medisch niets voor ze doet. Maar ze worden tóch opgeroepen om zich te laten ‘prikken.’ Want zo kunnen ze makkelijker reizen.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2022/03/ranzige-vaccinverkoper-ministerie-van-vws-tegen-kids-je-hebt-geen-booster-nodig-maar-doe-maar-wel-om-te-reizen/

Comments are closed.