Tien minuten lang genieten van duurzame energie. Verder geen commentaar.

 

2 REACTIES

  1. wat een rommel. en dat ongeluk in NL was wel heel tragisch, als 2 mensen zouden omkomen bij een kerncentrale dan sluit Merkel meteen alle kerncentrales, sterker, dat deed ze al bij nul doden (fukushima) , maar wij gaan lekker door met het subsidieren van die bat -chomping ,bird -slicing eco crucifixes die weinig bijdragen aan energie voorziening maar wel het net overbelasten waardoor er geen nieuwe bedrijven meer kunnen worden aangesloten. Atlas shrugged.

  2. Vond het altijd wel wat zo’n draaiend kruis ter ere van het milieu zo in het landschap.
    Naar ik vernomen heb zit er niets anders op dan begraven. Vergeet niet de gebruiksaanwijzingen bij te sluiten, dat maakt van onze toekomstige burgers geen spoorzoekers!

Comments are closed.