We moeten draconische milieu maatregelen nemen: ‘voor de toekomst van onze kinderen’.

Wel pijnlijk dat hun toekomst in de woningbouw, door die maatregelen, vandaag al is afgelopen.

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

7 REACTIES

 1. Ik wil graag iets eenvoudigs bouwen in de natuur. Maar dat mag niet. Ik zit opgesloten in mijn veel te dure woning, downsizen is onmogelijk. Ik word geacht zonnepanelen aan te schaffen, een warmtepomp en een elektrische auto.

 2. Schooltijden lopen synchroon aan openingstijden van fabriek en kantoor. 100% industrieel. Met de boosters en de pokken gaat het gelukkig de goede kant op. We wachten op massale sterfte van de zieke bevolking. Hele wijken kunnen worden teruggeven aan de natuur.

 3. ‘Voor de toekomst van onze kinderen’. Het lijkt erop dat de vorige generaties vooral zijn gericht op het zo duur mogelijk verkopen van hun woning. ‘Na ons de zonvloed’. Dat is het piramidespel waar we in zitten.

  Ouderen vertellen trots dat hun kind of kleinkind een hypotheeklening heeft weten te verkrijgen van astronomische omvang.

 4. je kunt er vergif op innemen dat als de gaslevering het laat afweten de houtkachel stook gaat toenemen.
  Tijd voor een code rood, oranje en geel. Wit is helaas al gereserveerd voor een paus en ook niet zo handig bij zware mist.

  • Op die houtkachels zal wel gehandhaafd gaan worden, net als op illegale landbouw. Noodaggregaten worden opgespoord met drones met warmtebeeldcamera’s.

   • de handhaver heeft zelf ook een houtkachel dus dat valt in de praktijk vies tegen.
    en vergeet niet dat ook deze ambtenaar om 5 naar huis moet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in