De paus wil dat iedereen zijn covidshot krijgt. Er is een munt uitgegeven die laat zien hoe een jongere, die sowieso niet beschermd hoeft te worden tegen covid, een injectie krijgt.

U kunt deze munt, onderdeel van een set, voor 180 euro alhier bestellen en daar kunt u de volgende tekst lezen:

The 20 euro silver coin, designed by Chiara Principe, is dedicated to a current theme that is very close to Pope Francis’ heart: treatments to counter the pandemic and the need to be vaccinated. The coin depicts a doctor, a nurse and a young person who is ready to receive the vaccine. The Holy Father has repeatedly stressed the importance of vaccination, recalling that healthcare is “a moral obligation”, and it is important to “continue efforts to immunise even the poorest peoples”.

10 REACTIES

  • “Deze video is verwijderd wegens schending van de communityrichtlijnen van YouTube
   Meer informatie”

   Censuur…
   Is er een andere link naar deze video?

 1. Erg veel vertrouwen heeft hij dus niet in z’n grote baas, ergens daarboven op een wolk, als de paus zelfs al met gifprikken gaat lopen leuren dat het allemaal wel goed komt als je maar gelooft en dagelijks er een paar gebedjes tegenaan gooit.

 2. Je kunt op Rumble video’s vinden van de katholieke “tegenpartij” in de persoon van Aartsbisschop Vigano. Bijvoorbeeld:
  https://rumble.com/vpelhb-breaking-exclusive-archbishop-vigano-appeals-for-a-worldwide-anti-globalist.html
  Vigano wordt in de MSM natuurlijk gezien als “complotdenker”.

  Het waardevolle is te horen dat er blijkbaar verschillende meningen bestaan.

  Ik stel vast dat niet iedereen het in alle standpunten met Paus Franciscus eens is. Mensen die zelf nadenken nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen leven. Ze zijn hun eigen autoriteit. Dat is libertarisch gedachtengoed. Zelfstandig nadenken en beslissingen nemen is belangrijk voor het overleven: mensen die “leiders” volgen zijn gemakkelijker slachtoffer van slecht leiderschap.

  Voor katholieken geldt dat de “leiders” de “dienaren van allen” zijn. Er geen autoriteit buiten God. Ook geldt voor hen dat gelovigen “kinderen van God” zijn. Ik vraag me wel eens af: wat is het kind van een kikker? Wat is het kind van een aap? Uiteindelijk komt het erop neer dat de mens zijn eigen autoriteit is. Daar verandert een paus, een president of een Führer niks aan.

 3. Ach, popie Jopie is er achter dat er multiversums bestaan en waarschijnlijk ook nog ET. Genoeg reden om aan te nemen dat zijn allerhoogste baas gewoon een verzinsel is. Als wraak ga je dan gifprikken promoten…………

Comments are closed.