De baas van Schiphol is zonder enige twijfel een zeer ontwikkeld en beschaafd heerschap, dat niemand op enige vorm van onbeleefdheid zal kunnen betrappen.

Maar als hij zou werken voor Donald Trump, zou deze hem al lang naar huis gestuurd hebben, want hij is niet erg geschikt voor zijn functie. Hij krijgt zijn zaakjes niet voor elkaar en dat is erg schadelijk voor tienduizenden reizigers per dag, die hun tijd op de luchthaven verspillen.

Zou de luchthaven onder bevel staan van Donald Trump, dan zou deze ongetwijfeld binnen een week de logistiek in orde gebracht hebben en daarmee voor miljoenen passagiers hun dag gered hebben. Weliswaar is Donald een brutaal heerschap en een proleet van de eerste orde, maar in dergelijke gevallen kan men beter een proleet aanstellen die van wanten weet dan iemand uit ons kent ons kringen die het laat afweten.

Dat zij die over dergelijke benoemingen gaan, voor het oog van de gehele wereld de schadeklok nu al weken dagen nacht laten doorlopen, zou men als crimineel kunnen bestempelen. Maar het gaat, zoals het gaat en het gaat slecht.

Hugo van Reijen

3 REACTIES

 1. Dit hoort bij “The Great Reset”.
  Vliegen zo onaangenaam mogelijk maken, en straks helemaal verbieden.
  Is het toeval dat op zoveel vliegvelden wereldwijd hetzelfde aan de hand is?
  Overal personeelstekort?
  Het is zo gepland.
  Alles moet kapot. De zorg. Energievoorziening. Bedrijven.
  voedselvoorziening.

 2. Het is de bedoeling dat in 2029 de meeste Britse vliegvelden sluiten en dat vliegen rond 2050 helemaal wordt verboden. “Het treiteren en saboteren van reizigers door Schiphol en KLM heeft vast niets met deze agenda te maken, toch?” vraagt Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols.

  De chaos op de luchthavens is rechtstreeks afkomstig uit het boek ‘Covid-19: The Great Reset’ uit 2020 van Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum. “Schwab heeft de crisis in de infrastructuur voorzien, maar liet het gebeuren. Dat zegt genoeg. Hij vindt het prima omdat het goed uitkomt,” stelt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. “Alles moet kapot.”
  https://www.ninefornews.nl/chaos-op-schiphol-en-andere-luchthavens-rechtstreeks-afkomstig-uit-boek-van-schwab-over-great-reset/

 3. en de gebruikers denken slechts: t’is te mooi om waar te zijn. Het totalitsarisme wordt nog niet als zodanig ervaren. Dat is ook het leuke ervan.

Comments are closed.