We zijn momenteel midden in een race naar de finish, gevangen tussen concurrerende megalomanen, die hun visie creëren van een utopisch paradijs dat zal bestaan alléén maar voor hun eigen voordeel. Een blik op de nabije toekomst in de politiestaat, gecontroleerd door megalomanen, technocraten, machines, robots en kunstmatige intelligentie.

Dan Happel

Terwijl de wereld raast richting collectivisme en een systeem van volledige, totale top-down controle, beginnen een aantal nuttige idioten die decennialang koortsachtig hebben gewerkt om het zo gehate vrijemarktsysteem te vernietigen, zich te realiseren dat hun idee van utopie een grootschalige nachtmerrie is, die ze gedwongen zullen worden zélf te delen met de rest van ons. Zelfs een beperkt begrip van de geschiedenis onthult namelijk al dat socialisme uiteindelijk altijd ontaardt in totalitair communisme of erger, stééds en áltijd wanneer individuele burgers hun burgerrechten overdragen aan weinigen met onbeperkte macht.

De hele globalistische-, new age-, green deal- en transhumanistische beweging wordt gecontroleerd door een verbazingwekkend kleine groep mensen aan de top die de rijkdom hebben om de instellingen te kopen die de nuttige- en socialistische- ideologen controleren die het einde van het individualisme eisen. Wanneer de collectivisten degenen onder ons hebben vernietigd die geloven in vrije gedachte, meningsuiting en kansen, zullen zijzélf de volgende op het menu zijn. Geloof je het niet: kijk naar de bolsjewieken, Mao, Pol Pot, Castro en alle andere marxistische totalitairen door de geschiedenis heen. Elk totalitair regime begon met dezelfde beloften van het delen van rijkdom en zogenaamde ‘menselijke waardigheid’ en eindigde met massamoord, armoede en het verlies van vrijheid voor iedereen.

De marionettenspelers zijn nu de ultrarijken die weten hoe ze iedereen moeten controleren om meer rijkdom en macht te krijgen. Helaas is er altijd een kader van nuttige- en hoog-IQ-nitwits die bereid zijn hen te helpen, vaak zonder ook maar een idee dat ze worden gebruikt. Bijna 50 jaar geleden prees miljardair en globalist D. Rockefeller de brutale communistische politie-staat van Mao Zedong als een waardig model voor menselijke samenleving. In Rockefellers verwrongen kijk op utopische samenlevingen zijn de meeste mensen werktuigen, weinig meer dan semi-intelligent vee om te worden gebruikt, beheerd en geruimd naar gelang de grillen van de machtselite. Mensen mogen leven of sterven naar het plezier van de machtigen ….. met als enige doel om het handjevol verlichte feodale meesters te dienen die beweren te weten wat het beste is voor de planeet, de planeet die dan van hún is.

Hoewel softwaregigant Google begon met een NASDAQ-beursgang, veranderde het al snel in een internationale Leviathan met nog maar weinig connectie met Amerika. Op zoek naar steeds lucratievere contracten ging de Google-top al heel snel in bed met de goed betalende communistische Chinese top en begon softwareprogramma’s te maken voor een marxistisch controle-netwerk dat de politiestaat van president Xi en de CCP ondersteunt. De bijdragen van Google software aan de Chinese controle-maatschappij omvatten een volledig spectrum: visuele volgnetwerken, elektronische bewaking van alle personal computer-, transport- en communicatie-apparatuur, controle van alle menselijke acties onder een geïntegreerd sociaal kredietsysteem dat bewegingen, acties, koopgewoonten, politiek, kredietwaardigheid en zelfs emoties van iedereen in China en zélfs van over de hele planeet kan volgen en analyseren. Het werd betaald door de CCP en getest op de door de politiestaat gecontroleerde Chinese bevolking, maar kan zó wereldwijd worden losgelaten tijdens een “Great Reset” en een einde maken aan alle persoonlijke vrijheid in Amerika en elders in de wereld. Letterlijk elke toets-aanslag en elk gesprek wordt gemonitord en gecombineerd met visuele bewakingsapparatuur die in staat is tot lichaamsstructuur- en bewegings-identificatie, netvliesscans, geavanceerde trackingtechnieken, tot aan gezichtsherkenning toe, om daarmee een compleet waterdicht bewakingsraster te creëren, volledig digitaal.

Als je een gehoorzame dienaar bent van de globale meesters, word je beloond met carrière-, huisvestings-, inkomens- en levensstijl-bonussen. Als je echter geen trouwe volgeling bent van de totalitaire ideologie, zul je in verschillende, oplopende graden worden gestraft totdat je de gewenste lijn volgt, vroeg of laat. Als je tóch een dissident blijft, zul je “verdwijnen” of als politieke gevangene opgesloten zitten in een van de vele werkkampen en heropvoedings-centra opgezet over de hele wereld.

Terwijl naïeve Amerikanen in slaap waren gevallen achter het stuur, stuurden onze ‘leiders’ de politieke koers vastberaden bij in een totalitaire richting, met de bereidwillige hulp van hun socialistische handlangers in academische wereld en media. Helaas geloven veel van deze hoog IQ-nitwits nog steeds dat ze opkomen voor de “gewone man” terwijl ze intussen de controle-agenda van de machtselite promoten, waarvan ze beweren die te verafschuwen.

Combineer dat met de afgelopen jaren een haast afgedwongen vaccinatieprogramma met een introductie van experimentele mRNA-technologie die zelfs biologische nanotechnologie in het menselijke bloed mogelijk kan maken, onder de noemer van pandemie-bestrijding, en alle ingrediënten voor de Nieuwe Wereldorde zijn alvast toebereid. Welkom!!!

bron

8 REACTIES

 1. Dit soort stukjes noemden wij vroeger “Pessimisme P0rn0”.

  Er is een hoop slechts in de wereld maar gelukkig zijn de slechterikken telkens te dom en arrogant om lang en overal hun zin te krijgen. Dat zal met het hier boven geschetste ook zo zijn.

  Op een lichtere noot: De Telegraaf meldt dat er de 1e 6 maanden van dit jaar 195.000 immigranten zijn bijgekomen in NL. Ongeveer een stad als Eindhoven er bij. En waarschijnlijk in de 2e 6 maanden van dit jaar nog een stad als Eindje er bij!

  Dat is geen immigratie maar bezetting en kolonisatie. Wat moeten wij met al dat volk hier?

  • Ik loop achter: Eindhoven, 235.691 inwoners

   Her is eerder een Breda, 184.126 inwoners + een paar dorpen.

   Doorgroeipotentie: Utrecht, 359.370 inwoners, en als wij de grenzen nog iets verder open zetten wordt het een Den Haag, 548.320 inwoners, er bij dit jaar. Dat is dan ook een soort van Goelag Archipel, gevoelsmatig.

   Wat zijn de stikstof en CO2 “foot prints” daarvan? Ik heb liever boeren, koeien en katten.

  • In China is het begin daarvan nú al gemaakt, ook in het eerste democratische Hongkong kan men daar over meespreken sinds het weer bij China is. De democratische oppositie en mensen op straat van een paar jaar geleden, o.a. met die paraplu’s opgestoken tegen herkenning door de camera’s op straat zijn er opeens niet meer, niet opgevallen? Precies wat in dit artikel beschreven staat heeft daar plaatsgevonden.
   Maar uiteraard, híer zal dat niet gebeuren écht niet. In Nederland toch niet, kom nou! Net als de Duitsers in ’40 óns níet zijn binnengevallen en er met corona ook géén avondklok en toegangspassen waren in Nederland.
   Maakt u zich geen zorgen, hier kan dat nooit gebeuren, “gaat u maar rustig slapen” zei Colijn al begin ’40.
   Dus voor nu: slaapt u rustig verder!

  • Volgens sommige sites zal er in november 2022 een enorme toestroom van mensen naar Europa beginnen. Meer dan 100 miljoen. Mocht dit inderdaad gebeuren, dan komen er tentenkampen.
   Dan staat op elke straat een camera. Maar ja, men zegt veel…

 2. Waar zullen die stouterds gebleven zijn die +10 miljoen Russische mensen hebben gedood? Zitten die nog gezellig in Rusland? En die hebben dus kinderen gekregen. Die spelen nog voor baas daar. Arme Russen.
  Dat ziet er niet mooi uit. Want die willen nu blijkbaar de hele wereld met het zelfde recept innemen.

  Moet u nagaan hoeveel elite, leraars, dokters, priesters, burgemeesters, wetenschappers enzovoorts ze hebben doen verdwijnen. 100.000-en.

  Erg hè? En ze zijn nu met veel meer.

  Maar ja. We doen net of het anders is, dat scheelt.

  • Die “stouterds” zitten nu in het westen. Het zijn de nazaten van de Yevsektsia

Comments are closed.