“Ik geloof niet in een grote overheid, maar het zou illegaal moeten zijn om er zo goed uit te zien.” (Klassieker)

“Hallo, ik gebruik deodorant.”  (Dit zal je onderscheiden van de rest van de libertariërs) 

‘Toen ik je zag, inflateerde mijn hart sneller dan fiat geld”.  (Voor de libertarische macho kan hart vervangen worden door een ander favoriet lichaamsdeel) 

‘Meisje, je zorgt ervoor dat ik bijna een regeringsdocument zou willen tekenen dat mijn eeuwige liefde voor jou bevestigt. Bijna.’ (Voor de romantische libertarier) 

“Zullen jij en ik naar een rustigere plek gaan en naar mijn podcast luisteren?”  (Zo kun je ook meteen het aantal luisteraars verdubbelen) 

“Ben jij een belastingverlaging?  Want daar kan ik me wel in vinden” 

‘Ren alsjeblieft niet weg. Ik ben extreem eenzaam.’  (Eerlijkheid wordt soms gewaardeerd)

“Je mag me Vrije Markt noemen, want je kan gewoon gaan liggen en mij het werk laten doen” 

“Ik droom van jouw private sector” 

‘Belasting is diefstal. Wil je neuken?’  (Efficient, het leven is kort) 

BRON

21 REACTIES

 1. Op elk potje past een dekseltje, moeten jullie maar denken.
  Dus uiteindelijk zal het wel goed komen met jullie.
  En daarom zijn er ook lelijke vrouwen op deze wereld. Dus dat scheelt weer dan.
  Als er alleen maar knappe vrouwen waren, dan kwamen al die libertariers nooit aan een vrouw.
  Ze hebben echt overal rekening mee gehouden gelukkig.
  Ook met jullie, beste libertariers.

  • De echte vraag, die langzamerhand geen vraag meer is…
   Wil iedere pot wel een dekseltje?

   Als sekse 3 D te printen is…wat is sekse dan nog…?

   • Interessante ontwikkelingen inderdaad. Volgens Scott Adams (die van Dilbert) zal de combinatie van Virtual Reality, directe hersen stimulatie (neuralink etc) en eventueel wat drugs/neurotransmitter en (3D geprinte) hulpmiddelen een seksuele ervaring creeren die veel beter is dan de old school methode. Tel daarbij op dat je de investering in daten kan overslaan, geen ziektes kan oplopen en ook de overheid beter buiten de deur kan houden (geen huwelijkscontract, geen delen van je vermogen/huis als men te lang ‘ duurzaam’ samenwoont (in sommige jurisdicties) en ook geen valse aangiftes van aanranding als je niet elke 10 seconden om consent vraagt) en het is de vraag of er nog veel overblijft van de ouderwetse relatie tussen man en vrouw. Abortus vraagstuk wordt zo wel mooi opgelost. Kinderen krijgen is binnenkort ook geen probleem meer, met of zonder ei/sperma donor en met of zonder wat genetisch gesleutel.

  • @ Bert, schoonheid is relatief, dus de situatie met alleen maar knappe dames is moeilijk voorstelbaar. Stel dat alle dames er uit ziet als Pamela Anderson (in haar prime) dan zou een libertarier niet alleen juist wel een vrouw kunnen krijgen, maar zelfs eentje die er uit ziet als mevr. Anderson.

   • Sinds Pamela d’r kop heeft laten verbouwen voor een klein vermogen, om er zogezegd nog beter uit te zien, valt Pamela bij mij al jaren onder de categorie extreem lelijke wijven.
    Dus een slecht voorbeeld vandaag de dag.
    Toen ze net begon in een rood badpak zag ze er nog goed uit.
    Maar dat is alweer ruim zo’n 30 jaar geleden of meer.
    Daar had ze het bij moeten laten, dan was het ongetwijfeld nu ook nog een mooie vrouw.
    Daarna is dat alleen maar bergafwaarts gegaan, en niet zo een beetje ook.
    Sommige mensen moet je tegen zichzelf in bescherming nemen omdat sommige nogal doorslaan onder alle bekendheid.

    En blonde vrouwen die vallen bij mij sowieso al af.
    De meeste hebben iets onuitstaanbaar in combinatie met een soort van onhebbelijk gedrag omdat ze meestal zichzelf nogal zeer bijzonder knap vinden.

   • Schoonheid is inderdaad relatief

    (mee eens)

    Niemand is lelijk.

    Ik zelf, ben zeer aantrekkelijk, qua uiterlijk dan. Mijn karakter is minder.

    Wel veel macho praat hé, hier, trouwens. Mag wel hoor, ik ben voor free speech, zoals je weet.

    Ik denk dat het me niet eens echt om uiterlijk gaat. Het gaat meer om wat ze zegt en hoe ze doet. Ze kan wel mooi zijn, maar dat is verder nog niets. Het is psychologisch !

   • naya 2020,
    ” Ik zelf, ben zeer aantrekkelijk, qua uiterlijk dan.”

    Inderdaad, best wel veel macho praatjes als je zo iets tegen komt.
    Maar aan een beetje eigendunk mankeert gelukkig niks.
    Dat maakt een mens tenslotte zelfverzekerd van zichzelf.
    En uiteindelijk moet iemand dat toch doen, dan kan je maar beter zelf zijn.

    Maar gelukkig zijn we nog niet zo erg als een gemiddelde studenten vereniging.

   • Maar gelukkig zijn we nog niet zo erg als een gemiddelde studenten vereniging.

    hahaha

    Ja, wat wilde ze nou, bij dat corps? Vrouwen hun nekken breken?

    Bizar hé. Wat een gewelddadigheid.

 2. Ik heb nog nooit een vriendin of zelfs sex gehad.
  Wilde dat van Klein kind af aan al niet.
  Ik zag de slechte huwelijken binnen mijn familie.
  Ik ben 57 jaar, en vrachtwagenchauffeur.
  Ik kan goed tegen de stilte en eenzaamheid.
  Onderweg luister ik alleen maar podcasts van Stefan Molyneux of Café Weltschmerz.
  De zin in sex wordt minder met het jaar dat je er geen had.

  • Sorry, ik begrijp u niet.
   Slechte huwelijken zijn mogelijk een reden om geen huwelijk te willen maar je kan toch nog wel een soort LAT relatie hebben met (en vooral: voor) seks?
   Of, zo u wat minder conservatief is, i.p.v. een exclusieve (LAT)relatie kan je desnoods ook aan de lopende band one night stands hebben?

   Ik neem gemakshalve aan dat u wel af en toe masturbeert.
   Daar is niks mis mee en is niet om zich voor te schamen.
   Vele getrouwde mannen doen het ook en zeker een hele hoop ongetrouwden.
   Maar nu mijn vraag: fantaseert u daarbij over 1 welbepaalde dame die u kent (daarom niet oneindig, desnoods na enkele maanden of jaren ineens een andere) OF fantaseert u ad hoc de ene keer over deze, de volgende keer over een andere en in gaat het dan om iemand die u kent of om dames die u niet kent (hoeft niet van pornhub te zijn, kan ook gewoon een actrice of popster zijn).

   Sorry als u de vragen nogal indiscreet vindt.
   Ik kan opbiechten dat het er bij mij van afhing.
   Voor ik trouwde fantaseerde ik aan de lopende band over vrouwen maar het verschil was: als ik op deze of gene verliefd was, dan was ik “trouw”/”monogaam” in mijn fantasien maar tussen 2 verliefdheden in, was ik erg “gevarieerd” in mijn gefantaseer.

   De reden waarom ik het vraag, is om u aan het denken te zetten.
   Mocht blijken dat u fantaseert over een en dezelfde bekende (en mits die nog single is), … probeer dan eens haar te benaderen. Met het oog op een complete relatie of alleen voor sex.
   Maar werkelijk: het kan uw leven veranderen.
   Beslis liefst om geen kinderen te maken zodat een eventuele relatiebreuk hen niet (emotioneel en anderszins) treft.
   Maar ik zou aanraden om het voor uzelf gewoon te proberen.

   Zelf had ik pas laat eindelijk succes bij de dames (voor het eerst op mijn 26e) maar eenmaal dat begon, wel 3 relaties. Die duurden niet bijster lang en in 2 van de 3 gevallen had de bitch een verborgen agenda en deed ze me -emotieneel- veel pijn.
   M.n. de derde had me mijn vertouwen in vrouwen en in de mensheid in het algemeen doen verdwijnen. Ik stond op de rand …

   Maar toen kwam ik na 3 jaren als emotioneel wrak plots een meisje tegen die mij als een soort vondeling oppikte en zich over me ontfermde en … daar ben ik dan ca. 3 jaar later mee getrouwd, ondertussen al ruim 14 jaar. Ben ook vader van 2 schatten van dochters.
   Er was echt een leven voor en een leven na het vinden van de ware.

   Ik wens u het beste en hoop daar met bovenstaande inzicht een beetje te hebben aan bijgedragen.

   • Ik fantaseerde vroeger altijd over mijn juf. Op de middelbare school, zegmaar. Echt een sexy juf had ik, Jezus ! Als jongen van 16, werd ik helemaal verlegen van haar etc, als ze me iets ging uitleggen bijvoorbeeld.

    Ik had dus ook een vriendin, maar ze maakte het uit. Maar, daar ben ik natuurlijk helemaal niet ‘boos’ over. Want, het is aan haar. Ik snap die wrok niet, die vele van jullie hebben, naar vrouwen toe.

    Ja, als ze vreemd gaat? Naja, naar dat dat gebeurt. Ik zou het dan uitmaken en zand erover, verder. Ze vind die andere kerel dan blijkbaar leuker. Helaas is de relatie dan afgelopen. Die andere kerel heeft haar versierd en ze vond mij niet leuk genoeg. En dat mag.

    Jullie als vrije markt liefhebbers, zouden dit moeten begrijpen. Ook de huwelijksmarkt, liefdesmarkt, is een vrije markt, met aanbieders en concurrenten etc. Vele kerels vonden mijn ex leuk (want het is een magische vrouw). En, als ze mij dan op een gegeven moment dumpt voor een ander, dan is dat wat het is. Waarom zou ik daar ‘boos’ om worden? Het zou me wel verdriet doen, maar ik zou niet ‘boos’ zijn. Want, ze is me toch niets verschuldigd.

  • Ik zou in jouw geval toch een paar keer goed bil gaan, straks wil je misschien wel maar kan het niet meer. Door bloeddruk pillen of iets dergelijks.

   Als je zo 1,2,3 geen aantrekkelijke vrouw (jouw standaard) versieren kan dan zou ik een paar mooie ‘hardbodies’ inhuren ergens.

   @ nayakosadashi2020. Ik snap die wrok ook niet helemaal. Daarom gooide ik maar de P I M P video hierboven neer. Beetje glamour, luxe, gein, en zo kun je ook naar de zaak kijken.

 3. Heb in m’n leven mij vaak laten verleiden door vrouwen, heerlijk en geen klagen, liet het graag gebeuren. Voor mij zijn vrouwen de mooiste wezens sinds de uitvinding van de mens, maar zonder gebruiksaanwijzing of benodigde ervaring bijna niet te hanteren, te begrijpen of mee uit te houden en heb de nodige woorden met ze gewisseld. Het vrouwwezen geeft een behoorlijke beperking van de vrijheid bij fatsoenlijke en harmonieus willen settelen. Zeg gerust het is als vuur en water. Maar, vrouwen; ik haat ze zoals ik van ze houd. Jammer ook dat vrouwen zich laten aansmeren dat ze gelijk zijn aan mannen, zijn ze verre van dat, wees gerust, zijn ze in positieve zin.
  Vrouwen, verlaag ze niet tot man zijn.

  Lesbisch/bi., heb een tijdje met twee vrouwen mijn leven en bed gedeeld, mooiste tijd ooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in