Meer dan 1 miljoen mensen hebben Nieuw Zeeland verlaten. Op 11 juli gaf het Ministerie van Economie, Innovatie en Werkgelegenheid antwoord op vragen hierover dat ‘The number of New Zealand permanent residents and citizens are currently not in New Zealand and have stayed outside of New Zealand for a period of more than 12 months is 1,089,777.

Als je nagaat dat de totale bevolking van Nieuw Zeeland rond de 5 miljoen zit dan is dit een behoorlijke aderlating.  En het te verwachten resultaat wanneer je als roverheid van een dan tot toe redelijk vrij land een corona-strafkolonie maakt.  Iedere dag verlaten er gemiddeld zo’n 1.000 ‘Kiwi’s’ het voormalig aantrekkelijke emigratieland.

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft Nieuw Zeeland ook nog te kampen met een hoog aantal ‘corona’ doden.  Die niet in het coronajaar 2020 vielen maar in het vaccinatieoogstjaar 2022:

vaccinatiedoden australie

De plaatselijke WEF filiaalmanager Jacinda Ardern aan het woord over wie je echt moet geloven:

16 REACTIES

 1. Mooie vluchtplek voor de globalisten als hun plannetjes gierend uit de klauwen lopen.

 2. Ik moet altijd aan Mr. Ed, het sprekende paard, denken als ik haar zie.

  En aan Eucalypta.
  Branden in de hel zal ze.

  • Haha, Mr. Ed, die ken ik nog, het sprekende paard met ook zulke grote tanden; lijkt ook wel op een sprekend konijn trouwens. Het valt me op dat die weftrekpoppen allemaal zulke ‘weird people’ zijn, het zijn echt van die kleine mannetjes: de macron, scholz is 1.68m of zo, lijken op de klokkeluider van de nôtre-dame zoals die in ons land, konden zo uit de barbie-poppen fabriek komen zoals Trutdeau of zoals in dit artikel dan Mrs. Ed.
   Allemaal lui die je zonder zo’n ‘functie’ op straat, in een café of zo totaal níet zou zien, totaal onopvallende, kleurloze, grijze mussen, die dankzij hun baan nu dat moeten compenseren of zo, in het échte leven zou niemand naar ze kijken, niemand naar ze luisteren, niemand ze serieus nemen.

   • Hitler kwam aan de macht door vuisten.
    Hij bleef aan de macht door grijze muizen.
    De geschiedenis herhaalt zich maar kopieert zich niet.

   • Ik stel mezelf al die gasten die zichzelf zo vreselijk belangrijk vinden, altijd voor in een blauwe overal. Als metaal bewerker of zo.
    Dan blijft er weinig meer van over van al die vreselijk zichzelf belangrijk vindende mannetjes en vrouwtjes in hun blauwe overal.

   • >>> Het valt me op dat die weftrekpoppen allemaal zulke ‘weird people’ zijn, het zijn echt van die kleine mannetjes: de macron, scholz is 1.68m of zo <<<

    Ooit gehoord van de term: 'transvestigation'

    Meeste, zoniet alle, van die kleine gasten zijn namelijk trannies!! Zelenski – puppet presidente en toneelspeler is eveneens op de wereld gekomen als meisje. Een zg. FTM (female to male). Zelfde dus voor een Macron. Een dagelijkse dosis hormonen doet heel veel. Vooral voordat de pubertijd 'toeslaat'.

    Voorzetje:

    bitchutedotcom/channel/apocalypse_watchman/

 3. “Unless you hear it from us it is not the truth”

  Hoe kun je ook alweer zien wanneer een politicus liegt?

  Overigens is de video uit 2020 volgens commentaren in Youtube.
  Dan ben ik ook benieuwd waar die 1000 vertrekkers per dag dan naar toe gaan. De rest van de wereld is er ook niet vrijer op geworden.

   • Zo kun je mijn opmerking ook lezen, en goed idee. Ik doelde eigenlijk op smokkelaars.

    Nu NZ zo socialistisch is zie ik ook kansen voor anderen. Vaar die cruiseschepen vol “asielzoekers” gewoon naar NZ waar Eucalypta het Paard ze met open armen ontvangt.

    Mogen ze al die beroepsallochtonen die het land hier o zo racistisch vinden er achteraan sturen. Win win win, wie wil dat niet…

 4. Kranten spreken er van een exodus, te wijten aan de Sociaal-democratische regering met hoge belastingen, overdreven reguleringen, waar de draconische covid-maatregelen zeker een onderdeel van waren, het land was praktisch afgesloten van de wereld, burgers konden het land niet meer uit of in. Nu alles weer wel kan nemen ze het zekere voor het onzekere. Zo’n 200.000 kiwi’s zíjn al aan concreet aan het plannen en nog eens 800.000 zijn het van ook nog van plan, op een land van 5 miljoen inwoners plusminus.

  “New Zealanders are seeing their future elsewhere because they are going backwards under Labour. We have a cost of living crisis, our healthcare system is falling over, wages aren’t keeping up with inflation, owning a home is out of many people’s reach, violent crime is up and we have a labour shortage.”

  https://www.theguardian.com/world/2022/apr/16/as-new-zealand-emerges-from-pandemic-isolation-citizens-queue-up-to-leave

 5. Er is sprake van een wereldregering en een wereldbeleid, dus waar zouden die miljoen mensen zich veilig wanen. Misschien hebben ze gewoon besloten om van de radar te verdwijnen. Het beste wat je vandaag de dag kunt doen is verdwijnen uit de administratie van de overheid. In Nederland, klein land, is dat misschien niet mogelijk maar in Nieuw-Zeeland, groot land met weinig inwoners zou het wel kunnen. Je hebt de overheid niet nodig om te leven. Als de grond maar vruchtbaar is. Suriname is trouwens ook voor het grootste deel onbewoond. Is ook een groot land met weinig inwoners. Daar zou je ook kunnen verdwijnen. Vrijwillig dan hè.

 6. Een echte sprinkhaneneetster?
  Hoe in hemelsnaam kan deze idioot aangesteld worden?

  • Ze is voortgekomen uit, en gekozen door een hele grote groep kiezers. Besef dat heel veel mensen, in met name het Westen, anno 2022 geloven in een soort van socialisme, in een collectivistische maatschappij. Deze groep gelooft o.a. ook dat er een klimaatprobleem is, dat moedertje aarde gered moet worden.

Comments are closed.