Project Veritas publiceerde gisteren een  onthullende undercover video waarin de Pulitzer Prize-winnende correspondent van de New York Times, Matthew Rosenberg, sprak over de gebeurtenissen van 6 januari 2021 in het Capitol. Rosenberg, die voor de Times verslag doet van nationale veiligheidskwesties, zegt op de undercovervideo dat “er een heleboel FBI-informanten waren onder de mensen die het Capitool aanvielen.”

Deze onthulling is een breuk met Rosenbergs berichtgeving over de kwestie waarin hij zo’n idee van FBI-informanten in de menigte typeerde als een ‘herinterpretatie van 6 januari’. Dit was niet de enige keer dat Rosenbergs commentaar op de undercoververslaggever van Project Veritas zijn eigen gepubliceerde woorden rechtstreeks tegensprak. Ondanks dat hij een Veritas-journalist vertelde dat 6 januari “geen big deal” was, zegt zijn artikel dat het bagatelliseren van de gebeurtenissen van die dag “de volgende grote leugen” was.

1 REACTIE

  1. Het maakt niet uit wat de waarheid is. Het gaat er om wat de mensen geloven want daar zullen ze naar handelen of het nu waar is of niet.
    Daar komt het spreekwoord vandaan: De leugen regeert

Comments are closed.