Zeg nou eens eerlijk, bij wie doen die sancties tegen Rusland het meeste zeer: Rusland?, VS? of EU?

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

8 REACTIES

 1. Arme Europese burgers, al 20 jaar bedrogen en voorgelogen. Eerst het zuur, en daarna nog veel meer zuur. En helaas nog meer zuur inkomend.

  • Miljarden euro’s voor klimaatverandering, stikstofproblematiek en de energietransitie. Daar kan niet aan getornd worden. En voor alle burgers en bedrijven die het nu al lastig hebben en het straks nog lastiger krijgen, zegt minister van Financiën Sigrid Kaag het volgende: “We moeten beseffen dat we collectief een stukje armer zullen worden.”
   https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/kaag-komt-met-zure-boodschap-we-moeten-beseffen-dat-we-samen-stukje-armer-zullen-worden

   • Laten we dan collectief haar partij een stukje armer maken door geen D66 te stemmen.
    Net zo min als stemmen op VVD, CDA, GL, PvdA een optie is.

   • Binnenkort komen de PIGS landen weer in de problemen, daar moeten ook miljarden naar toe. Doen we samen….

   • @ piet, binnenkort gaat de Oekraïne ook over op de euro.
    Daar komen dan nog Moldavië, Montenegro, Albanië bij en waarschijnlijk nog een paar totaal uitgewoonde landjes.
    En om die op een beetje niveau te krijgen zodat ze het gevoel hebben dat ze er bij horen zal er eerst een flink pak geld naar overgemaakt worden.
    En ze vertrouwen daar iedereen op z’n blauwe ogen, dus dat komt wel goed dan.
    Dus trek de portemonnee maar weer vast en stel die aankoop die je misschien van plan was nog maar even uit.

 2. “We moeten beseffen dat we collectief een stukje armer zullen worden.” Wat staat hier, wat betekent deze zin? Is dit het einde van de nivellering voor nu? De we samen armer worden, houdt niet in dat we allemaal evenveel armer worden. Het houdt evenmin in dat iedereen straks zijn energie niet meer kan betalen. Het houdt waarschijnlijk in dat sommigen hun rekeningen niet of nauwelijks kunnen betalen en anderen zonder enige moeite.

 3. De EU wordt bestuurd door een stel gekken. Kaag, de Duitse Tante Sidonia in Brussel en vele anderen.

  22 juli (volgende week vrijdag) schijnt het magische moment te zijn. Dan zijn -naar verluid- de werkzaamheden aan de Nord Stream 1 pijpleiding klaar en dan gaan wij het zien. Pompt Putin dan weer Russisch aardgas in de leiding of zegt hij dan “Ha ha ha, Nee!”

  Het zou wat zijn, als de EU een ongekende energiecrisis veroorzaakt heeft, als het winterseizoen dichtbij komt. Met dank aan de nutteloze eters en bureaucraten die echt niets anders kunnen dan meehupsen in de Euroshow.

  Na de energiecrisis komt de geldcrisis. Hoe zou dat gaan met eten en drinken? Gaat dat op rantsoen? Gaarkeukens? Rellen?

Comments are closed.